L'Occitane Infusions Oil-to-milk Facial Make-up Remover Temizleme Yağı 200 ml

1.899,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Occitane Infusions Oil-to-milk Facial Make-up Remover Temizleme Yağı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyProSeller Satıcı Ünvanı: MEVLÜDE TATAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7410358118
    Bu ürün MyProSeller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklamalar Bu temizleme yağı, ipeksi pürüzsüz dokusu ile su geçirmez makyajı bile derinlemesine temizlerken ciltte oluşan sebum ve kirlerin ciltten temizlenmesine ve cildin daha esnek, yumuşak görünmesine yardımcı olur. Güney fransa’da yetişen koparıldığında bile solmayan organik ölmez otu ve sakinleştirici etkisiyle bilinen kadife çiçeği esansiyel yağı bulunur. Kullanıldığında yağ olan yapısı süte dönüşür ve her gün kullanıldığında cilt daha yumuşak ve sıkı bir görünüm kazanır. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri içindir. Dermatologlar ve oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Infusıons cılt temızleyıcı koleksıyonu Ister yumuşaklık, ister tazelik arayın, doğru temizleyiciyi bulmak mümkün... Güney fransa'dan gelen taze bitkilerle formüle edilmiş bu temizleyicilerin her biri, farklı cilt endişelerine özel olarak, sizin cildinize uygun temizleyiciyi bulabilmeniz için tasarlanmıştır! Infusıons cilt temizleyici koleksiyonu Kullanımı Dudak ve göz çevresi dahil olmak üzere kuru cilde masaj yaparak uygulayın, yağın süt formunu alması için su ekleyerek devam edin. Su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
  • Kullanım Amacı Bakım
Geri Bildirim Ver