L'Oreal Paris Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı Yüz Peelingi 50 ml

890 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı Yüz Peelingi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pak Temizlik & Kozmetik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110048094
    Bu ürün Pak Temizlik & Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'Oréal Paris laboratuvarları, özenle seçilmiş 3 şekeri üzüm çekirdeği yağı ile birleştirdi ve cildi arındırarak pürüzsüzleştiren, cilde bebeksi yumuşaklık veren ve ışıltı kazandıran peelingi geliştirdi. Işıltı veren formülü ile ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI ve zengin E vitamini içeren formülü ile ışıltı kazandırır. MONOİ YAĞI içeren formülü doğal nemlendirici özelliği ile cildin solgun görünümünü engellemeye yardımcı olur. ACAİ MİKRO TANECİKLERİ içeren formülü ile cildi pürüzsüzleştirir. %100 doğal kaynaklı 3 şeker (esmer, sarı, beyaz) içeren formülü ile cildi besler ve gözenekleri temizleyerek yoğun bir şekilde peeling yapar. ANINDA: Temiz, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt. 1 HAFTA KULLANIM SONRASI: Arınmış ve daha aydınlık bir cilt. GÜNDEN GÜNE: Canlı ve sağlıklı görünen, bebeksi yumuşaklıkta bir cilt.Haftada 3 kere temiz cilde kuru parmaklarla küçük bir miktar uygulayın. Göz çevresine gelmeyecek şekilde, ılık su ile yüzünüze yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Ilık su ile durulayın. Dudakları pürüzsüzleştirmek için dudak üzerinde de kullanılabilir. Ürünü uyguladıktan sonra kavanozu kapatın. Göz çevresiyle temasından kaçının. Temas halinde derhal bol su ile durulayın. Kuru yerde muhafaza edin. Yutmayın. Çatlamış dudaklarda kullanmayın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris 3600523542208 Işıltı Canlandırıcı 50 ml Şeker Yüz Peelingi

L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi, deriyi arındırarak pürüzsüzleştirmeye yarayan bakım malzemesidir. Ürün, cilt sağlığı düşünülerek seçilmiş 3 adet şeker türü içerir. Üzüm çekirdeği yağı ile zenginleştirilen bu malzeme sayesinde bebeksi yumuşaklıkta bir yüze sahip olabilirsiniz. Düzenli kullanım sonucu kısa sürede etkisini yansıtan L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi fiyat etiketinin uygun olmasıyla beraber kavanoz içerisinde bulunan özelliğiyle uzun süreli kullanım imkânı sunar. Çeşitli vitamin ve minerallerin kombinasyonuyla elde edilen mükemmel formül sayesinde cildinize ışıltılı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

  • E vitamini içerir.
  • 50 ml hacme sahiptir.
  • Canlandırıcı etki yaratır.

L'Oreal Paris Canlandırıcı Şeker Yüz Peelinginin İçeriği Nedir?

L'Oreal Paris Canlandırıcı Şeker Yüz Peelinginin İçeriği Nedir?

L’oreal Paris ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi, kuru cildi nemlendirmeye yardımcı olan bileşenler barındırır. Yüksek oranda üzüm çekirdeği yağına sahip olan üründe E vitamini mevcuttur. Sebum oksidasyonunu engelleyen bu malzeme sayesinde pürüzsüz bir cilt yapısı kazanabilirsiniz. Ürünün formülündeki bir diğer madde olan monoi yağı, deri yüzeyindeki solgun görünümü engellemeye yardımcı olur. Özenle seçilmiş ve %100 doğal kaynaklı üç şekerden meydana gelen L’oreal Paris 50 ml canlandırıcı yüz peelingi sayesinde aydınlık bir tene sahip olabilirsiniz. Ürün, gözenekleri temizlemeye yarayan minerallerin birleşmesiyle son derece etkili yapı kazanır. L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelinginin rahatlatan muhteşem kokusu sayesinde gün boyu ferah hissedebilirsiniz. Ayrıca ürünün besleyici etkisi itibarıyla cildinizi temizlemenin yanı sıra yenilemeniz de mümkün kılınır.

L'Oreal Paris Işıltı Canlandırıcı Şeker Yüz Peelingi Ne İşe Yarar?

L'Oreal Paris Işıltı Canlandırıcı Şeker Yüz Peelingi Ne İşe Yarar?

L’oreal Paris ışıltı canlandırıcı şeker peelingi, yorgun görünümü ortadan kaldırmaya yarayan minerallere sahiptir. Zengin E vitamini içeriğiyle uygulandığı yüzeye dinamik bir yapı kazandıran ürünle cildinizi besleyebilirsiniz. Peeling, bünyesinde barındırdığı antioksidan etkisine sahip maddelerle teni derinlemesine temizler. Ürünün içeriğindeki bir diğer madde olan acai mikro tanecikleri sayesinde pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi, hoş kokulu hassas dokusuyla her kullanıcı için uygun nitelik taşır. Mükemmel bir cilt bakımı deneyimi yaşamanız için son derece ideal olan ürün sayesinde bebeksi görünüm kazanabilirsiniz. Uzman formülü ile elde edilen peeling, günden güne sağlıklı ve dinamik bir tene sahip olmanız için gerekli bileşenler barındırır. Yüzünüze ışıltı katmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu ürün sayesinde kuruluğu da yatıştırabilirsiniz.

L'Oreal Paris Işıltı Canlandırıcı Şeker Yüz Peelingi Nasıl Kullanılır?

L'Oreal Paris Işıltı Canlandırıcı Şeker Yüz Peelingi Nasıl Kullanılır?

L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi yorumları ele alındığında tercih eden kullanıcıların ilk uygulamadan itibaren duyduğu yüksek memnuniyet oranı dikkat çeker. Tüm cilt tipleri için ideal olan ürünle haftada üç kez temiz yüzeye işlem yapabilirsiniz. Küçük miktarda uygulayacağınız L’oreal Paris şeker peelingini göz çevresine sürmemeniz son derece önem taşır. Dudakları pürüzsüzleştirmek amacıyla da tercih edebileceğiniz L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingi, siyah noktaları da büyük oranda giderir. Çatlamış bölgelerde kullanılması önerilmeyen ürünün gözle teması hâlinde ilgili alanın bol su ile durulanması tavsiye edilir. Çocukların ulaşamayacağı ve kuru yerlerde saklamanız gereken bakım malzemesi, anında temiz bir yapı kazandırır. Bir haftalık düzenli uygulama sonrası arınmış ve eskisinden daha aydınlık cilde kavuşabilirsiniz. L’oreal Paris 50 ml ışıltı canlandırıcı şeker yüz peelingini Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilir, günden güne sağlıklı görünen tene sahip olabilirsiniz.