Kuzeyli Gıda Fındık Unu 1 Kg - 1. Kalite % 100 Doğal Ve Katkısız.

555,50 TL
(555,50 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kuzeyli Gıda Fındık Unu 1 Kg - 1. Kalite % 100 Doğal Ve Katkısız.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GURUYEMİS BOX Satıcı Ünvanı: BİRGİVİ TARIM ÜRÜNLERİ GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177035587300017 Vergi Kimlik Numarası: 1770355873
    Bu ürün GURUYEMİS BOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fındık Unu 1000 g %100 Doğal %100 1. Kalite Karadeniz- Ordu bölgesi ürünü Sizin için günlük olarak paketlenir. Özel Kilitli Paketlerde ilk günkü tazeliğini uzun süre korur.
Geri Bildirim Ver

Kuzeyli Gıda Fındık Unu 1 kg - 1. Kalite % 100 Doğal ve Katkısız

Tamamen doğal fındıklardan elde edilen bu un birçok insanın sağlıklı besin tercihleri arasında yer alır. İnce öğütülmüş fındıklar un halini alır ve normal unun aksine insanlara düşük karbonhidrat içeren iyi bir diyet lifi deposu haline gelir. Fındıklar özel olarak Ordu bölgesinde yetişir ve sipariş edildiği an günlük olarak paketlenir. Özel kilitli paketlerde gönderilen Kuzeyli Gıda fındık unu 1 kg sizin için her zaman ilk günkü tazeliğini korur. Tazeliği ve hijyenik paketlemesi ile dikkat çeken bu ürün ketojenik diyet uygulayan insanlar veya sağlık sebebiyle diyet kısıtlaması olanlar için ideal alternatiflerden biridir. Fındık sağlıklı, faydalı ve besleyicidir. Size ve sevdiklerinize sütlü tatlılarda, bebek mamalarında ve ekmek yapımı gibi birçok yemekte sağlıklı öğün imkanı sağlar.

  • İyi bir diyet lifi deposu
  • İnce öğütülmüş yapı
  • Özel kilitli paket

Diyet Lifi Deposu Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Özellikleri

Diyet Lifi Deposu Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Özellikleri

Tahılsız un, tekli doymamış yağların kaynağıdır, bu sebeple ketojenik beslenen insanlar için her zaman ön plana çıkar. Fındık unu 1 kg sayesinde ihtiyaç duyduğunuz lif kaynağına sahip olup sağlıklı öğünlerde kullanabilirsiniz. Ürün, barındırdığı yüksek lif ve düşük karbonhidrat özelliğiyle doyurucudur. Tahıllı unlara göre kalori bakımından da düşük değerdedir. Hijyenik paketlemeye sahip olan bu ürünle ekmek dahil birçok şey elde edebilirsiniz. İçinde tahıl barındırmadığı için kilitli poşetlere konulur ve siparişi verdiğiniz gün paketleme işlemi gerçekleşir. Ürünü kullandıktan sonra poşetini kilitleyip hava ile ilişiğini keseceğiniz için ilk günkü tazeliğini ve besleyiciliğini korumaya devam eder. Bu özelliğiyle raf ömrü uzar ve size de geniş zamanlı kullanım kolaylığı sunar. Siz de kurabiye veya kek gibi besinleri lezzetini kaybetmeden sağlıklı şekilde yeme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Sağlıklı Yapısıyla Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Yorumları

Sağlıklı Yapısıyla Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Yorumları

Fındık ürünleri belirli bir diyeti takip ediyor olmasanız bile sizin için lezzetli ve besleyici bir seçim olabilir. Bu taze ürün sayesinde glutensiz krepler, kurabiyeler ve pastalar yapabilirsiniz. Size özel kilitli paketlemesi ile uzun zamanlı kullanım avantajı sağlar. Fındık unu lezzeti ve tazeliği ile ön plana çıkar. Beyaz unun kullanıldığı her alanda sağlığa zarar vermeksizin kullanılabilen bu ürün, kullanım kolaylığı ve faydaları ile popüler bir seçenektir. Ordu bölgesinde yetişen fındıklar doğal ve sağlıklı bir yaşam için birebirdir. Zengin besin değeri olan ve antioksidan bulunduran bu ürün bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte içerdiği yüksek kalsiyumla insan sağlığına faydalıdır. Siz de Kuzeyli Gıda fındık unu 1 kg yorumları, puanları ve içeriğini inceleyerek ayrıcalıklı fırsatlarla bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Fiyatı

Bütçe Dostu Kuzeyli Gıda 1 kg Ürün Fiyatı

%100 doğal ve yerli üretimden elde edilen fındıkların öğütülerek yapıldığı unun fiyatı tüm üretim maliyetleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu un, tahıllı unların aksine yaptığınız kek, bisküvi veya pastalara fındığın besleyiciliğini ve enfes aromasını katar. Fındığın doğal yapısından dolayı gluten içermez. Bu sebeple yapacağınız tariflerde gevrek bir his ve yoğun bir kıvam verir. Ürün, koruyucu veya buna benzeyen herhangi bir yapay katkı içermez. İçinde yüksek miktarda yağ bulundurur fakat trans yağ olmadığı için sağlığa bir zararı yoktur. Bu ürün ile hem sağlıklı hem de lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Trendyol’da yer alan indirim kampanyaları ile avantajlı fiyat tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Kuzeyli Gıda fındık unu 1 kg fiyatı veya yorumlarını inceleyerek ürünü satın alabilir ve ikramlıklarınızda ya da günlük beslenmenizde tercih edebilirsiniz.