L'Oreal Paris Allık - Skin Awakening Blush 02 Back To Bronze

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
800 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
707,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Allık - Skin Awakening Blush 02 Back To Bronze

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞ_CENTER Satıcı Ünvanı: ALŞVRŞ CENTER KOZMETİK ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059135563100001 Vergi Kimlik Numarası: 0591355631
    Bu ürün ALIŞVERİŞ_CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Back to bronze allık ile doğal içeriklerin enerjisini cildinde yansıt!
  • Cilde ışıltı ve doğal bir bronzluk katarken özel formülüyle sizi asla yarı yolda bırakmayan canlı bir görünüm sağlar
  • Mat bitişli ve ince yapılı back to bronze ile güne makyajla başla
  • Hindistan cevizi içeren özel formülü ve %84 doğal içeriğiyle denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz
  • Kolay ve pürüzsüz uygulama
  • Mat bitişli ve ince yapılı doku
  • Ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Form Toz
  • Renk Metalik
  • RGB #A16A35
Geri Bildirim Ver

L'Oréal Paris Skin Awakening Blush 02 Back To Bronze Allık

Yüzüne canlı ve dolgun bir görünüm katmak isteyenlerin bir numaralı tercihlerinden biri L’oreal Paris allık – Skin Awakening Blush 02 Back to Bronze olabilir. Ürünün içerdiği %84 oranındaki doğal içerikler, enerjilerini cildinize yansıtarak etkileyici bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Özel formülü sayesinde yanaklarınıza eşsiz bir canlılık katar. Bununla birlikte yüzünüzde oluşturduğu bronzluk etkisi ile daha diri bir görünüm sağlar. L’oreal paris allık 02 back to bronze dilediğiniz görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Mat bitişli dokunuşları ve ince yapısı ile etkileyici bir makyaj yapabilirsiniz. Hindistan cevizi içeren özel formülü gibi doğal içeriklerle oluşturulur. Yumuşak dokusu sayesinde dilediğiniz aplikatörle uygulayabilirsiniz.

  • Görünüm: Mat görünüme sahiptir.
  • Cilt Tipi: Tüm cilt tiplerine kolaylıkla uygulanır.
  • Renk: Metalik (Bronz) renktir.

L'Oreal Paris 02 Back To Bronze Allığın Özellikleri Neler?

L'Oreal Paris 02 Back To Bronze Allığın Özellikleri Neler?

L’oreal Paris allık 02 Back to Bronze doğal içeriklerden ilham alınarak geliştirilmiştir. Hindistan cevizi özü sayesinde, cildinizde yumuşak bir dokunuş bırakır. Sağladığı zarif bir ışıltı ve bronzluk etkisi sayesinde doğal görünümlü makyajlar yapabilirsiniz. Oluşturduğu canlı görünüm ile yaz ışıltısını istediğiniz her an yüzünüzde taşıyabilirsiniz. Uygulaması son derece kolay olan allık ile pürüzsüz bir doku yakalayabilirsiniz. Özel alt tonu ile kontür olarak da kullanabilirsiniz. Yoğun pigmentleri tek seferde natürel ve belirgin görünüm elde etmenizi sağlar. Tüm cilt tiplerinde ve renklerinde etkili sonuçlar verir. Loreal Paris bronzer kullanışlı ambalajı parmak lekesi tutmayan yapıdadır. Mat ve kalıcı etkisi olan ürün makyaj tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırır.

L'Oreal Paris Allığı Her Cilt Tonu Kullanabilir mi?

Back to Bronze tüm cilt çeşitlerine uygundur. Kullanımı ise son derece basit ve kolaydır. Buğday, esmer ve beyaz ten fark etmeksizin oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir. Ürünün pigmentleri cilde uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. L’oreal’ın kozmetik alanındaki deneyimi sayesinde her görünüme eşlik edebilir. Ürünün yüzünüzde yarattığı doğal his kadar kokusu da eşsiz bir deneyim sunar. L’oreal Paris allık – Skin Awakening Blush 02 Back to Bronze kullandıktan sonra teninizde güneşin yarattığı huzurlu ve sakin esintileri hatırlayabilirsiniz. Mat bronzlaştırıcı etkisi ile parlama yaratmadan kadifemsi bir bitiş sunar. Bu özellikleri sayesinde teninizin tonu ne olursa olsun L’oreal Paris bronzer ile iyi bir uyum yakalayabilirsiniz.

L'Oreal Paris 02 Back To Bronze Allık Cilde Zarar Verir mi?

L’Oreal Paris’in Back To Bronze allığı içerdiği doğal formül sayesinde cilde zarar vermez. Zarar vermeyen formülünün yanında dokusu da oldukça ince ve hafiftir. Yumuşak ve hassas yapısı sayesinde de birkaç kat hâlinde uygulanabilir ve maske görüntüsü oluşturmaz. İçeriğinde bulunan hindistan cevizi özleri güzel bir koku sağlarken, yüksek oranda doğal bileşenler içermesi de olası bir olumsuzluğun önüne geçer. Teninizde sıcak bir görüntü elde etmek için fondöten ve kapatıcı sonrasında kullanılması tavsiye edilir. Yanak, çene, alın ve burun kemiği gibi güneş ışınlarının yüzünüzle buluştuğu kısımlarda uygulama yapmanız yeterli olacaktır. Doğal bir güneş yanığı görünümü elde etmek için ise yanaklarınızın ve burnunuzun üzerine hafifçe uygulayabilirsiniz. Allığınızı ve makyajınızı uyumadan önce temizlemeniz cilt sağlığınız için tavsiye edilir. Siz de Trendyol üzerinden L’oreal paris allık – skin awakening blush 02 back to bronze yorum kısmını okuyarak ürün hakkında gerçek kullanıcılar tarafından yapılan değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Allığı alışveriş platformunun güvencesi ve avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.