L'Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi

440 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
21 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WANDA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: KEMAL SELİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600220241
    Bu ürün WANDA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sabah ve akşam kullanın. Tüpü sıkın ve bir damla alın. İçeriden dışarıya doğru, soğuk ucu kullanarak masaj yaparak uygulayın. BAKIMI TAMAMLAMAK İÇİN -Göz kremini göz çevresine uygularken, yüzün geri kalanı için Revitalift Lazer X3 Serum kullanın. -Daha iyi bir sonuç için her sabah Revitalift Lazer X3 Gündüz Kremi ve her akşam Revitalift Lazer X3 Gece Kremi ile birlikte kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi

Yaşlanma ve buna bağlı olarak gelen sorunlar tüm kadınlar için temel problem alanıdır. Ancak bu tip sorunları engellemek estetik dışında hemen hemen imkansızdır. Doğrudan doğruya engellemek yerine yaşlanırken hem doğal bir görünüm sağlamak hem de cildin genç ve diri durmasını sağlayan bakım yapılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken unsur kullanılan ürünlerin cilt için sağlıklı olması ve güvenirliğinin kanıtlanmasıdır. L’Oreal Paris Revitalift serum uzmanlar tarafından etkisi kanıtlanan ürünlerden biridir. Yaşlanma karşıtı özellikleriyle üretilip ciltte oluşabilecek kırışıklıkları önceden önleyerek cildin sağlıklı ve genç durmasını sağlar. Ancak sadece sonradan oluşabilecek kırışıkları değil aynı zamanda zamanla oluşan kırışıklıkların da görünümünü azaltarak 7 yıla kadar oluşan kırışıklıkları azaltır. Böylece genç bir cilde sahip olabilirsiniz.

  • Cildi yenileme
  • Kırışıkların görünümünü giderme
  • Yüz hatlarını şekillendirme

L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi Kullananlar

L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi Kullananlar

L’Oreal Paris Revitalift, kullanan müşterilerin bilmesi gereken birkaç unsur vardır. Bu lazer rutini, yedi parçadan oluşan setten oluşur. Hepsinin kullanımı birbirinden farklılık gösterir. Belirli bir düzen dahilinde kullanılarak tüm cildin yenilenmesi ve kırışıklıkların giderilmesi için etki sağlar. L’Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 göz bakım kremi kullananlar, ürünü setin içinde bulunan rutine uygun olarak uygulayabilirler. Ancak bunun dışında özellikle göz bölgesi için kullanım imkanı sağlanır. Göz bakım kremi, göz çevresindeki kırışıkların giderilmesi için etkilidir. Bu bölgesindeki kırışıklardan veya yaşlanma belirtilerinden kurtulmak isteyen müşteriler için birebirdir. Ürünün avantajlarından biri tüm cilt tipleri için uyum sağlamasıdır. Böylece güvenle kullanırken endişe duymazsınız. Son olarak ürünü satın alıp memnun kalan müşteriler için ürünün kodu 3600523436088’dır. Dilerseniz ürünü satın alarak rahatça ve güvenle kullanabilirsiniz.

Özel Formüllü L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi

Özel Formüllü L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi

L’Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 göz bakım kremi kullanmak isteyen müşteriler ürünün kullanımına dikkat etmelidir. Ürün bir setin içine dahil olan küçük bir parçadır. Burada diğer ürünlerle birlikte kullanılması önem arz eder. Böylece istenilen performans kolay ve kısa sürede elde edilebilir. Ancak dileyen müşteriler bu ürünü sadece göz çevresi için de kullanabilirler. Genel olarak müşterilerin sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere kullanması elde edilecek sonuç için önemlidir. L’Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 göz bakım kremi satın almak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken temel mesele ise ürünün kullanımıdır. Tüp sıkılarak içerisinden bir damla almak kullanım için yeterlidir. Gözün altına sıkılan damla içeriden dışarıya materyalin soğuk ucu kullanılarak masaj yapılır ve böylece serumu uygulayabilirsiniz.

L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi Fiyatı

L'Oreal Paris Paris Revitalift Göz Bakım Kremi Fiyatı

L’Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 göz bakım kremi yorum bölümü ürünü satın almayı düşünen müşteriler için öncelikle göz atılabilen alanlardandır. Buraya ürünü kullanan müşterilerin bizzat kendi deneyimlerini yansıtır. Bu yorumlar dikkate alınarak ürünün kalitesi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu yorumlara bakıldığında değerlendirmeler hakkında müşterilerin yüksek puanlar verdiği ve müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu görülür. L’Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 göz bakım kremi fiyatı ise hem değerlendirmeler hem de özellikleri açısından fiyat performans ürünüdür. İçeriği, uzmanlar tarafından test edilir. Bu doğrultuda kalitesi üzerinden belirlenen bir fiyat sınırına sahiptir. Ürünü satın almak için dilerseniz dönemsel olarak yapılan indirimleri takip edebilirsiniz. Düzenli olarak kullanmayı düşünüyorsanız birkaç adet alarak uzun süreli ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak güvenle satın alabilirsiniz.