L'oreal Professionnel Serie Expert Profesyonellerin Bakım Seti, Absolut Repair

1.880 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
100 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.690 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.690 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serie Expert Profesyonellerin Bakım Seti, Absolut Repair

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOREAL PROFESSIONNEL Satıcı Ünvanı: COSMOGROSS KOZMETİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212048023300001 Vergi Kimlik Numarası: 2120480233
    Bu ürün LOREAL PROFESSIONNEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'oreal Professional Serie Expert Profesyonellerin Altın Bakım Seti, Absolut RepairSerie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 300 ml Yıpranmış saçlar için onarıcı bir profesyonel şampuan olan Absolut Repair'in altın kinoa ve proteinlerle zenginleştirilmiş formülü ile saç anında daha yumuşak, güçlü ve parlak görünür. Saçı derinlemesine onarır. Zengin içeriğiyle saçları beslerken daha parlak görünüme ulaştırır.Yıpranmış saçları derinlemesine onarır. Saç anında daha yumuşak, güçlü ve ışıltılı görünür.Islak saça eşit olarak dağıtın. Köpürtün. Durulayın. Gözle temas etmesi halinde bol su ile durulayın.L'Oréal Professionnel Absolut Repair serisi aşırı yıpranmış saçlar için yoğun cilt bakım tedavilerinden esinlenerek geliştirilen bir saç bakımı serisidir. Yoğun kimyasal işleme maruz kalmış saçların hasar görüp bozulan yapısını iyileştirerek daha kolay şekil alan, parlak ve sağlıklı görünen saçlar ortaya çıkarmayı hedefler. Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Maske 250 ml Absolut Repair maske, çok zarar görmüş ve zarar görmüş saçlar için anında onarılabilen bir maskedir Saçı yumuşak, parlak ve kullanımı kolay, ağırlıksız bırakarak onarır Zayıflamış saç telini derinlemesine besler ve onarır, böylece saçlarınızın yenilenmesini, yumuşaklaşmasını ve parlaklaşmasını sağlar.Yıpranmış saçları derinlemesine onarır. Saç anında daha yumuşak, güçlü ve ışıltılı görünür.Absolut Repair şampuan ile saçınızı yıkadıktan sonra havlu ile nemi alınmış saçınızın boy ve uçlarına uygulayınız. 3-5 dakika arası bekletiniz. Sonrasında tamamen durulayınız.L'Oréal Professionnel Absolut Repair serisi aşırı yıpranmış saçlar için yoğun cilt bakım tedavilerinden esinlenerek geliştirilen bir saç bakımı serisidir. Yoğun kimyasal işleme maruz kalmış saçların hasar görüp bozulan yapısını iyileştirerek daha kolay şekil alan, parlak ve sağlıklı görünen saçlar ortaya çıkarmayı hedefler. Serie Expert Absolut Repair 10 in 1 Yıpranmış Saçlar için 10 Etkili Mucize Bakım Spreyi 190 ml10 in 1 Yıpranmış Saçlar için 10 Etkili Mucize Bakım Spreyi yıpranmış saçlar için derinlemesine onarım sağlayan çok amaçlı bir durulanmayan bakımdır.Yıpranmış saçları derinlemesine onarır. Saç anında daha yumuşak, güçlü ve ışıltılı görünür. 10 in 1 yıpranmış saçlar için 10 etkili mucize bakım spreyinin 10 faydası
  • 1.) Besleyici 2.) Yüzey Yenileyici 3.) Kırılma Önleyici 4.) Hafif Parlak Dokunuş 5.) Yumuşaklık 6.) Kolay Açılma 7.) Kolay Kurutma 8.) Bukle Kontrol 9.) 230°C’a kadar Isı Koruma 10.) Hava Kirliliğine Karşı Koruyucu .Havluyla nemi alınmış saça uygulayın. Saç boylarına ve uçlarına eşit miktarda yayın. Durulamayın. Her zamanki gibi şekil verin.L'Oréal Professionnel Absolut Repair serisi aşırı yıpranmış saçlar için yoğun cilt bakım tedavilerinden esinlenerek geliştirilen bir saç bakımı serisidir. Yoğun kimyasal işleme maruz kalmış saçların hasar görüp bozulan yapısını iyileştirerek daha kolay şekil alan, parlak ve sağlıklı görünen saçlar ortaya çıkarmayı hedefler.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Güçlendirici
Geri Bildirim Ver