L'Oreal Paris L'oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Gece Bakım Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
811,85 TL
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Gece Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farklı kategorilerde onlarca çeşit ürüne ev sahipliği yapan L’Oréal ailesi, her yaşa uygun formülleriyle pek çok kişiye kolayca hitap ederken, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı krem içerikleri de her yaş grubuna uygun seçeneklere sahiptir. Hem gündüz hem de gece kullanımına uygun olarak geliştirilen ürünler içerisinden kendine uygun olanı kolayca keşfedebilir ve cildine hak ettiği bakımı sağlayabilirsin. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Bakım Kremi Nasıl Uygulanır? Kremi gün içerisinde kolayca uygulayarak yüzünün ihtiyaç duyduğu nemi sağlayabilirsin. Ürünü sabah ve akşam yüz ve boyun kısmına uygulayabilirsin. ? Kullanmadan önce ilk olarak cildini makyaj ve kirden iyice temizle. ? Temiz yüzüne ince bir tabaka halinde kremi sür. ? Sürdüğün kremi dairesel hareketlerle alın ve çene bölgen dahil olmak üzere yüzünün her tarafına uygula. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi Ne İşe Yarar? L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi, kırışıkları azaltma konusunda yüksek bir etkinliğe sahiptir. Özenle geliştirilen formülü sayesinde kırışıklık görünümünü azaltır, cilt dokusunu düzeltir ve cildin koruyucu katmanını güçlendirir. . İçerdiği Pro-Xylane ile cildin destek liflerini güçlendirerek cilt dokusunu düzeltmeye yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı zengin içeriği sayesinde cilt dokusunu düzenler. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi Kimler İçin Uygundur? L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi ve Gece Bakım Kremi, sarkma ve kırışıklık görünümü üzerinde etkili bir ürün. Bu nedenle genellikle orta yaş aralığındaki kişiler tarafından tercih edilir. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi Hangi Cilt Tiplerine Uygun? L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi, gün içerisinde kullanılmaya uygun bir yapıya sahiptir. Ince bir dokuya sahip olmasının yanında etkin ve güçlü formülü sayesinde cildi bütünlemesine çevreler ve gün boyu rahat hissedilmesine olanak tanır. Cildi nemlendirir, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur, cilt dokusu daha pürüzsüz ve sıkı görünür. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi Neden Tercih Edilir? L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Bakım Kremi verdiği rahatlatıcı hissin yanı sıra hoş bir kokuya sahiptir. Sürüldükten sonra cildi hızlı bir şekilde neme kavuşturur ve rahatlatır. Yaşlanma karşıtı gece kremi, uyku öncesi sürüldüğünde gece boyu süren bir rahatlama hissi verir. Adenozin ve parçalanmış Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş formülü cilde hızla nüfuz ederek kırışıklık görünümünü azaltır. İlk kullanımdan itibaren canlı, pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cilde kavuşmak istersen L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Bakım Kremi tam sana göre!

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi + Gece Bakım Kremi 50 ml

Yaş aldıkça ciltte yaşanması muhtemel kırışma, sarkma gibi pek çok problemle karşı karşıya kalınır. Ancak bu problemlerin önüne geçmek mümkündür. Bunun için öncelikle cilde iyi bakılması ve doğru ürünlerin seçilmesi gerekir. Bu noktada devreye L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 yoğun yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi + gece bakım kremi 50 ml girer. Marka cildin gündüz ve gece ihtiyaç duyduğu bakım ve onarım desteğinin farklı olması gerektiğinin bilincindedir. İki kremin de ortak amacı yaşlanma etkilerini mümkün olduğu kadar geciktirmek ve azaltmak olur. Bu noktada etkin sonuç alabilmek için ise düzenli kullanım son derece önemlidir. Siz de cildinizin yaş alırken de sağlıklı ve iyi görünmesini istiyorsanız bakım rutininize bu iki etkili kremi ekleyebilirsiniz.

  • Etkili özel formül
  • Yaşlanmaya karşı etkin mücadele
  • Bakım ve onarım desteği

Mucizevi Etkileri ile L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3

L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 gündüz kremi içerisinde hyaluronik asit, konsantre pro-xylane gibi önemli birçok bileşene yer verilir. Bu sayede yüz hatlarının yeniden şekillenmesine yardımcı olur. Süreç sonunda hem pürüzsüz hem de sıkı bir cilde kavuşulur. Zengin içeriğin sağladığı bakım desteği kırışıklıkların ve kaz ayaklarının azalmasına ve sarkmaların toparlanmasına yardımcı olur. Cildin gün içerisinde ihtiyaç duyduğu her türlü destek sağlanır. L'Oréal Paris gece kremi ise cilt bariyerinin güçlendirilmesi noktasında önemli görevler üstlenir. Gün içerisinde oluşan yorgunluğun gece boyunca onarılması için çalışır. Sağladığı nem desteği yaşlılıkla mücadelede önemli bir rol oynar. Cilt dokusunu yeniler, düzenler ve tonun eşitlenmesine katkıda bulunur. Siz de geçip giden yıllara meydan okumak istiyorsanız gündüz ve gece için ayrı özelliklere sahip bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

L'Oréal Paris Revitalift X3 ile Yaşlanmayla Etkin Mücadele

Yaşın ilerlemesine bağlı olarak cildin ihtiyaç duyduğu bazı hormonlarda azalmalar meydana gelir. Ancak erken dönemde gerekli destek sağlanırsa yaşlılığa bağlı yaşanan pek çok problem engellenebilir. L'Oréal Paris üretimini yaptığı gece ve gündüz kremiyle müşterilerine bu noktada destek olmayı amaçlar. İstenen etkinin alınabilmesi için uygulamanın doğru şekilde yapılması gerekir. Kullanım öncesinde cildin makyajsız ve temiz olmasına dikkat edilmesi önerilir. İhtiyaç duyulan temizlik sağlandıktan sonra kremden bir miktar alınarak dairesel hareketlerle masaj yapar gibi uygulanması tavsiye edilir. Ürünleri kullanan müşteriler tarafından yapılan L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 yoğun yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi + gece bakım kremi 50 ml yorumları memnuniyet odaklıdır. Bu memnuniyetin sebebi ise gözle görülür etkilerdir. Siz de ürünleri düzenli bir şekilde kullanarak yarattığı etkileri yakından görebilirsiniz.

L'Oréal Paris Revitalift X3 Gündüz Gece Bakım Kremi Fiyatı

L'Oréal Paris kalitesiyle bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olmayı başarır. Ürettiği kremlerin iddialı içeriği müşterilere vadedilen etkilerin gerçekleşmesinde önemli rol oynar. Gerektiği şekilde ve düzenli olarak kullanıldığı takdirde cildin önceki görünümüyle geldiği noktada arasındaki fark kısa sürede göze çarpar. Yaşanan olumlu deneyim sayısının fazla olması markanın bu kadar çok tercih edilmesinin önemli bir sebebidir. Düzenli kullanımda cildin genç, parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasının müşteriler için önemi fazladır. Ancak markanın imzasının bulunduğu mucizevi ürünlerin uygun fiyatlı olması da bir avantajdır. L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 yoğun yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi + gece bakım kremi 50 ml fiyatı müşterilere hitap etmeyi başarır. Siz de hem gösterdiği etkilerle hem de fiyatıyla ön plana çıkan bu ürünleri Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.