1
Maskara kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

L'Oreal Paris Telescopic Maskara - Siyah

408 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (66)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,55 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,11 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Telescopic Maskara - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beauty secret Satıcı Ünvanı: ERKAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430455522
    Bu ürün beauty secret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEK DOKUNUŞTA DAHA UZUN, DAHA BELİRGİN KİRPİKLER Kirpik uzatma etkisiyle anında daha uzun görünümlü kirpikler
  • Kirpikleri tek tek ayıran, belirginleştiren plastik fırça
  • Gün boyu topaklanmaya ve bulaşmaya dayanıklı formül

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris 3600520881799 Siyah Telescopic Maskara

L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, kirpiklerin normalden daha dolgun görünmesini sağlar. Hacimli ve etkileyici kirpikler için özel olarak geliştirilen teleskopik maskara formülünde, ipeksi ve uzun görünüm ön plana çıkar. Günlük makyajlar için oldukça ideal kullanım sağlayan L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, gözlerin etkileyici bir derinlik kazanmasına yardımcı olur. Özel anlar ve rutin makyajlarda son derece kaliteli bir kullanım sergileyen hacim verici maskara, farklı tenlere uyum sağlaması amacıyla ortalama renklere sahiptir. Amatör ve profesyonel makyajların tamamında kullanabileceğiniz ürün, tek dokunuşta beklenen dolgunluğu kazandırır.

  • Marka: L'oreal Paris
  • Renk: Siyah
  • Fırça Tipi: Plastik

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskaranın Özellikleri Nelerdir?

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskaranın Özellikleri Nelerdir?

L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, tüm kirpiklerde kullanıma uygun formülüyle öne çıkar. Plastikten elde edilen özel fırçasında, kirpiklerin diplerine kadar işleyen özel kıvrımlar yer alır. Minik tüylerin bile uzun ve kalın görünmesini sağlayan fırçası, topaklanmayı engeller. Bulaşmaya karşı gün boyu dayanıklılık gösteren L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, kirpiklerin daha uzun görünmesini sağlar. Siyah renkte hazırlanan rimel içeriği, sarı ve minik tüylerin belirginleşmesine yardımcı olur. Takma kirpik etkisi oluşturan L’oreal Paris Telescopic maskara, gözlerin olduğundan daha iri algılanmasını sağlar. Yoğun siyah görünümü doğallıkla birleştiren telescopic maskara, göz kapaklarında ağırlık hissi oluşturmaz. Günün her saati kullanıma uygun olan ürün, kolayca temizlenir. Su bazlı olarak hazırlanan L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, temizleme sonrasında kalıntılar oluşturmaz.

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskara Nasıl Kullanılır?

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskara Nasıl Kullanılır?

Hafif ya da ağır makyajları tamamlamak için kullanılabilen L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, plastik fırçası sayesinde kolaylıkla uygulanır. Kirpiklerde ekstrem bir uzunluk meydana getiren maskara formülü, arka arkaya birkaç kat olacak şekilde kullanılabilir. Topaklanma yapmayan özel formülü sayesinde, kirpiklerin birbirine yapışmasını engeller. Göz makyajının tüm aşamaları tamamlandıktan sonra, kirpiklerin uzunluğunu artırmak için maskara fırçası aşağıdan yukarı doğru uygulanır. Minik kirpiklere kadar ulaşmak amacıyla eşit hareketlerle göz çizgisi boyunca tarama yapılması gerekir. Daha yoğun ve siyah bir görünüm elde etmek için birkaç dakika sonra maskarayla ikinci kat uygulama yapılır. Kirpikleri birbirine yapıştırmayan özel fırça tasarımı, maksimum oranda rimeli, eşit şekilde dağıtır. L’oreal Paris Telescopic siyah maskaranın kullanımından önce, kıvırma makasıyla uygulama yapılarak ürünün etkisi artırılabilir.

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskara Kaliteli midir?

L'Oreal Paris Telescopic Siyah Maskara Kaliteli midir?

Özel formülüyle kirpiklere doğallık kazandıran L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, oldukça kaliteli bir üründür. Kullanıcıların sağlığına zararlı hiçbir madde içermeyen bu rimel, alerjik bünyeleri tetiklemez. Göz hassasiyetine uygun olarak geliştirilen formülü, birkaç saniyede istediğiniz kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Okul ve iş için yaptığınız günlük makyajlarda etkili performans gösteren L’oreal Paris Telescopic siyah maskara, takma kirpik etkisiyle özel günlerde dikkatleri üzerinize çeker. Yapışma ya da akma gibi problemleri oluşturmaması ten ve göz makyajının zarar görmesinin önüne geçer. Özellikle sıcak havalarda oluşan terlemelere karşı dayanıklılık gösteren maskara formülü, kirpiklere gün boyu estetik görünüm kazandırır. Tek katta istenen etkiyi elde etmenizi sağlayan ürün, hafif makyajları tercih eden kişiler için oldukça idealdir. L’oreal Paris Telescopic siyah maskaranın yorumlarında kullanıcıların ürün hakkında yaptığı tüm değerlendirmelere yer verilir. Olumlu ve olumsuz yorumların yer aldığı bu bölümde, yıldız puanına göre sıralama yapılır. Trendyol üzerinden sipariş vereceğiniz siyah maskara için güvenli ödeme seçeneklerinden faydalanabilir, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.