L'oreal Professionnel Infinium Extreme Hold Sprey 500 Ml

999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Infinium Extreme Hold Sprey 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atakent Kozmetik Satıcı Ünvanı: NEJLA SALTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420135351
    Bu ürün Atakent Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bütün saça veya bölgesel olarak kullanmaya uygundur. Etkili saç şekilleri oluşturulur. Saç yüzeyine parlak görünüm sağlar. Fırça veya şampuan ile kolayca saçtan aranır. Saçta ekstra güçlü tutuş sağlar. Saçlarınızı şekillendirdikten sonra istediğiniz bölgeye uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Sabit Tutma
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
Geri Bildirim Ver

L'oreal Professionnel Infinium Extreme Hold Sprey ile Çarpıcılık

Saç, düzenli olarak bakım isteyen ve çoğu zaman günlük olarak şekillendirilebilen bir uzantımızdır. Saç, genel anlamıyla baş üzerinde bulunan kafatasını darbelerden veya dış etkenlerden korumak amacıyla kaplanan kıllardır. Bu kıllar belirli bir uzama sistemine sahiptir. Çoğunlukla bir ayda milimetrelik uzarlar. Dünya üzerinde birden fazla saç şekli ve saç tipi bulunmaktadır. Her saç tipi çeşitli özelliklere sahiptir. Bununla beraber şekil verme amacıyla kullanılan ürünler veya bakım amacıyla kullanılan ürünlerde farklılıklar bulunmaktadır. Loreal infinium bir saç spreyidir. Bu sprey güçlü bir tutuşa sahiptir. Şekil verilen saçın uzun bir süre bozulmadan ilk yapıldığı haliyle kalmasına yardımcı olur. Loreal infinium sprey saç spreyleri arasında oldukça sık tercih edilen bir üründür. Güçlü Loreal infinium saç spreyi kullananlar ürünün uzun süreli tutuşu sayesinde gün boyu sabit saçlara sahip olurlar.

  • Uzun Süreli Tutuş
  • Güçlü Saç Spreyi
  • Gün Boyu Sabit Saçlar

L’oreal Professionnel Infinium Hold Sprey ile Sabit Saçlar

Pek çok insan güç içinde saçlarını şekillendirmektedir. Bu şekillendirme işlemi bazıları için her gün yapılması gereken bir durumken bazıları için gün aşırı yapılmakta olan işlemlerdendir. Her ikisinde de saçların bozulmaması adına kullanılan pek çok ürün vardır. Ürünlerin kullanımı veya özellikleri birbirinden farklı olmaktadır. En belirgin özelliklerden biri ürünlerin hitap ettiği saç şekilleridir. Bununla beraber ürünlerin saçın tutuşu konusundaki güçlülük farklarıdır. L’oreal infinium saç sprey son derece güçlü bir tutuşu bulunan ürünlerden biridir. Sprey formuna sahip olmasından dolayı saç üzerinde kullanımına dikkat edilmesi gerekir. Ürün, temizlenmiş ve şekil verilmiş saça yaklaşık 30 cm uzaklıktan sıkılmalıdır. L’oreal professionnel infinium extreme hold sprey 500 ml 3474630729919 ise şekil verilmiş saçlar üzerine sıkılarak gün boyu kullanılabilir. Ürüne rahatlıkla, hızlı ve kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilir.

L’oreal Professionnel Infinium Extreme Hold Sprey Kullanımı

Her ürün gibi saç spreylerinin de belirli bir kullanım özelliği vardır. Kullanım özelliği bakımından farklı detaylara sahiptir. Genellikle bu detaylar ürünlerin özelliklerine veya ürünün kullanım şekline göre değişmektedir. Saç spreyleri genel anlamıyla saça şekil verme amacıyla kullanılmakta olan saç kozmetik ürünleri olarak düşünülebilir. Saçların düzgün, sağlıklı ve bakımlı görünmesine yardımcı olmaktadır. Saç sabitleme ürünü olarak 2 çeşit saç spreyi bulunmaktadır. Tüm ürünler bu iki ana çeşit arasında tutuş gücüne göre değişen özelliklere sahip farklı ürün üretiminde yer alır. L’oreal professionnel infinium extreme hold sprey 500 ml şişelerde bulunan bir üründür. Oldukça büyük ve günlük kullanım için idealdir. L’oreal professionnel infinium extreme hold sprey 500 ml kullanımı ise oldukça basittir. Saç ile ürün arasında yaklaşık 30 veya 40 cm bulunmalıdır. Şişeyi çalkaladıktan sonra şeklin sabit kalmasını istediğiniz bölüme uzaktan sıkabilirsiniz. Fazla yakından sıkılması halinde ürün yoğun olarak saçta birikebilir.

L’oreal Professionnel Infinium Extreme Hold Sprey Satın Alma

Saç spreylerinin kullanıcı ihtiyacına göre çeşitleri vardır. Gazlı saç spreyleri evde tipi kullanımlarda sıkça tercih edilir. Profesyonel olmayan veya kuaförler dışında pek çok kullanıcının rahatça tercih edebileceği ürünlerdendir. Gazsız spreyler ise daha çok profesyoneller tarafından kullanılır. Gazlı spreylere göre daha farklı bir mekanizmaya sahiptir. Tüm ürünlerde olduğu gibi saç spreylerinde de kullanım farklılıkları vardır. Spreyler bazen şekil verme öncesinde bazen ise saçlara şekil verildikten sonra uygulanır. L’oreal professionnel infinium extreme hold sprey 500 ml yorumları bakımından incelendiğinde ürünü kullanan kişiler tarafından pek çok görüş bildirilmiştir. Bu yorumlar çoğunlukla ürünü kullanan kişilerin kullanım şekillerini veya ürünün kullanım sırasında yapılan doğru, yanlış davranışlar hakkında bilgiler de bulunabilir. L’oreal professionnel infinium extreme hold sprey 500 ml satın al seçeneği ile ürünü Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.