L'oreal Professionnel Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair Şampuan 500ml

418,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair Şampuan 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Self Care Beauty Satıcı Ünvanı: ENGİN GÜMÜŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250381092
    Bu ürün Self Care Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ø ÜRÜNLERİMİZİN TÜMÜ ORJİNALDİR. FİRMAMIZDA ÜRETİM TARİHİ ESKİ ÜRÜN BULUNMAMAKTADIR SÜREKLİ AKTİF SATIŞ YAPTIĞINDAN DOLAYI ÜRÜNLERİN TÜMÜ SİRKÜLASYON HALİNDEDİR. Ürünlerimiz orijinal olup distribütör ve ithalatçı firma etiketlidir.ÖZELLİKLER Nazikçe temizler ve ipeksi yumuşaklık kazandırır. Zayıflamış saçları, ağır hasarlı ve kimyasal yıpranmış saçları, özellikle saç rengi veya dönüşümler sonucu hasar gören saçları yapılandırır. Ağır hasar görmüş saç onarım derin, güçlü etkili olduğu ve yeni ve parlak güçlü gibi parlar. Saçı ağırlaştırmaz. İÇERİK Lipid Seramid Phyto-Keratin Lactic Acid SAÇ TİPİ Yıpranmış, zayıflamış ve aşırı yıpranmış saçlar. KOKU Çiçeksi koku (bergamot ve kavun) KULLANIM Islak saça iyice yayılır ve emülsiyon yapılır. Özenlice durulanır. Gerek görülüyorsa ikinci kez tekrarlanır

Ürün Özellikleri

  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver

L'oreal Professionnel Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair 500ml Şampuan

Saçlarımızın her an dolgun ve bakımlı görünmesini isteriz. Ancak saç yapısında dış etkenlere bağlı olarak yıpranmalar görülebilir. Saçın yapısında meydana gelen zayıflık ve yıpranma problemleri, dökülme ve kırılma gibi olumsuzlukların yaşanmasına neden olur. Saçın yapısında keratin eksikliğine bağlı yıpranmaları önlemek adına çeşitli bakım ürünleri bulunur. L’oreal tarafından üretilen şampuan, zayıflamış ve hassaslaşmış saçlar üzerinde onarıcı etki sunmak üzere geliştirilmiştir.L'oreal Professionnel Serie Expert Gold Quinoa şampuan, yıpranmış saç tellerinde yapısal onarım sağlar ve saçın gücünü geri kazanmasına yardımcı olur. İncelen, yıpranan ve kırılan saç tellerini onarıcı etkisiyle şampuan, dökülme problemlerinin giderilmesinde büyük etkiye sahiptir. Yıpranmış saçlara yönelik onarıcı etkisi sayesinde uzun yıllar sağlıklı saç yapısının korunmasına yardımcı olur.

  • Saç Tipi: Tüm Saçlar
  • Bakım Etkisi: Besleyici Bakım
  • Koku: Bergamot ve Kavun

Serie Expert Şampuanın Genel Özellikleri Nedir?

Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair Şampuan 500ml Yorumları

L'oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein şampuan, kimyasallar sonucu zarar görmüş ve yıpranmış saçları onarmak üzere üretilmiştir. Saç üzerinde yapısal hasarların giderilmesini sağlayan ürün, güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu problemlerin de önlenmesine yardımcı olur. Altın kinoa kepeği özü ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş içeriği, yıpranmış saç tellerini yeniden yapılandırır.Loreal Serie Expert Gold Quinoa + Protein, saçın ihtiyacı olan yumuşaklığı geri kazanmasına yardımcı olur. Saç tellerinin ilk günkü parlaklık ve pürüzsüzlüğüne kavuşması için ideal bir üründür. İçeriğindeki faydalı protein özleri sayesinde derin ve güçlü bir onarım etkisi sağlar. Loreal tarafından üretilen protein özlü onarıcı şampuan, kimyasallar nedeniyle yıpranmış saçların gücünü geri kazanmasına yardımcı olur.

L’oreal Serie Expert Şampuan Saça İyi Gelir mi?

Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair Şampuan 500ml Yorumları

L'oreal Professionnel Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair şampuan yorum olarak da birçok kullanıcının beğenisini karşıladığı görülür. Onarıcı ve yeniden yapılandırıcı özel yapısı sayesinde kimyasalların neden olduğu hasarların giderilmesine yardımcı olur. Şampuan, altın kinoa kepeği özü ve buğday proteinleri ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Bu sayede saçları yalnızca onarmakla kalmaz, yeniden yapılandırılmasına da yardımcı olur.L'oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein şampuan, saç tellerinin gücünü geri kazanmasında etkili bir bakım ürünüdür. Saçı yalnızca onarmakla kalmayan ürün, parlaklık ve kalıcı bir yumuşaklık hissi kazandırır. İçeriğindeki vitamin ve mineral desteği ile saç tellerinin ilk günkü canlılığını geri kazanmasına yardımcı olur. Sahip olduğunuz güçlü saçlar ve etkileyici dolgunluk sayesinde girdiğiniz her ortamda sağlıklı ve canlı saçlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

L’oreal Serie Expert Şampuan Kaliteli midir?

Serie Expert Gold Quinoa Absolut Repair Şampuan 500ml Yorumları

L'oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein şampuan, kaliteli bir ürün içeriğine sahiptir. Saç derisini nazikçe temizler ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Şampuan, bergamot ve kavunun baş döndürücü çiçeksi ahengiyle gün boyu eşsiz bir koku sağlar. Saç tellerini yalnızca onarmakla kalmayan şampuan, güneş ışınları ya da hava koşullarının neden olduğu olası yıpranmalara karşı da korur.Saç yapısında boya ve çeşitli kimyasal temasları nedeniyle hasarlar meydana gelir. L'oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein şampuan, ağır hasar görmüş saç tellerini kökten uca onarır. Saçların yıpranmaya bağlı elektriklenme, dökülme ve kırılma gibi problemleriyle tek başına güçlü biçimde başa çıkar. Islak saça nazikçe uygulanır ve durulanır. Düzenli kullanıldığında saç yapısında gözle görülür onarım ve yenilenme sağlar. L'oréal garantisiyle üretilen şampuan, Trendyol güvencesiyle adresinize sorunsuz ve hızlı teslim edilir.