L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum 90 ml

999,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum 90 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha yoğun görünen bir saç için baş derisi bakımıdır
  • Yeni formülü ile yalnızca 6 haftada etkilidir
  • Baş derisine etki ederek saçın daha yoğun gözükmesine yardımcı olur
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

L'oreal Professionnel 3474636645800 Serioxyl Denser Hair 90 ml Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Serumu

Etkileyici görünmenin püf noktalarından biri hacimli ve bakımlı saçlara sahip olmaktır. L’oreal Professionnel 90 Ml yoğunlaştırıcı saç bakım serumu ise sıklıkla tercih edilen canlandırıcı ürünler arasında yer alır. Bu ürün seyrelmiş saçları güçlendirir ve eskisinden çok daha dayanıklı hâle getirir. Serumun saç dökülmesini önleyen etkisi bulunur. Ayrıca ürün saçları zararlı etkilerden korur. Canlı, hacimli ve bakımlı saçlara kavuşmak isteyen herkes bu serumu rahatlıkla kullanabilir.

  • Saç derisini canlandırır.
  • Telleri güçlendirerek hacim verir.
  • Antioksidan etkisi bulunur.

L'oreal Professionnel Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Serumunun İçeriği

L'oreal Professionnel Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Serumunun İçeriği Nedir?

L’oreal Professionnel yoğunlaştırıcı saç bakım serumu deriye nüfuz eder ve besleyici işlev görür. Bu destekleyici bakım ürünü, uyuyan saç köklerini aktif hâle getirir. Bahsedilen serum içerisindeki stemoksidin sayesinde saç teli sayısını da artırır. L’oreal Professionnel 90 Ml yoğunlaştırıcı saç bakım serumunun yoğunlaştırıcı bir etkisi bulunur. Böylece saçlar ürünü kullandıktan sonra öncesine oranla çok daha hacimli görünür. Söz konusu serum aynı zamanda antioksidan özellikli bir üründür. Serumun formülünde yer alan neohesperidin saç diplerinden toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Bu sayede saçlarınız daha sağlıklı bir şekilde uzar. Üstelik bahsi geçen ürün, saçları dış faktörlere karşı koruyan bir bariyer işlevi görür. Stemoksidin ve neohesperidinden oluşan zengin formülüyle serum, dökülmeyi engellerken saçların yoğun çıkmasına katkıda bulunur. Hacimli saçlara sahip olmak isteyen herkes ürünü tercih edebilir.

L'oreal Professionnel Yoğunlaştırıcı Saç Serumu Kimlere Göredir?

L'oreal Professionnel Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Serumu Kimlere Göredir?

L’oreal Professionnel Serioxyl Denser 90 Ml hair bakım serumu sağlıklı saçlara kavuşmak isteyen tüm kadın ve erkeklere hitap eder. Ancak söz konusu ürün, seyrelmiş, ince yapılı saçların yoğunlaşması amacıyla üretilir. Bu bakımdan serum, gür saçlı kişilerin kullanımına uygun değildir. Bahsedilen ürünü stresten kaynaklı saç dökülmesi yaşayan herkes tercih edebilir. Ayrıca serum, ince ve yıpranmış saç tiplerine de iyi gelir. L’oreal Professionnel Serioxyl Denser 90 Ml hair bakım serumu, zararlı dış etkilere karşı önlem almak isteyenler için de faydalı bir seçenektir. Bahsi geçen bakım ürününü boyalı ve boyasız saçlara uygulayabilirsiniz. Saç derisini uyandıran bu canlandırıcı serum, bölgesel ve bütünsel dökülmelerin tamamında oldukça etkilidir. Dolayısıyla ürünü hem lokal hem de genel seyrelme yaşayan herkes saçlarına rahatlıkla uygulayabilir.

L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Saç Serumu Nasıl Kullanılır?

L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Saç Serumu Nasıl Kullanılır?

İyileştirici etkisiyle öne çıkan L’oreal Professionnel 90 Ml yoğunlaştırıcı saç bakım serumu, kullanımı çok zahmetsiz bir üründür. Bahsedilen bakım serumunu evde tek başınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ürünün etkisini görmek için üç ay boyunca düzenli olarak kullanmak önemlidir. Söz konusu dökülme karşıtı serumu uyguladığınız üç ayın sonunda 1700 yeni saç teli çıkar. Ürünü kullanmadan önce saçlarınızın temiz olması gerekir. Eğer saçlarda başka bir ürün bulunuyorsa temizlemeniz önerilir. L’oreal Professionnel 90 Ml yoğunlaştırıcı saç bakım serumu temiz deriye 6 ila 8 pipet arasında uygulayınız. Ardından parmak uçlarınızla saç diplerine masaj yaparak ürünü yayın ve köklere iyice nüfuz etmesini sağlayın. Serumu kullandıktan sonra saçlarınızı durulamanıza gerek yoktur. Ancak bu uygulamayı düzenli olarak yapmayı unutmayınız. Serumu düzenli kullanmanın sonucunda etkisini kolayca görebilirsiniz. Daha sağlıklı ve yoğun saçlara kavuşmak istiyorsanız bu serum ideal tercih olabilir. Ürünü alanların değerlendirmelerini L’oreal Professionnel 90 Ml yoğunlaştırıcı saç bakım serumu yorum bölümünde görmek mümkündür. Ayrıca serumu Trendyol’dan güvenle ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.