La Roche Posay Effaclar Peeling Etkili Serum Ve Temizleyici Leke Karşıtı Bakım Seti

2.094 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.250 TL'ye 115 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Effaclar Peeling Etkili Serum Ve Temizleyici Leke Karşıtı Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo-City Satıcı Ünvanı: CANİX İLAÇ KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201067398600001 Vergi Kimlik Numarası: 2010673986
    Bu ürün Dermo-City tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Rcohe Posay Effaclar Peeling Etkili Serum ve Temizleyici Leke Karşıtı Bakım Seti Set İçeriği : 1 adet La Roche Posay Effaclar Peeling Etkili Leke Karşıtı Serum 30 ml 1 adet La Roche Posay Effaclar Mikro Peeling Jel Yüz ve Vücut 400 ml La Roche Posay Effaclar Peeling Etkili Leke Karşıtı Serum 30 ml Günlük peeling etkili leke karşıtı serum. Cilt kusurları ve leke görünümüne karşı bakım sağlar. Akneye eğilimli ciltler için kullanıma uygundur. %3.5 Glikolik asit ve %1.5 Salisilik asit içerir. Cildin fazla sebumdan arınmasına yardımcı olur. Cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Akşamları tüm yüze uygulayın. Hızlı emilen yapıya sahiptir. Günlük en az spf 15 güneş koruma faktörü içeren ürünlerle kullanın. Göz çevresinden sakının. La Roche Posay Effaclar Mikro Peeling Jel Yüz ve Vücut 400 ml Mikro peeling jel cildi kirden ve fazla sebumdan arındırmaya yardımcı olur. Tıkanmış gözenekleri temizleyerek cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Salisilik asit ve LHA içeren formülü ile cildin soyulmasında yardımcıdır. Cilt kusurlarının ve lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Tüm vücut için kullanıma uygundur. Kullanım Şekli: Nemli cilde masaj yaparak uygulayın ve durulayın. Göz temasından kaçının.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
Geri Bildirim Ver