L'Oreal Paris Elnett Belirgin ve Dolgun Bukleler için Köpük 2'li Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Elnett Belirgin ve Dolgun Bukleler için Köpük 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adanis Satıcı Ünvanı: ADANİS TEMİZLİK MADDELERİ MEDİKAL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007134825700001 Vergi Kimlik Numarası: 0071348257
    Bu ürün Adanis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kıvırcık saçlara sahipsen iki seçeneğin vardır: Onlarla baş edebildiğin için onları seversin ya da nasıl baş edeceğini bilemediğin için sevemez, bu yüzden de onları düzleştirir veya sürekli toplarsın. İşe nereden başlayacağını bilmiyorsan her şeyden önce denemen gereken bir ürün var: L’oreal Paris Ellnet Belirgin ve Dolgun Bukleler İçin Köpük. Saçlarınla barışman ve aslında ne kadar özel olduklarını, yumuşacık ve kıvır kıvır formlarıyla seni ne kadar mutlu edebildiklerini görmen için nemli saçına uygulaman ve onları kurutman yeterli. Eğer bu formu uzun süre korumasını istiyorsan yanında aldığın sprey ile güçlü bir tutuş sağlayabilirsin.
  • Ellnet bukle Belirginleştirici Köpüğü Kimler Kullanabilir?
  • Adı üstünde, L’oréal Paris Elnett Belirgin ve Dolgun Bukleler saçlarındaki bukleleri ortaya çıkarmak isteyenler için idealdir. Saçların ıslakken kıvırcık, kuruduğunda dalgalıya dönüyorsa istediğin dolgun bukle görüntüsüne kavuşmak için saç köpüğü ile şekil vermen yeterlidir. Buklelerin düzgünse ve gün içinde şekillerini kaybetmelerini istemiyorsan Loreal Paris saç köpüğü kullanarak onları kolayca kontrol altına alabilirsin. İhtiyaç duydukları nemi kaybetmeden belirgin buklelere sahip olabilirsin.
  • Ellnet Bukle Belirginleştirici Köpük Ne İçin Kullanılır?
  • Saçlarının kabarmasını engellemek, elektrikli görünümünü düzeltmek istiyorsan saçlarındaki nemi koruman önemli. Saçlar rüzgarlı, soğuk, sıcak gibi hava şartlarında nemini kaybederek canlılığını yitirebilir. Neredeyse her hava şartında bozulan, kolayca elektriklenen saçlarının kontrolünü eline alabilir, loreal paris saç köpüğü ile uzun süreli koruma sağlayabilirsin. Ayrıca kremsi yapısıyla bu korumanın yanı sıra saçına bakım da yapar.
  • Bukle Belirginleştirici Köpük Saçlara İyi Gelir Mi? Nasıl Bir Etkisi Olur?
  • Kıvırcık saç yapı olarak kurumaya meyilli olduğundan onlara gerekli nemi kazandırman gerekir. Nemlendirme işleminden sonra işin esas kısmı saçının kurumasını önlemektir. Bu yüzden nemin saçında kalmasını sağlamazsan, günün sonunda kuru saçlarla baş başasındır. Tam da bu noktada L’oréal Paris Elnett belirgin ve dolgun bukleler için köpük kurtarıcın olarak devreye girer. Saçlarının sahip olduğu nemi hapseder. Bunu yaparken saçlarını ağırlaştırmaz ve yapış yapış yapmaz. Elini saçına attığında yağlı his bırakmaz ve suyla kolayca durulanır.
  • Bukle Belirginleştirici Köpük Saça Nasıl Uygulanır?
  • Saçının gürlüğüne göre, saçların boy ve uçlarına yetecek miktarda L’oreal saç şekillendirici köpük güçlü bir tutuşla onları gün boyu canlı tutar. Başını aşağı eğerek elindeki köpüğü uçlardan diplere doğru tüm saçına yedirmelisin. Bunu yaparken saçına nazik davranmalı ve kıvırcık saçların ıslakken ne kadar hassas olduğunu unutmamalısın. Ellnet belirgin ve dolgun bukleler için köpük kremsi yapısıyla saçının ihtiyaç duyduğu bakımı yaparak bu noktada sana yardımcı olur. Daha kıvırcık bir görünüm için dikkat etmen gerekenlerden biri de buklelerini aşağı doğru çekiştirmemektir. Dilersen saç şekillendirici köpük gibi saçlarındaki nemi hapsedip onları dışarının etkilerinden korumaya yarayan saç spreyini de kullanabilirsin.
  • Loreal Saç Şekillendirici Köpük Hangi Saç Tipleri İçindir?
  • L’oreal saç şekillendirici köpük saçların diplerine uygulanmadığı, ağır ve yağlı bir his bırakmayan hafif bir yapıya sahip olduğu için her saç tipine uygundur. Kıvırcık saçlar için kullanımında, saçların kuru olduğu için onlara canlılık katmaya ve saçlarının kabarmasını önlemeye yarar. Dalgalı saçlara sahipsen de bu ürünü kullanabilir böylece saçlarını yatıştırarak onlara istediğin bukle görünümünü kazandırabilirsin. Dilersen saçın kuruyken kullanabilir ve saç köpüğü içindeki şekil verici madde olan polimerleri aktifleştirmek için sonrasında saçına vigo yardımıyla ısı verebilirsin.
Geri Bildirim Ver