Kütahya Porselen Rüya 12 Parça 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 7723

861,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Rüya 12 Parça 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 7723

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜTAHYA PORSELEN Satıcı Ünvanı: NG KÜTAHYA PORSELEN PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631074181700019 Vergi Kimlik Numarası: 6310741817
    Bu ürün KÜTAHYA PORSELEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İkram Dünyası Kütahya Porselen Rüya Desen Kahve Fincan Takımı 6'Lı12 Parçadan Oluşan Kahve Takımı,6 Adet Kahve Fincanı 6 Adet Kahve Fincan Tabağından oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Altın
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen RU12KT4307723 Rüya 12 Parça 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Mutfak gereçlerinizi zevklerinize göre almak ve şık tercihler yapmak sizi memnun eder. Misafirlerinizi şık takımlarla ağırlamak ve kendi zamanlarınızda sizi mutlu edecek farklı takımlar kullanmak önemlidir. Şık tasarımı, dayanıklı baskısı ve özellikleri ile Kütahya porselen Rüya 12 parça kahve fincan takımı ru12kt4307723 kahve keyfinize eşlik eder. Platin renkli şık tasarımı ve sade deseni ile tarzınızı kahve fincanlarında da kolayca yansıtabilirsiniz. 6 kahve fincanı ve tabağından oluşan bu set ile sevdiklerinizi evinizde ağırladığınızda şık fincanlar ile sunumlarınızı yapabilirsiniz. Kahve keyfinizi katlayacak ve sizi memnun edecek fincanlar ile günün her saati kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Sade tarzı benimseyenler için uygun olan tasarımı ile kahve takımları sizi memnun eder.

  • Sade ve şık tasarım
  • Dayanklı desen
  • Uzun ömürlü kullanım

Kütahya Porselen Rüya Kahve Fincan Takımının Özellikleri Nelerdir?

Kütahya Porselen Rüya Kahve Fincan Takımının Özellikleri Nelerdir?

Sadeliği ile beğeninizi kazanan ve şık görüntüsü ile sizleri memnun eden Kütahya Porselen Rüya 6 kişilik kahve fincan takımı ru12kt4307723 sevdikleriniz ile geçirdiğiniz keyifli anlarda size eşlik eder. Kahve kültürünüzü yansıtabileceğiniz şıklığı ve sadeliği ile sofralarınızı tamamlayıcı bir takımdır. 6 adet kahve fincanı ve fincan altlığından oluşan gümüş renkli deseni ile farklı bir görünüm sağlar. Kahve keyfinize eşlik eden Kütahya Porselen Rüya kahve fincan takımı ru12kt4307723 sevdikleriniz ile geçirdiğiniz keyifli anlarda size eşlik eder. Sade deseni ile her sofraya kolayca uyum sağlar. Özel anlarınızda ya da kendi kendinize geçirdiğiniz zamanlarda fincan takımı kahvenizi keyifle yudumlamanızı sağlar. Kütahya Porselen Rüya 12 parça kahve fincan takımı ru12kt4307723 fiyatı uygundur. Kendinize ya da sevdiklerinize bu şık takımı satın alarak güzel anlar biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Kütahya Porselen Rüya Kahve Fincan Takımının Temizliği Nasıldır?

Gold ve parlak renkli şık tasarımı ile keyifle kahvenizi yudumlamanızı sağlayan Kütahya porselen Rüya 12 parça kahve fincan takımı ru12kt4307723 temizliği oldukça kolaydır. Dayanıklı baskısı sayesinde bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Özel temizleyiciler ile makinenize fincanlarınızı yerleştirerek deforme olmadan temizleyebilirsiniz. Dilerseniz de fincanlarınızı elinizde yıkayabilirsiniz. Temizliği kolay olan ve dayanıklı baskısı ile deforme olmayan Kütahya Porselen Rüya 6 kişilik kahve fincan takımı ru12kt4307723 size kolaylık sağlar. Gri baskısı canlılığını korur ve uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kahve keyiflerinizde yanınızda olan ve hem elde hem de bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir özelliği ile sizi memnun eden fincan takımı güzel anlar biriktirmenizi sağlar. Kolay temizlenebilir oluşu ile size pratiklik kazandırır. Uzun yıllar boyunca kahve takımınızı gönül rahatlığı ile deforme olmadan kullanabilirsiniz.

Kütahya Porselen Rüya 12 Parça Kahve Fincan Takımı Kaliteli midir?

İster çeyiziniz için isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz, şık tasarımı ile tarzınızı yansıtan Kütahya porselen Rüya 12 parça kahve fincan takımı ru12kt4307723 kalitelidir. Kaliteli porselenden üretilen şık desenli tasarımı ile uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yapıdadır. Sade deseni ve gold kenarları ile tarzınızı yansıtan fincan takımı ile güzel anılar biriktirebilirsiniz. Kolay temizlenebilir oluşu ile pratik bir kullanım sağlayan Kütahya Porselen Rüya 6 kişilik kahve fincan takımı ru12kt4307723 kaliteli yapısı ile sizi memnun eder. Kahve kültürünüzü destekleyen ve şık sunumlar yapmanıza olanak tanıyan fincan takımı ile misafirlerinizi özel hissettirebilirsiniz. Mutlu anlarınızda yanınızda olan ve uzun yıllar boyunca dayanıklı oluşu ile kullanabileceğiniz fincan takımını uygun fiyatı sayesinde bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. 6 fincan ve altlığından oluşan şık takım sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Almak istediğiniz Kütahya Porselen Rüya 12 parça kahve fincan takımı ru12kt4307723 yorumlarına bakarak ve tavsiyeleri okuyarak kararınızı verebilirsiniz. Kolayca satın alabileceğiniz fincan takımınız kahve keyfinizde size eşlik eder.