L'Oreal Paris Nem Terapisi + Saf Kil Detoks Maskesi + Şeker Peeling Siyah Nokta Karşıtı 36005234248943

155,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Nem Terapisi + Saf Kil Detoks Maskesi + Şeker Peeling Siyah Nokta Karşıtı 36005234248943

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtatarakcom Satıcı Ünvanı: FAMER KOZMETİK BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385062778818609 Vergi Kimlik Numarası: 3850627788
    Bu ürün Tahtatarakcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L’Oréal Paris Nem Terapisi & Şeker Peelingi & Saf Kil Detoks Maskesi 3'lü Cilt Bakım Seti cildinize ihtiyaç duyduğu nem desteğini sağlar. Güçlü bir nemlendirme sağlayan bu ürünler sayesinde kısa sürede canlı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Su bazlı olan bu nemlendirici seçeneği ile yüzünüze gerekli bakımı uygulayabilirsiniz. Şeker Peelingi seçeneği ile yüzünüzdeki siyah nokta ve ölü deri gibi istenmeyen durumlardan kurtulabilirken, Saf Kil Maskesi Ile de cildinizi kurutmadan detoks etkisi sağlayarak cildinizin ışıltısını açığa çıkarabilirsiniz.Bu 3'lü Cilt Bakım Seti Ne İşe Yarar? Nemlendirici, cildinize suyun tüm rahatlatıcı etkisi ile nüfuz eder. Yumuşak ve ferahlık hissi veren dokusu ile gün içinde olumsuz durumlara maruz kalan cildi toparlamaya yardımcı olan bir bakım ürünüdür. Daha ferah, yumuşak, esnek ve canlı görünen bir cilt sunar, ışıltılı görünüm kazandırır. Şeker Peelingi ile kivi meyvesinin arındırıcı etkisini keşfedebilirsiniz. İçeriğindeki şeker sayesinde yüzünüzü kurutmadan temizler. Kısa sürede pamuk kadar yumuşak ve parlak görünen bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Saf Kil Maskesi içeriğinde bulunan birbirinden farklı nitelikleri içinde barındıran 3 çeşit kil sayesinde yüzünüzü yoğun şekilde arındırır ve rahatlatır. Cilt temizlenir ve aydınlık bir görünüm kazanır. Bu Nem Terapisi + Şeker Peeling +Saf Kil Detoks Maskesi 3'lü Cilt Bakım Seti Nasıl Uygulanır? Dilerseniz makyaj öncesi bu ürünleri uygulayabilirsiniz. Nemlendiriciyi cildinize sabah ve akşam düzenli olarak kullanabilirsiniz. Temizlenmiş ve kuru bir cilt üzerine rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Boyun ve yüz bölgesine dairesel hareketler yaparak cildinize yedirebilirsiniz. Şeker Peelingi’ni kuru ve temiz bir cilde uygulayabilirsiniz. Fındık büyüklüğünde alıp ılık su ile dairesel hareketlerle göz çevresine gelmeyecek şekilde masaj yaparak sürebilir, ılık suyla durulayabilirsiniz. Saf Kil Maskesi’ni haftada 2 veya 3 kez kullanabilirsiniz. Göz ve dudak çevresine gelmeyecek şekilde sürüp ardından da 5-10 dakika bekletebilirsiniz. Bekleme ardından ılık suyla yumuşak hareketler uygulayarak yüzünüzü temizleyebilirsiniz. 3'lü Cilt Bakım Seti Hangi Cilt Tiplerine Uygun? Dermatolojik olarak onaylanmış ürünlerden oluşan tek bir set ile birbirinden farklı üç kullanım sağlayabilirsiniz. Nemlendirici ürünün 3 farklı cilt tipi seçeneği vardır. Bunlar
  • normalden karmaya, normalden kuruya ve kuru ve hassas ciltlere şeklindedir. Şeker Peelingi ve Saf Kil Maskesi ise tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. 3'lü Cilt Bakım Seti İle İlgili Merak Edilenler Üç farklı ürün ile oluşturulan bu set, cildinize aradığınız sağlıklı görünümü kazandırabilir. Ürünler ayrı ayrı veya belirli aralıklarla beraber kullanılabilir. Dermatolojik testlerden geçirilmiş olan bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cilt tipinize uygun olan seçenekleri tercih ederek, cildinizi temizleyip nemlendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Peeling - Partiküllü
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver