L'Oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı

62,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maviburada Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1052941129400020 Vergi Kimlik Numarası: 7180042418
    Bu ürün Maviburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Uçlarında Işıltılı Renk Geçişleri Colorista Ombre, saç uçlarında ışıltılı renk geçişleri sağlar. Özel fırçası, tek bir fırça darbesiyle yumuşak renk geçişleri ve Ombre görünümünü yakalaman için tasarlandı. Doğal görünümlü sonuçlar için 25-35 dakika, daha yoğun sonuçlar için 45 dakika beklet. Duruladıktan sonra bakım kremli şampuanı uygula. TÜM CİLT/SAÇ TİPLERİ Her yaşa uygun

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Tip Organik
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris LOREALCLRSTFFCT Colorista Effects Saç Açıcı

L’oreal Paris Colorista Effects ombre saç açıcı, saç tonunu istenilen seviyeye getirmek için formüle edilmiştir. Kutu içerisinde uygulamayı yapabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz her şey mevcuttur. Renk açıcı krem, aktive edici toz, kullanım sonrası saçın yıkanması için bakım şampuanıyla birlikte karışımın hepsini birleştireceğiniz oksidan şişesini kapsar. Ayrıca uygulama esnasında ombre görünümünü verebilmeniz için özel bir fırça bulunur. Kullanıcısına maksimum fayda sağlamak için tasarlanan ürün, içeriğinde nem dengesini sağlayan ve saçın renk tonu geçişlerini kolaylaştıran bileşenleri barındırır. Uygulama süresi hakkında uyulması gereken talimatları takip etmeniz saçınızda mükemmel parıltılar elde etmenize fayda sağlar. Yıkamayı renk düzenleyici şampuanla yapmanız ulaştığınız renk tonunun kalıcılığını artırır.

  • Kumral saç tonlarının kullanımı önerilir.
  • 25-45 dakika arasında saçlarınızı arzuladığınız görünüme kavuşturur.
  • Uzun süre kalıcılık sağlar.

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Kutu İçeriği Nasıldır?

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Kutu İçeriği Nasıldır?

L’oreal Pari̇s Colorista Effects saç açıcı kutusunun içerisinde numaralandırılmış 5 adet ürün mevcuttur. Aktive edici toz, renk açıcı krem, oksidan, eldiven ve ombre uygulaması için tasarlanmış bir tarak kutuyu açtığınızda sizi karşılar. 2 numaralı ve başında aplikatör bulunan oksidanlı şişe malzemelerin karıştırıldığı kap görevini görür. Karıştırma sırası önce 1 ardından 3 numaralı tüp olacak şekilde olmalıdır. Tüpteki krem ve aktive edici tozun işlevi saçınıza zarar vermeden solüsyonla homojen bir bileşen oluşturarak renk geçişlerini sağlamaktır. Şişedeki karışımın önce yatay şekilde sonrasında dikey yönde sallama yaparak homojen hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Tüm bu kolay uygulama adımlarıyla L’oreal Paris Colorista Effects ombre saç açıcı yorumları kullanıcılarının kutu içeriğinden duydukları memnuniyeti kanıtlar niteliktedir.

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Saçı Nasıl Etkiler?

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Saçı Nasıl Etkiler?

Loreal Paris Colorista Effects ombre saç açıcının içeriğinde gliserin, sodyum lauril sülfat, dimetikon ve amonyum klorür olarak adlandırılan birçok farklı madde bulundurur. Gliserin, saçınızı nemlendirirken aynı zamanda koruma görevini üstlenir. Sodyum lauril sülfat, hem köpürme işlemini gerçekleştiren bileşen olarak bilinirken hem de cilt yüzeyindeki kirlenmeleri en aza indirgemeye yardımcı olur. Silikonlar sentetik bir yapıya sahip olmakla beraber saç boyalarında kullanımı elastiklik ve beraberinde saça parlaklık verir. Boyanın saçta daha kalıcı olması ve istenilen renk tonuna erişimi kolaylaştırması amonyum klorürün sorumluluğudur. Ürünün tavsiye edilen bekletilme süresi 25-45 dakika arasındadır. Belirtilen zaman aralığına uyulduğu takdirde cilt ve saç sağlığınıza olumsuz bir etki yaratmaz ve efektif sonuç elde etmiş olursunuz.

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Kolay Uygulanır mı?

L’oreal Paris Colorista Effects Saç Açıcı Ombre Kolay Uygulanır mı?

L’oreal Paris Colorista Effects saç açıcıyı uygulamak oldukça kolaydır. Kullanım öncesi saç boyayı sürmeye hazır hale getirilir. Saçtaki karışıklıklar bir tarak yardımıyla açılır. Kutudan çıkan eldiveni taktıktan sonra malzemeler karıştırılıp hazır hale getirilir. Tüm malzemeler karıştırıldıktan sonra ombre yapılabilmesi için tasarlanmış tarağa dik ve eşit miktarda ürün sıkılır. Saçın en tepe noktasından başlayarak uçlara doğru tarama yapılır. İşlemi tüm saçınızda istediğiniz miktarda uyguladıktan sonra kutunun üzerinde yazan dakikayı aşmayacak şekilde saçınızda bekletebilirsiniz. Almak istediğiniz sonuç daha hafif ışıltılarsa saç açıcıyı daha çabuk yıkamanız gerecektir. İstenen görünüme ulaşmak için de özel olarak formüle edilmiş şampuan ile saçlarınızı durulamanız gerekir. Siz de saçınızda ombre uygulamasını denemek ve görünüşünüze farklılık kazandırmak istiyorsanız, Trendyol üzerinden L’oreal Paris Colorista Effects ombre saç açıcı fiyatını incelebilirsiniz. Ardından birkaç tıklamayla makul bir fiyata bu ürüne sahip olabilirsiniz.