La Roche Posay Pigmentclar Krem Lekeli Ciltler Için Spf30 Yoğun Bakım Kremi 40ml

1.775 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.974,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.954,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Pigmentclar Krem Lekeli Ciltler Için Spf30 Yoğun Bakım Kremi 40ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByKam Satıcı Ünvanı: POYRAZ PHARMA İLAÇ MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733081040900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330810409
    Bu ürün ByKam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Aydınlatıcı - ışıltı verici etki gösterir,Nemlendirici etkiye sahiptir Ürün Faydası Koyu leke karşıtı bakım sağlar Düzenli kullanımda cildiniz aydınlanır, koyu lekelerin görünümünün ve yoğunluğunun azalmasına yardımcı olur 4 haftalık kullanımda pigment kusurlarının görünümünü azaltmaya yardım eder 8 haftalık kullanım sonucunda koyu lekelerin sayısı ve yoğunluğu gözle görülür derecede azalır Kullanım Şekli Sabah tüm yüze, boyuna ve ellerinize uygulayınız. ?Göz çevresine uygulamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Atopik
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Posay Pigmentclar Uv Spf30 40 ml

Kozmetik oldukça geniş bir alana sahiptir. İnsanların ihtiyaçları ve cilt yapısı birbirinden farklı olduğu için ortaya birçok çeşidi çıkar. Bu sebeple her kozmetik ürününün kullanım yeri, yöntemi ve sebebi değişiklik gösterir. Kendinize uygun bir ürün bulmanız halinde hem yapısı hem de özellikleri bakımından oldukça işlevsel bir kullanım imkanı yakalayabilirsiniz. Yüz ve cilt bakımı konusunda alanında öncü bir ürün arıyorsanız La Roche Posay Pigmentclar Uv Krem Spf 30 40 ml tercih edebilirsiniz. Pek çok insan tarafından tercih edilen bu krem ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Bu ürün, vücudunuzda birçok yere uygulayabileceğiniz yapıdadır. Tırnak, kıl, saç, dudak gibi dış bölgelere veya diş ve ağız mukozasına uygulayabileceğiniz bu ürünle kişisel bakımınızı kusursuz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve etkili içerik
  • Kusursuz cilt temizliği
  • Estetik görünüm

Kişisel Bakımın Öncüsü: La Roche Posay

Kişisel Bakımın Öncüsü: La Roche Posay

Kadın, erkek, genç, yaşlı fark etmeksizin herkesin yapması gereken kişisel bakım, oldukça önemli bir konudur. Sağlığınız ve görünümünüz açısından vazgeçilmez bir yere sahiptir. Yapılmadığı takdirde birçok bakteriye ve hastalığa maruz kalınır. Aynı zamanda rahatsızlık verir ve saygınlığı azaltır. Sevilen ve değer gören bir insan olmak için dikkat etmeniz gereken bu konu, aynı zamanda öz güveninizi etkiler. Düzenli bakım, iş ve sosyal hayatınızda başarının ve mutluluğun kapılarını size aralar. La Roche Posay Pigmentclar krem pek çok insanın kişisel bakımını yapmak için kullandığı bir üründür. Vücudun hem iç hem de dış bölgelerine temizlik sağlar. Hijyen ve bakım amacıyla kullanılan bu ürünle rahat edebilirsiniz. Kaliteli markanın güvenilir ürünü, temizliğin ardından güzel bir koku bırakması sebebiyle maksimum memnuniyet yaratır. La Roche Posay Pigmentclar krem SPF 30 ile kişisel bakımınızı kolayca yapabilirsiniz.

Avantaj Sağlayan Kremin Özellikleri

Avantaj Sağlayan Kremin Özellikleri

İhtiyacınızı ve cilt tipinizi göz önünde bulundurarak alabileceğiniz bu kullanışlı ürünün avantaj sağlayan birçok özelliği vardır. Hem cildinizin temizliğini sağlamak hem de istediğiniz görünüme kavuşmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Pek çok bölge için güvenle kullanabileceğiniz La Roche Pigmentclar Uv SPF 30 ile pratiklik kazanabilirsiniz. Temizleyen ve ardından güzel bir koku bırakan krem, aynı zamanda cilt kusurlarını da zamanla yok etmeye yardımcı olur. İstediğiniz dış görünüme kavuşmak ve kendinizi iyi hissetmek için düzenli kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İçerisinde yer alan maddeler sebebiyle koruma sağlar. Ayrıca istenmeyen vücut kokularını giderir. Düzenli kullanımda olumlu sonuçlar alabilmenizi sağlayan bu ürünle avantaj sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı ışınlardan korunmak ve cilt sağlığınızı desteklemek için La Roche Posay Pigmentclar güneş kremi tercih edebilirsiniz.

Avantajlı La Roche Posay Pigmentclar Fiyatları

Avantajlı La Roche Posay Pigmentclar Fiyatları

Kişisel bakım alanında öncü olan La Roche Posay Pigmentclar sayesinde avantaj sahibi olabilirsiniz. Farklı kullanım alanları ve çeşitli özellikleri olan bu işlevsel krem ile vazgeçilmez ürününüzü bulabilirsiniz. Trendyol üzerinden ihtiyacınız olan bu kremi oldukça cazip fiyat avantajlarıyla alma imkanı yakalayabilirsiniz. Faydaları ve özellikleri saymakla bitmeyen bu ürünle rahat edebilirsiniz. Üstelik belli dönemlerde gerçekleşen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak ürüne oldukça uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşlevinden ve uzun vadede meydana getirdiği sonuçlardan emin olmamanız halinde La Roche Posay Pigmentclar yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu durum size hem güvenli bir İnternet alışverişi hem de doğru bir seçim yapma imkanı sunar. La Roche Posay Pigmentclar Uv Spf 30 kullananlar tarafından verilen tavsiyeler sayesinde vakitten tasarruf etme imkanı yakalayabilirsiniz. Tüm bu avantajlardan faydalanmak ve istediğiniz görünüme kavuşmak için bu kremi tercih edebilirsiniz.