L'Oreal Paris Loréal Paris Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici 02 Light

1.999,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Loréal Paris Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici 02 Light

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KABAŞ-E-TİCARET Satıcı Ünvanı: FATMA GÜL KABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4850799440
    Bu ürün KABAŞ-E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loréal Paris Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici 02 Light

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Hafif
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

L’Oreal Paris Skin Paradise ile Yaşlanmaya Son

Kadınlar için ciltleri her yaşta ve her koşulda büyük özen gösterdikleri en önemli konulardan biri olmuştur. Çünkü iyi bir cilt bakımı daha iyi bir görünüme sahip olmanızı sağlayarak insanın kendisini mutlu hissetmesini ve kendini sevmesini sağlar. Cilde yapılan gerekli bakımlar ile istenmeyen durumların oluşmasını engelleyerek daha temiz daha sağlıklı bir cilde ulaşmanıza destek olur. Bu ürünlerden biri de nemlendiricilerdir. Cildin nem dengesinin sağlanmasının yanı sıra yaşlanma hızını yavaşlatır, cilt daha parlak ve canlı bir görüntüye ulaştırılmasında yardımcı olur. L’Oreal markasının Skin Paradise su bazlı renkli nemlendirici ürünü ile cildinizin daha taze daha canlı bir görünüme kavuşturmada size destek oluyor. Gerekli destekleri size sağlayarak sizleri mutlu etmeye devam ediyor.

  • Taze görünüm
  • Renkli nemlendirici
  • Yaşlanma hızını azaltıcı

Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici İçeriği

Cildiniz sizin en önemli giysiniz olmakta ve gerekli bakımların yapılması gerekmektedir. Bunların yanı sıra kullanılan veya tercih edilecek ürünlerin içeriği de büyük önem taşır. Çünkü cildinize zarar veya hassasiyet verecek herhangi bir madde içermemesi gerekir. Sağlıklı içeriklere sahip olarak cildinizin doğal yollar ile korunmasına destek olması gerektiğinden, ürünleri satın almadan önce dikkatle değerlendirilmesi ve araştırılması gerekir. L’Oreal Paris Skin Paradise renkli nemlendirici içeriği ile cildinizin nem dengesini sağlarken aynı zamanda içeriği ile de sizlerin sağlığını gözetmektedir. Skin Paradise su bazlı renkli nemlendirici 02 light içeriği su bazlıdır. SPF 20 koruma faktörü içeriği ile de cildinizi güneş ışınlarına karşı da koruma sağlar. Bunların dışında içeriğinde aloe, zencefil ve güvercin ağacı özleri bulunur. İçeriğindeki aloe yaşlanma belirtilerine karşı oldukça etkili bir maddedir.

Skin Paradise 02 Light Özellikleri ve Faydaları

Cilt bakım rutinleriniz için L’Oreal markasının sizler için üretmiş olduğu Skin Paradise su bazlı renkli nemlendirici ile cildinizin gün boyu sağlıklı ve canlı görünmesinde destek olur. Su bazlı formülü ile ıslak cilt makyajı görünümü verir. Bunun yanı su bazlı özelliği ile cildinizin derinlemesine nemlendirir. Bu yoğun ve derin nemlendirme ile yorgun olan cildinizin canlanmasında da destek olur. Nazik bir dokuya sahip olduğundan cildinizde ferah ve hafif bir etki bırakmaktadır. Ayrıca su bazlı nemlendiriciler hem yağlı hem kuru ciltler için uygun bir etkiye sahiptir. Cilde hafif bir etki sağladığından da ağır bir his oluşturmaz ve hızlı bir şekilde de emilimi gerçekleşir. L’Oréal Paris Skin Paradise su bazlı nemlendiricisi ile cildinizin gün boyu parlak, sağlıklı ve ışıl ışıl olmasında size yardımcı olmaktadır.

Su Bazlı Renkli Nemlendirici Yorumları

İnsanlar cilt ürünleri alırken birçok noktaya dikkat etmektedir. İçeriği, kullanımı, etkileri, özellikleri, faydaları gibi faktörlere dikkat etmekte ve özenle değerlendirme süreci içerisinde olurlar. Çünkü cilde yapılacak herhangi bir yanlış etki, işlem kişi için oldukça zor ve üzüntü dolu bir sürece girmesine neden olabiliyor. Bu yüzden de ince eleyip sık dokunan noktalardan olmaktadır. L’Oreal markasının Skin Paradise su bazlı renkli nemlendirici 02 light yorumları kısmını inceleyerek direkt birebir kullanıcıların düşüncelerini ve değerlendirmelerini okuyarak ürün hakkında detaylı bir değerlendirme yapabilirsiniz. Cilde nasıl uyum sağladığı, etkileri gibi konulardan direk birebir kullanmış olan birinin görüşleri kişi için daha güvenilir bir etkiye sahip oluyor. Skin Paradise su bazlı renkli nemlendirici ile cildiniz artık daha güvende olur. Trendyol'da yer alan skinprds ürününü dilediğiniz zaman sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.