L'Oreal Paris Revitalift Lazer X3 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml + Gündüz Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.145 TL
18 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.148 TL
18 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.169,90 TL

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Revitalift Lazer X3 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml + Gündüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revitalift Laser X3 Ailesi ile cildinizdeki kırışıklık görünümünü azaltabilirsiniz. Yüzünüzdeki yaşlanma belirtilerine karşı kullanabileceğiniz bu ürünler, bağımsız klinik testlerden başarılı bir şekilde geçerek etkisini kanıtlamıştır. Bu testlere göre düzenli kullanımda yaşlanma belirtilerinin görünümünü azalttığı tespit edilmiştir.
  • Yaşlanma Belirtilerini En Aza İndirin
  • Derin kırışıklıklar için üretilmiş olan özel formülüyle etkili bir sonuç alabileceğiniz yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kremleri düzenli kullandığınız sürece, etkilerini hissetmeye başlayacaksınız. Ürünler cildinizin daha sıkı ve kırışıklıklardan arınmış bir görünüme kavuşması için size yardımcı olacaktır. Set içerisinde yer alan Revitalift Laser X3 kremini göz çevrenize uygulayarak şişkinlik görüntüsünün azalmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün ucunda bulunan metal başlık, soğuk etkisiyle şişkinlik görüntüsünün azalmasına yardımcı olur. Cildin sıkılaşması ve cilt tonunun eşitlenmesi için Pro-Xylane içerir. Göz çevresi daha pürüzsüz görünür, şişkinlik görünümü azalır ve göz altında aydınlanma görülür. Yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kremi uygulamak için göz çevrenizin içerisinden dışarıya doğru, soğuk ucu etkili bir şekilde kullanarak masaj yapın.
  • Göz Torbaları ve Şişkinliklerden Kurtulun
  • Günlük hayatın stresi, yorgunluk göz altlarınızda şişkinliklerin ve göz torbalarının oluşumuna neden olabilir. Bazı kişilerin ise bunlardan bağımsız olarak göz altı torbaları ve şişkinlikleri vardır. Göz altı şişkinlikleri ve torbaları yorgun bir görünüme sebep olur. Bu görüntüden kurtulmak adına kullanabileceğiniz ürünlerle daha sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ürünün metal başlığı, soğuk olması neticesinde cildinize uyguladığınız esnada ferah bir hisse kavuşmanızı sağlar. Bu hem rahatlatıcı bir etkiye sahiptir, hem de göz altı torbalarının ve şişkinliklerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur.
  • Nasıl Uygulanır?
  • Göz altı torbalarından ve şişkinliklerden kurtulmak adına kullanacağınız ürünü, gözünüzün altından itibaren iç kısımdan dışlara doğru yuvarlak daireler çizerek ya da bir düzlemi takip ederek uygulayabilirsiniz. Ürünün metal başlığıyla cildinize baskı yaparak göz altı şişkinlerinin ve göz altı torbalarınızın görünümünü azaltabilirsiniz. Cildinizdeki yaşlanma etkilerinin görünümünü azaltabileceğiniz krem ürününü ise cildinize nazik bir şekilde masaj yaparak uygulayın. Cildinizi aşağıdan yukarıya doğru çekerek, doğal bir botoks etkisi yaratabilirsiniz. Bu hem cildinizin aşağıya doğru sarkmasının önüne geçecek hem de kremi daha etkili bir şekilde cildinize yedirmenize yardımcı olacaktır. Derin kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünün azalması adına üretilmiş olan ürünle daha genç bir görünüme kavuşabilir, yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltabilirsiniz. Daha sıkı ve gergin bir cilde sahip olmak adına kullanabileceğiniz ürünler Pro-Xylane içerir. İçeriğinde bulunan bu madde sayesinde cilt tonunuzun eşitlenmesine yardımcı olur ve yorgun görünümün önüne geçilir. İlk kullanımdan itibaren cildinizdeki pürüzsüz görünümün farkına varabilir, daha sıkı bir cilde sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Set İçerik Adeti 2
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver