La Roche Posay Pigmentclar Serum 30ml Koyu Leke Görünümü için Yoğun Konsantre Serum 3337872414107

1.738 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.739 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Pigmentclar Serum 30ml Koyu Leke Görünümü için Yoğun Konsantre Serum 3337872414107

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByKam Satıcı Ünvanı: POYRAZ PHARMA İLAÇ MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733081040900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330810409
    Bu ürün ByKam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Pigmentlar Serum - Yoğun Leke Karşıtı Bakım Serumu 30 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay 3337872414107 Pigmentclar Serum 30 ml Koyu Leke Görünümü için Yoğun Konsantre Serum

Zaman içinde yoğunlaşmış ve cildin farklı bölgelerinde ısrarla yer edinen, genellikle kahverengi tonlara sahip lekeler moral bozucudur. La Roche Posay Pigmentclar 30 ml serum, bu tür istenmeyen lekelere karşı savaşır. Düzensiz ve mat görünümlü cildi yapılandırmanın yanı sıra koyu lekelerin görünümünü belirgin düzeyde azaltan serumun etkinliği klinik açıdan kanıtlıdır. La Roche Posay Pigmentclar 30 ml leke karşıtı serum, dermatolojik açıdan bir hayli zengin içeriğiyle öne çıkar. Söz konusu ürün phe-resorcinol, ferulik asit ve ginkgo bileşenleriyle güçlü bir sentez ortaya koyar. Ayrıca cildi nemlendirir ve tazeler. Uygulanan bölgelere gözle görülür bir parlaklık kazandırır.

  • Tür: Yoğun Konsantre Serum
  • Kullanım Amacı: Leke Karşıtı Bakım
  • Ağırlık: 30 ml

La Roche Posay Pigmentclar Serumun Özellikleri Nelerdir?

La Roche Posay Pigmentclar Serumun Özellikleri Nelerdir?

La Roche Posay Pigmentclar bakım serumunun deneysel açıdan onaylanmış etkinliği, verimli ve tatmin edici sonuçları güvence altına alır. Ürün, farklı özellik ve boyutlardaki cilt lekelerine karşı son derece etkilidir. Serum, hiperpigmentasyonun etkilerini ve koyu lekelerin belirginliğini azaltmaya yardımcı olur. Ürün, içeriğindeki yüksek LHA (Lipohidroksi asit) konsantrasyonu ile cilde tazelik kazandırırken aynı zamanda homojen bir görünüm bahşeder. LHA aynı zamanda cildi tazeleyen ve pürüzsüzleştiren bir salisilik asit türevidir. Ürünün diğer temel etken maddeleri arasında ginkgo, ferulik asit ve phe-resorcinol bulunur. Ginkgo, cilt bakımında tercih edilen ve yaşlanma karşıtı etkileri olan bir adaptojendir. Ferulik asit, serbest radikallerle savaşan ve yaşlanma karşıtı etkileriyle bilinen bir antioksidandır. Phe-resorcinol ise cilt tonunu açmakla kalmayıp beyazlık ve parlaklık da kazandıran çok yönlü bir etkiye sahiptir.

La Roche Posay Koyu Leke Görünümü için Serumu Kimler Kullanabilir?

La Roche Posay Koyu Leke Görünümü için Serumu Kimler Kullanabilir?

La Roche Posay Pigmentclar 30 ml serum, leke karşıtı ve cildi yenileyici etkiler barındıran bir üründür. Bu açıdan özellikle yüz bölgesinde baş gösteren ve genellikle kahverengi olan cilt lekelerinin görünümünü azaltmak isteyenlerin tercih edebileceği bir serumdur. Söz konusu ürünün klinik çalışmalarda cilt tonunu eşitlediği, daha aydınlık ve taze bir görünüm sağladığı gözlemlendiği bilinir. Bu sayede ürün, daha parlak bir cilt tonu ve görüntüsü talep eden kişiler tarafından rahatlıkla kullanılır. La Roche Posay Pigmentclar 30 ml serum, hassas ciltler için uygun ve güvenli bir kullanım vadeder. Bu bakımdan tahriş ve kızarıklığa meyilli bir deriye sahip bireylerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir üründür.

La Roche Posay 30 ml Yoğun Konsantre Serum Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay Pigmentclar 30 ml serum, akşam ve gece vakitlerinde tüm yüz ve dekolte bölgesine talimatlar çerçevesinde uygulanır. La Roche Posay Pigmentclar cilt serumu tavsiye edilen oranda ve bir doz şeklinde kullanılır. Serum dozu, yüze hafifçe sürülerek uygulanır. Söz konusu doz nazikçe, parmak uçlarıyla ve masaj yapar gibi tampon hareketleriyle yüzün belli başlı kısımlarına yedirilir. Bakım serumu hafif ve dermatolojik açıdan ince bir yapıdadır. Bu bakımdan bir iki dakika içinde ciltte tamamen emilmesi beklenir. Kullanımdan önce cildin iyice temizlenmesi önemlidir. Gün içinde serum sürüldükten sonra en az 30 faktörlü bir güneş kreminin ince bir tabaka hâlinde uygulanması tavsiye edilir. Deneysel açıdan kanıtlandığı gibi ürünün 8 haftalık kullanımı gözle görülür sonuçlar sunar. Siz de La Roche Posay Pigmentclar 30 ml serum yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol ile kolay ve güvenli alışveriş deneyimiyle uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.