La Roche Posay Anthelios Sun Intolerance Güneş Kremi Hassas Ciltler spf50+ Yuksek Koruma 50 ml 3337875591515

118,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Anthelios Sun Intolerance Güneş Kremi Hassas Ciltler spf50+ Yuksek Koruma 50 ml 3337875591515

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leone Kozmetik Satıcı Ünvanı: LEONE KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608130773100001 Vergi Kimlik Numarası: 6081307731
    Bu ürün Leone Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşin UV ışınlarına karşı hassas, toleransı olmayan ciltler için yüksek güneş koruyucu yüz kremi
  • Güneşe karşı hassas, toleransı olmayan, UV ışınlarına karşı duyarlı kişiler için uygundur
  • UVB ve UVA ışınlarına karşı optimum koruma sağlayan XL PROTECT™ filtreleme sistemi içeren formülü, SPF 50+ güneş koruması sağlar

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay 3337875591515 Anthelios Sun Intolerance 50 ml Spf 50+ Güneş Kremi

La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kremi, cildinizin sağlıklı ve genç kalması için kullanabileceğiniz bir bakım ürünüdür. Etkili bir formülasyona sahip olan bu gelişmiş krem, cildi güneşin zararlı etkilerinden korur. Ürün kullanımını konforlu hâle getiren yenilikçi bir ambalaja sahiptir. Gün içerisinde kremi rahatlıkla yanınızda taşıyabilmenizi sağlayan bu ambalaj, aynı zamanda ürünü el değmeden kolaylıkla uygulanabilmenizi de sağlar. La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kremi, günlük kullanıma uygundur. Gelişmiş formülasyonu sayesinde bu etkili kremden 4 mevsim faydalanabilirsiniz.

  • Miktar: 50 ml
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Kullanım Amacı: Güneş koruması

La Roche Posay Anthelios Spf50+ Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

La Roche Posay Anthelios Spf50+ Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kremi güçlü formülasyonuyla hassas ciltler için yüksek koruma sağlar. XL Protect filtreleme özelliğine sahip olan bu ürün, cildi hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı savunur. Böylelikle güneşin ciltte yanıklara neden olmasını engellemekle kalmaz, yaşlandırıcı etkilerinin de giderilmesini sağlar. Yüz bölgesi için özel olarak tasarlanmış olan bu La Roche Posay İntolerance güneş kremi, bu alandaki hassas cildin yapısına uygun bir içeriğe sahiptir. Yüzü iyi şekilde nemlendirirken anti komedojenik yapısıyla gözeneklerin tıkanmasına da engel olur. Ürün ayrıca içerdiği filtrelerle cildi hava kirliliğine karşı da korur. Böylelikle cildinizin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.

La Roche Posay Anthelios Spf50+ Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

La Roche Posay Anthelios Spf50+ Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kremi oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak isteyen herkes bu etkili kremi kullanabilir. Ürün 50+ SPF güneş koruma faktörüne sahiptir. İçerdiği bu yüksek koruma sayesinde güneşe karşı toleransı olmayan hassas kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. UV ışınlarına karşı duyarlı kişiler, güneşe çıkmadan önce ciltlerine bu etkili ürünü uygulayarak ciltlerini güneşin yakıcı etkisine karşı savunabilir. La Roche-Posay Anthelios Sun İntolerance güneş kremi ayrıca cildi nemlendiren ve yatıştıran maddeler de içerir. Bu nedenle kuru ve hassas ciltli kişiler de bu güneş kremini kullanmak isteyebilir. Dilerseniz La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ yorumlarını inceleyerek ürünü kullananların özellikleri ile ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Posay Anthelios Sun Intolerance Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay Anthelios Sun Intolerance Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kreminin kullanımı oldukça pratiktir. Yumuşak bir yapıya sahip olan ürün, cilde kolayca nüfuz eder. Hızlı bir şekilde emilerek tenin güneşten korunmasını sağlar. Az miktarda ürünü ellerinizle nazik bir şekilde cildinize uygulayabilirsiniz. Kremi her bölgeye eşit şekilde uygulamanız cildinizi tam olarak koruyabilmesi için oldukça önemlidir. Ürünün kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar da bulunur. Kremin temiz cilde uygulanması gerekir. La Roche Posay 50 ml Anthelios Sun İntolerance SPF 50+ güneş kremini uygulamadan önce cildinize iyi şekilde temizlemeniz ve kurutmanız gerekir. Ürünün kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konu ise güneşe çıkmadan önce sürülmesidir. Ürünün tam anlamıyla etki edebilmesi için cilt tarafından emilmesi olanak sağlayacak zamanın tanınması gerekir. Kremin kullanım miktarı ile ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmaz. Özellikle yoğun şekilde terlediğinde ve yüzdüğünüzde kremi sıklıkla yenileyebilirsiniz. La Roche Posay Anthelios Sun İntolerance güneş kremini uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.