L'Oreal Paris Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı - Infaillible More Than Concealer 323 Fawn

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
654 TL598 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
597,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı - Infaillible More Than Concealer 323 Fawn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmela Satıcı Ünvanı: CEVHER KOZMETİK VE SAĞLIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206070431500020 Vergi Kimlik Numarası: 2060704315
    Bu ürün Kozmela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 saat boyunca süper-yüksek kapatıcılık sunan yeni Infaillible Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı
  • 9 farklı rengi ile tüm yüze uygulanabilen yeni Infaillible Kapatıcı, hafif yapılı formülü ile doğal sonuç verir.
  • Yeni Infaillible Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı, kapatıcıdan daha fazlası
  • Asla daha azıyla yetinme!
  • Tüketici testi, 135 kadın Kolay uygulanan fırçasının daha fazla ürün tutma kapasitesi ve daha büyük süngeri ile tek darbede yoğun kapatıcılık sağlar.
  • İnce ama yoğun kapatıcı formülünün elastik yapısı sayesinde ciltte dağıldıkça incelir.
  • Nemlendirici formülü doğal bir bitiş sağlar.
  • Yüksek kapatıcı formülü ciltle bütünleşerek gün boyu kusursuz bir görünüm ve kapatıcılık sağlar.
  • Ten Her Cilt Tipine Uygun
  • Her Yaşa Uygun Kapatıcı
  • Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Form Sıvı
  • Renk Bej
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • RGB #E0B2A1
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Infaillible More Than Concealer 323 Fawn 30173583 Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı

Kadınlar; kendilerini daha güzel hissetmek, cilt lekelerini gizlemek, özenli görünmek ve daha birçok sebepten makyaj yapmayı tercih edebilir. Günlük hayatta yalnızca bir far ve rujdan ibaret olabilen bu makyaj rutinleri, özel günlerde kapatıcılardan kontör uygulamalarına kadar oldukça çeşitlenebilir. Tüm yüze uygulanabilir özelliğiyle öne çıkan L'oreal İnfallible more than concealer, cildinizdeki lekeleri tek katla bile gizleyebilme olanağı sunar. Göz altı morlukları, güneş lekeleri, sivilceler ve siyah noktalar için pratik çözüm olabilir. İnfallible more than concealer, gözeneklere dolmayan kadifemsi formülü ile gün boyu konforlu ve keyifli zaman geçirmenize yardımcı olur. Yoğun makyaj uygulamalarında pürüzsüz bir zemin oluşturmak için kullanılabileceği gibi günlük hayatta pratik ve kullanışlı bir ürün olarak makyaj çantalarında yer alır.

  • Marka: L’oreal Paris
  • Performans: 24 saate kadar kapatıcı
  • Formül: Likit

L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer’ın Özellikleri

L'Oreal Paris Infaillible More Than Concealer 323 Fawn 30173583 Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı Fiyatları

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerle oluşan sivilce, akne, siyah nokta, kızarıklık ve morluk gibi lekeler, dışarıda vakit geçirirken kişilerin kendini özgüvensiz hissetmesine neden olabilir. L'oreal İnfallible more than concealer, bunun gibi çeşitli cilt kusurlarını gizleyerek pürüzsüz ve doğal bir görünüm elde etmek için ideal makyaj ürünlerinin başında gelir. Hem yoğun makyajlarda hem de günlük sade makyajlarda özgüvenli ve bakımlı hissetmek için tercih edilir. Likit formülle sunulan L'oreal İnfallible kapatıcı, yüzün tüm bölümlerine uygulanabilir olmasıyla beğeni kazanır. Geniş fırçalı ucu sayesinde yeterli miktarda ürün kolayca cilde sürülür ve uygun bir sünger yardımıyla yayılır. Ardından üzerine fondöten, kontür, allık, far gibi uygulamalar rahatlıkla yapılabilir. Maybelline İnfallible kapatıcı, cilt kusurlarını örtmenin yanı sıra diğer makyaj ürünleri için pürüzsüz bir zemin de oluşturur.

L’Oreal Paris Kapatıcı Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

L'Oreal Paris Infaillible More Than Concealer 323 Fawn 30173583 Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı Fiyatları

L'oreal İnfallible more than concealer, likit yapısı sayesinde oldukça kolay kullanım imkanı verir. Bunun gibi ciltte gün boyu sabit ve doğal bir şekilde kalması gereken makyaj ürünlerinin formülüne ve yağ oranına da dikkat ederek seçim yapmak gerekir. L'oreal İnfallible kapatıcı; hafif, yağsız ve nemlendirici formülü ile her cilt tipine uyum sağlar. Cildi nemlendirirken bakımlı ve doğal bir görünüm sunar. İnce yapısı sayesinde yok hissi yaratan doğal makyaj türlerinde sıkça tercih edilir. L'oreal İnfallible more than concealer’ı satın alırken formülün yanında renk uygunluğuna da dikkat etmeniz gerekir. Örneğin L'oreal Paris İnfallible more than concealer 323 fawn, sıklıkla açık ten rengine sahip bireyler tarafından tercih edilir. Somon alt tonuna sahip 323 fawn kapatıcı, özellikle göz altı morlukları gibi zorlu izleri gizlemek için kullanılır.

L’Oreal Paris Kapatıcının İçeriği Nedir?

L'Oreal Paris Infaillible More Than Concealer 323 Fawn 30173583 Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı Fiyatları

L'oreal İnfallible more than concealer hem hafif içeriği hem de cilt tarafından kısa sürede emilen formülü ile beğeni kazanır. Nemlendirici özelliği bulunan kapatıcı, doğal ve fark edilmeyecek makyajlar yapmak için idealdir. İçeriğinde su, gliserin, magnezyum, sülfat, tridekan, glikol çeşitleri, 4 izostrearat, selüloz sakızı, glutamat, oksitleyici, polihidroksistearik asit, heksil laurat, etilheksilgliserin, benzil, izobütan ve daha birçok bileşen bulunur. Her biri dünyaca ünlü markanın onaylı laboratuvarlarında dengeli bir oranla karışır. Bu sayede hem formül hem de renk olarak farklı cilt tiplerine uygun kapatıcılar ortaya çıkar. Her biri hem cilt kusurlarına pratik bir çözüm bulmak hem de uzun vadede nemlendirerek yapı taşlarını geri kazandırmak için kullanışlı makyaj ürünleri arasında yer alır. Kolay şekli sayesinde gün içinde ihtiyaç duyulan her an yenilenebilir. 24 saate kadar kalıcı formülü, kendinizi her ortamda güzel ve bakımlı hissetmenize yardımcı olur. Trendyol’dan L'oreal Paris İnfallible more than concealer 323 fawn yorumlarını inceleyerek, ürünü kolayca satın alabilirsiniz.