L'Oreal Paris L'oréal Paris Color Riche Matte Addiction Ruj 640 Erotique - Nude

111,78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Color Riche Matte Addiction Ruj 640 Erotique - Nude

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'OREAL PARIS'TEN HİÇ OLMADIĞI KADAR MAT VE YOĞUN RENKLER, BAĞIMLILIK YARATAN MÜKEMMEL KONFOR! L'Oréal Paris'in yeni mat ruj serisiyle tanışın: Color Riche Matte Addiction Birbirinden özel 23 renk seçeneğiyle eşsiz formül. İçerdiği kamelya yağı dudaklarınızı nemlendirirken konfor sağlar. Jojoba yağı sayesinde uzun süre kalıcı, bulaşmayan dokuya sahiptir. Kurutmayan yumuşak bir his için hafif jel formülü içerir. -Hiç olmadığı kadar mat ve yoğun renkler-23 özel renk seçeneği-Kamelya yağı ile nemlendirme ve konfor-Jojoba yağı ile kalıcılık-Kurutmayan yumuşak jel formül Nude Her Cilt Tipine Uygun Her Yaşa Uygun Ruj

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Kahverengi
  • RGB #7F344D
Geri Bildirim Ver

Loreal Paris Mat Ruj 640 ile Dikkatler Her Zaman Sende

Güzel ve bakımlı görünmek hemen her kadının vazgeçilmez arzusudur. Güzel ve bakımlı kadınların bu güzelliğine ve bakımına ek destek sağlayacak birtakım kozmetik ürününe ilgi duyması olası bir durumdur. Zevkinize ve cilt yapınıza uygun olarak kullanacağınız ürünler arasında Loreal Paris mat ruj ya da Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique tercihiniz olabilir. Tercihinize uygun Loreal Paris mat ruj renkleri ile yine size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin içerisinde birtakım farklı maddeler bulunmaktadır. Maddeler eşliğinde güzelliğinize hitap edecek şekilde bulunanlardan bir tanesi kamelya yağdır. Yoğunluğu ile dudaklarınızı nemlendirerek canlılığını sağlaması için sizlere sunulmuştur. Ayrıca jojoba yağının varlığı ile sizin kullanacağınız Loreal mat ruj ya da L'oreal Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique, başka yere bulaşmadan size gün içerisinde kolaylık sağlayacaktır.

  • Makyajda Son Trendler Arasında ve Kişiye Özgün Nitelikte
  • Kalıcı Formüllere Sahip Olmaları ve Uzun Süreli Kullanım
  • İdeal Renkleri İçinde Barındırması

Günlük Kullanıma Uygun Loreal Mat Ruj Özellikleri

Günlük Kullanıma Uygun Loreal Mat Ruj Özellikleri

İçerisinde bulunan maddelerin bir diğer özellikleri ise kalıcı olma hali yansıtıyor olmasıdır. Jojoba yağı bu özelliği ile önemli yer tutar. Kalıcı olmasının yanı sıra dudaklarınızın kurumaması için jel kıvamını kullanımı ile yumuşak hissi uyandırır. Doğal dudak yapınızı koruyor olması ve aynı doğallığı sağlıyor olması sizi gün içinde rahatsız etmeyecektir. Yoğun mat kıvamının oluşturduğu Loreal Color Riche Matte 640 her yaşın zevkine uygun ve Loreal Paris 640 mat ruj uygun olması ise sizlere avantaj sağlamaktadır. Ayrıca 3600523399932 kolay sürüme uygundur. Her cilt tonuna ve her cilt yapısına hitap eder tarzda renkleriyle ve kullanışıyla her daim size doğallığını yansıtacak türde olmasına dikkat edilerek üretilmiştir. Loreal 640 ruj ve Loreal Paris 640 ruj ipeksi yumuşaklığının yanında bir kat sürdüğünüzde rengini belli edecektir. Mat ruj - Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Kalıcı Loreal Mat Ruj Kullanımı

Kalıcı Loreal Mat Ruj Kullanımı

Satın almış olduğunuz Loreal mat ruj kullanım aşamasında dudağınızın üst, orta kısmından başlayabilirsiniz. Ve sonra dudak hatlarını belli olacak şekilde sürmeye sevap edip işlemi bitirebilirsiniz. Dudaklarınızın dış hatlarına uygulamış olduğunuz bu işlemi mat ruj- Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique için kullanabilirsiniz. Kremsi özelliği ile böylece kalıcılığını sağlayacaktır. Hafif ve mat olma özelliği ile dudaklarınıza belirgin olma özelliğini de yansıtacaktır. Tercihinize uygun rujların doğal ve mat özelliği taşımaları ile 23 farklı renge sahip olmaları size özeldir. Mat ruj- Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique, hassas kullanımı ve kolay erimeyen özelliği ile dudaklarınızda iz bırakır. Hem gözünüze hem gönlünüze uygun içinize sinecek tarza üretilmiş ürünler olması ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Farklı renklerin buluşması ile de aynı rahatlığı hissedeceksiniz. L'oreal Color Riche Matte 640 kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir.

Loreal Mat Ruj Yorumları

Loreal Mat Ruj Yorumları

Ruj, dudağınıza renk vermeyi sağlayan; içinde pigment, yağlar bulunan; Fransızcada kırmızı anlamına gelen rouge kelimesinden gelmektedir. Mat ve parlatıcı olarak çeşitlilik gösterir. Arasındaki fark ise lipstick, dudağınızı parlatır. Mat olan ise dudaklarınızda renk yoğunluğu ile dolgunluk oluşturur. Lipstick parlatıcı etkisi ve mat görünümlü rujların doğal olması dudağınızdaki duruş ifadesi ile dudaklarınıza tazelik katacaktır. Mat rujların ilk sürdüğünüz zaman yüksek örtücülüğü özelliğini ortaya koyar. Size özel olarak üretime sunulmuş olan bu ruj çeşitleri dudaklarınızda dağılımı kolay olacak türdendir. Mat ruj - Color Riche Matte Addiction Lipstick 640 Erotique yorumları size birçok rujun kullanımı, özelliğini, sürüş anındaki durumu ve sonrası için bilgi verecektir. Aynı durum Loreal Color Riche Matte 640 için de bu yoruma odaklı araştırma sonucu edindiğiniz bilgilerin size güven vermesini sağlayacaktır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.