1
Saç Açıcı Sprey kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

L'Oreal Paris Renk Açıcı Jel - Casting Sunkiss Jelly 100 ml 3600522716297

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
228,13 TL
450 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Renk Açıcı Jel - Casting Sunkiss Jelly 100 ml 3600522716297

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'Oréal Paris'İn Yeni Durulanmayan Jeli İle Saçlarınızı İki Tona Kadar Açabiliyorsunuz.
  • Saçlarda Doğal Güneş Işığı Etkisi İçin, Amonyaksız Jel Formüle Ve Hoş Bir Kokuya Sahip Olan Ürün, Saçı Her Kullanımda Aşamalı Bir Şekilde Açarak Güneşten Açılmışçasına Doğal Bir Saç Rengine Kavuşmanızı Sağlıyor.
  • Kamelya Yağı Ve Bakım Etmeni İle Zenginleştirilmiş Jel Uygulama Esnasında Saçlarınızın Yıpranmasını Önleyip, Bakım Yaparak Uygulamayı Keyifli Bir Deneyime Dönüştürüyor.
  • Saç Renginin Açılma İşlemi Aşamalı Olarak Gerçekleşir.
  • Ürün Nemli Saçlara Uygulanıp,
  • Kurutma Makinası Ya Da Doğrudan Güneş İle Saçları Kurutarak Uygulanır.
  • Durulanmayan Bu Ürünün Saçı Besleyici Zengin İçeriği,
  • Saçın Daha Yumuşak Ve Parlak Olmasına Yardımcı Olur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Renk Açıcı Jel - Casting Sunkiss Jelly 100 ml

Sarı saç, kadınlar arasında sevilen renklerden biridir. Bu renge ulaşabilmek için birbirinden farklı aşamalardan geçmiş olmak gerekir. Özellikle açıcı jel çeşitleri müşteriler ve kuaförler arasında sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alır. L'Oreal Paris renk açıcı jel aradığınız renge kolay bir şekilde ulaşabilmenize yardımcı olur. Yüksek açıcılık düzeyi sayesinde saçlarınıza zarar vermeden sarı renge sahip olabilirsiniz. İki tona kadar saçınızı açabilir ve yüksek performansa sahip olabilirsiniz. Kolay kullanım imkanı sunan bu model ile boyama işleminizi pratik bir şekilde bitirebilir ve herhangi bir şekilde zorlanmazsınız. Bununla birlikte besleyici özelliğinden faydalanarak saçlarınızı kırmadan ve diplerine zarar vermeden kullanabilirsiniz. Böylelikle kaliteli kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de sarı renge sahip olmak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Yüksek açıcılık düzeyi
  • Besleyici özellik
  • Kolay kullanım imkanı

Yüksek Açıcılık Sunan L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel

Yüksek Açıcılık Sunan L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel

Saçların sarı renge sahip olabilmesi için yüksek açıcılık imkanı sunan jel çeşitleri yaygın bir şekilde kullanılır. Müşteriler genellikle saç diplerine zarar vermemek, kırılma ve dökülme gibi bir durum oluşturmamak adına jel formüllü açıcıları tercih ederler. L'Oréal Paris Casting Sunkiss renk açıcı jel aradığınız performansa ulaşabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda yüksek açıcılık imkanıyla doğal bir görünüm kazanabilmenizi sağlar. Uygulama sırasında saçların yanmasını ve zarar görerek yıpranmasını engellediğinden müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Adım adım uygulanan işlemlerle etkili bir deneyim elde edebilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz renge kolay bir şekilde ulaşarak kaliteli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte saçlarınızın olduğundan parlak ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle etkili bir kullanıma sahip olabilir, yüksek açıcılık deneyiminden faydalanabilirsiniz.

Besleyici Özelliğiyle L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel

Besleyici Özelliğiyle L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel

Birbirinden farklı formüllerle üretilen açıcı çeşitleri müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Besleyici özelliğe sahip olan jel çeşitleri, saçların canlılığını korumasına yardım ederken dökülme gibi problemlerin önlenmesinde de etkilidir. Bununla birlikte ideal boyutlara sahip olan modeller yeterli bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. L'Oreal Paris renk açıcı jel - Casting Sunkiss jelly 100 ml şeklinde satışa sunulur. Büyük boyu ile kısa ve uzun saçlara yetebilecek bir özelliğe sahiptir. Bu sayede açma sırasında yarı yolda kalmadan açma işlemini uygulayabilirsiniz. Doğal güneş ışığı etkisini verebilmek adına üretilen bu ürün amonyak içermez. Bu sayede saç diplerinin güvenli bir şekilde korunmasına yardımcı olur. Bununla birlikte kamelya yağı içerdiğinden açarken bakım yapmaya yardımcı olur. Siz de birbirinden farklı yağlarla formülize edilen bir açıcı arıyorsanız bu jeli tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel 100 ml

Uygun Fiyatlı L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jel 100 ml

Saçlara açma işlemi uygularken, yıpranmasını ve hasar görmesini engellemek oldukça önemlidir. Aşamalı olarak gerçekleşen açma işlemleri genellikle iki adımdan oluşur. Her adımda saçların canlılığını ve yapısını korumak son derece önemlidir. Markanın formülize ettiği bu jel, nemli saçlara uygulanır. Her açma sırasında güneşin doğal rengini alarak yüksek canlılığa sahip olabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda saç diplerine herhangi bir şekilde zarar vermez. L'Oreal Paris renk açıcı jel - Casting Sunkiss jelly 100 ml yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede kullandıktan sonra kat ettikleri aşamayı öğrenebilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. L’Oreal Paris renk açıcı jel - Casting Sunkiss jelly 100 ml fiyatı avantajlı olduğundan Trendyol’dan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Böylelikle saçınıza zarar vermeyen güçlü bir açıcıya sahip olabilirsiniz.