L'oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Renkli Ve Açıcı Ile Işlem Görmüş Saçlar Için Metal Ka

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Renkli Ve Açıcı Ile Işlem Görmüş Saçlar Için Metal Ka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renkli ve açıcı ile işlem görmüş saçlar için metal karşıtı koruyucu profesyonel bir maske olan Metal Detox, balyaj ve renk değişimi işlemlerinden sonra yeni metal parçacıklarının saça tekrar nufüz etmesini önler. Suyun içinde bulunan metalin saç tellerinde yarattığı renk eşitsizliği ve kırılma riskine karşı saçı korur, saçlardaki oksidatif etkisinden arındırır, saçlarda detoks etkisi yaratır. Faydaları Metal Karşıtı Koruyucu Maske sayesinde saçlarda %87 daha az kırılma ve %100 eşit renk sonucuyla saç rengine daha yoğun bir parlaklık kazandırır. Uygulama Nemli saça eşit bir şekilde uygulayın. 3-5 dakika bekleyin. Saçı durulayın. Gözle temas etmesi halinde bol su ile durulayın. Saçtaki metali arındırmak için Metal karşıtı arındırıcı profesyonel şampuan sonrası uygulanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200-299 ml
  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Professionnel İşlem Görmüş ve Yıpranmış Saçlar İçin Metal Karşıtı Arındırıcı Metal Detox Maske 250 Ml

Sağlıklı, hacimli ve çekici bir görüntüye sahip olmak için saç bakımına önem vermek gerekir. Bakımı için ürün tercihi yaparken saç tipinizi ve neye ihtiyacınızın olduğunu doğru tespit etmek önemlidir. Bu sayede uygun ürün seçimi yapmanız kolaylaşır. Her saç tipinin zaman zaman bakıma ihtiyacı olur. Fakat özel ilgi isteyen bölge, işlem gören ve yıpranan saçtır. Tarzınızı yansıtmak için uyguladığınız boya, açıcı gibi kimyasal içeren ürünler ile yüksek ısı gerektiren şekillendirme yöntemleri zamanla telleri zayıflatarak cansız ve sağlıksız bir görünüme sebep olur. L'Oreal Professionnel işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için metal karşıtı arındırıcı metal detox maske 250 ml ile gerekli bakımı sağlamanız mümkün olur. Siz de işlem gören ve yıpranan bölgeye doğru bakımı uygulamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Arındırıcı etki
  • Yoğun parlaklık
  • Derinlemesine onarım

Sağlıklı Saçlar İçin L’Oreal Metal Detox Maske

Sağlıklı Saçlar İçin L’Oreal Metal Detox Maske

Saçınız için kullandığınız kimyasallar zamanla yıpranmalara sebep olur. Bu yüzden belirli aralıklarla saçınız için gereken ürünleri kullanarak düzenli bakım yapılması tavsiye edilir. L'Oreal Detox maske röfle veya boya uygulamaları için kullanılan ve arındırıcı etkisi olan bir maskedir. Özellikle boya olan ve açıcı ile işlem gören tellere tutunan metali arındırarak yeni metal parçacıklarının tellere tekrar nüfuz etmesini önlemeye yardımcı olur. Suyun içinde bulunan metalin tellerde yarattığı renk eşitsizliği ve kırılma riskine karşı koruma sağlayan ürün, saçı oksidatif etkisinden arındırarak detoks etkisi yaratır. Loreal metal detox maske sayesinde kırılmalar %87 oranında azalır. %100 eşit renk sonucuyla saç rengine yoğun bir parlaklık kazandırılır. Uygulama için nemlendirilen baş bölgesine eşit şekilde sürdüğünüz maskeyi 5 dakika kadar bekledikten sonra durulama uygulamasına geçebilirsiniz.

L’Oreal Arındırıcı Metal Detox Maske 250 Ml Kullananlar

L’Oreal Arındırıcı Metal Detox Maske 250 Ml Kullananlar

Her saç tipi farklı bir bakıma ihtiyaç duyar. Bunun için ise geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Eğer boya ve açıcı gibi kimyasallar uygulanan teller zamanla kırılıp güçsüzleşmeye başlar. Kimyasallara maruz kalan tellere tutunan metal, telleri yıpratır ve cansız bir görünüm yaratır. Saçınızdaki metal arındırıldığında parlak ve sağlıklı bir görüntüye kavuşmanız mümkün olur. L'Oreal Professionnel işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için metal karşıtı arındırıcı metal detox maske 250 ml kullananlar olumlu değişimi hızlı bir şekilde gözlemleyebilir, sağlıklı bir görüntünün tadını çıkarabilirler. Güzellik rutinleri içinde önemli bir rolü olan bakım süreci atlanmaması gereken bir basamaktır. Bakım yapmak, tellerin kaybettiği canlılığı geri kazandırmak ve oluşan yeni problemlerin önüne geçmek için önem taşır. Sağlıklı ve parlak saçınız ile görünümünüzün de canlı olduğunu hissedebilirsiniz.

Avantajlı L’Oreal Metal Detox Maske 250 Ml Fiyatı

Avantajlı L’Oreal Metal Detox Maske 250 Ml Fiyatı

L'Oreal Professionnel işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için metal karşıtı arındırıcı metal detox maske 250 ml fiyatı içeriğinde bulunanlar, gramajı, kullanım şekli gibi kriterler göz önünde bulundurularak belirlenir. Saçlarınıza gereken bakımı sağlamak, kırılan, cansızlaşan saçlarınıza eski sağlığını kazandırmak için kullanacağınız bu ürün ile göz alıcı bir görünüme kavuşmanız mümkün olur. Ürünü satın alarak deneyimleyenler L'oreal Professionnel işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için metal karşıtı arındırıcı metal detox maske 250 ml yorumları kısmında görüşlerini belirtir. Ürün özellikleri ve kullanım etkisi gibi bilgilere detaylı bir şekilde ulaşmak için yorumlar kısmına göz atmanız karar vermenizi kolaylaştırır. L'Oreal Professionnel işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için metal karşıtı arındırıcı metal detox maske 250 ml satın alma işlemini Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleri ile gerçekleştirerek bu ürüne sahip olabilirsiniz.