L'Oreal Paris Ral Inf.macaronsnu 836 Infınıte Va

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Ral Inf.macaronsnu 836 Infınıte Va

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zey Kozmetik Satıcı Ünvanı: SALİH DAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711121324
    Bu ürün Zey Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAL Inf.MacaronsNu 836 INFINITE VA

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
  • RGB #A76D79
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Likit Mat Ruj Infinite Va 836 - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick

Gün boyu kalıcı rujlar pek çok kişi için kurtarıcıdır. Likit mat rujlar kalıcılık özellikleri dolayısıyla sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. L’Oreal Paris likit mat ruj çeşitlerinden Infinite Va 836 dudakları kurutmadan uzun saatler boyu çıkmaz. Hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Pürüzsüz mat bir ruj görünümü elde etmek için L’Oreal Les Macarons lipstick tercih edebilirsiniz. Ürünün içeriğinde yer alan ve dudak çerçevesi ile uyumlu tasarlanan fırça yardımıyla pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Özel tasarlanan ürün fırçası yardımıyla dudak çevresine kusursuz bir şekilde çerçeve yaparak muntazam ruj sürme tekniğini keşfedebilirsiniz. Markanın sevilerek kullanılan ürünü 836 numaralı kalıcı likit mat ruj hoş makaron kokusuyla dudağınıza mükemmel şekilde uyum sağlar.

  • Ultra mat görünüm
  • Eşsiz makaron kokusu
  • Uzun süre dayanıklı likit yapı

Pürüzsüz Dudaklar İçin L’Oreal Paris Les Macarons Mat Ruj

Pürüzsüz Dudaklar İçin L’Oreal Paris Les Macarons Mat Ruj

Dudaklar, yüz bölgesinde çok dikkat çeken bölümlerden biridir. Bu nedenle dudakların hem sağlıklı hem de güzel görünmesi tercih edilir. L’Oreal Liquid Lipstick Les Macarons çarpıcı dudaklar için idealdir. Bu ruj sayesinde ultra mat bir görünüm elde ederek pürüzsüz dudaklara sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda, dudakları kurutmayan formülü ile Les Macarons bakımlı bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Dudaklarınızı çekici ve dolgun gösteren formülüyle Les Macarons’u mükemmel bir görünüm için tercih edebilirsiniz. Ekstra yumuşaklık için L’Oreal Paris Les Macarons likit mat ruj ideal bir seçimdir. Her cilt yapısıyla uyumlu formülü sayesinde teninize ve dudaklarınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Ciltte tahrişe neden olmadan hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Ekstra kuru ciltli bireyler de bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

Çekici Dudaklar İçin L’Oreal Paris Les Macarons Likit Ruj

Çekici Dudaklar İçin L’Oreal Paris Les Macarons Likit Ruj

Mat yapılı bu ürün, dudağı olduğundan büyük ve dolgun gösterir. Dikkat çeken bir görünüm elde etmek için L’Oreal Paris Les Macarons Lipstick tercih edebilirsiniz. Kolay sürülebilir fırçası ile dudak kalemi kullanmadan çekici bir görüntüye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Taşırmayı önleyen özel üretim fırçası sayesinde az bir zahmet ile hızlıca hazırlanabilirsiniz. Les Macarons Lipstick dolgun ve pürüzsüz dudaklar için tercih edilebilir. Eşsiz makaron kokusuyla hoş özellikleri olan Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 836 likit mat ruja sahip olabilirsiniz. Dudağınız ile temas halinde olan likit mat rujunuz tamamen sağlığa zararsız bir içeriğe sahiptir. Les Macarons 836 zarif rengi ve müthiş kokusu ile beğeninize sunulur. Yağlı yiyecekler tüketmediğiniz sürece tüm gün boyunca çıkmadan dudağınızda kalan ürünü bu sayede tazelemenize gerek kalmaz.

Her Bütçeye Uygun L’Oreal Les Macarons Ruj Fiyatları

Her Bütçeye Uygun L’Oreal Les Macarons Ruj Fiyatları

Uygun fiyat ve kaliteyi bir arada sunan L’Oreal likit mat ruj 836 numara kalıcı yapısıyla büyük ilgi çeker. Bir adet ürün uzun süre kullanılabilir. L’Oreal Paris likit mat ruj kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz atarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yoğun pigmentli formülü ile dikkat çeken Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 836 likit mat ruj fiyat performans açısından oldukça uygundur. Tüm gün boyunca sürekli tazeleme gerektirmediği için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Les Macarons ultra mat likit ruj uzun ömürlüdür. Makaron kokusu sayesinde ruj sürmeyi eğlenceli hale getiren ve tüm gün kalıcı bu ürün ile her dakikanın keyfini çıkarabilirsiniz. Online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden L’oreal Paris’in 836 numaralı Les Macarons likit mat rujunu inceleyebilir, uygun fiyata kolayca ürüne sahip olabilirsiniz.