La Roche Posay Toleriane Sensitive Cream 40 ml- Kuru ve Hassas Ciltler için Yatıştıran Nemlendirici 3337875578486

657,51 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600,32 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
605,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
654,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Toleriane Sensitive Cream 40 ml- Kuru ve Hassas Ciltler için Yatıştıran Nemlendirici 3337875578486

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ten makyajının yeni starları geldi
  • Ciltte parlamayı azaltır
  • Büyük ölçüde kapatıcılık sağlar
  • Toleriane teint pudralar spf 25 güneş korumasına sahiptir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay 3337875578486 40 Ml Toleriane Sensitive Cream Kuru ve Hassas Ciltler için Yatıştıran Nemlendirici

La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici, deriye destek olur. Ürünün özel formülü sayesinde gözenekler beslenir ve çok daha sağlıklı bir görünüm sağlar. Söz konusu krem, hassas ve kuru ciltler için titiz bir mühendislikle geliştirilmiştir. La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici içeriğinde sert veya ağır kimyasallara yer verilmemiştir. Ürünün kendi ambalajında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Böylelikle La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici dayanıklılığını uzun bir süre boyunca korur. Ürün, deri üzerinde uygulanan alanı özenle korur. Nemlendirici ciltte kolayca emilir ve ağırlığa neden olmaz.

  • Miktar. 40 ml
  • Tür: Krem
  • Klinik olarak test edilmiştir.

La Roche Posay Kuru Ciltler İçin Nemlendiricinin Özellikleri

La Roche Posay Kuru Ciltler İçin Nemlendiricinin Özellikleri Nelerdir?

La Roche Posay 40 ml yatıştıran nemlendirici pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün formülü su bazlıdır. Böylece krem, uygulandığı bölgede ağırlık hissine neden olmaz. Ürün gerginlik ve kuruluk yaşayan ciltleri 48 saat boyunca nemlendirip yatıştırır. Krem bu etkisi sayesinde tahriş olan veya kaşınan alanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Kremin formülünde B3 vitamini ve seramid mevcuttur. Böylece nemlendirici cildi korur ve tazeler. Kremin bu etkileri kullanıcılar tarafından beğenilir. Ürünün çeşitli deri hastalıklarının olduğu bölgelerde kullanımı için doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.

La Roche Posay Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay toleriane sensitive cream son derece pratik bir şekilde kullanılır. Ürün göz ve çevresi hariç pek çok farklı yüzeyde kullanılabilir. Ayrıca La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici bebekler için de güvenlidir. Bu sayede kremin çok yönlü bir kullanım sunduğu söylenebilir. La Roche Posay nemlendirici hassas ciltli kişiler tarafından tercih edilebilir. Ayrıca ürünü derinin kuru alanlarında da kullanabilirsiniz. Söz edilen kremin düzenli olarak uygulanması tavsiye edilir. La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici, sabah akşam yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Dilerseniz kremi masaj hareketleriyle yedirebilirsiniz. Ürünü el ve dirseklerde de kullanabilirsiniz. Su bazlı olan krem, uygulandığı yüzey fark etmeksizin hızlı emilim sağlar. Böylelikle nemlendirici etki kısa bir süre içinde kendini göstermeye başlar.

La Roche Posay Kuru Ciltleri Yatıştıran Nemlendirici Kaliteli midir?

La Roche Posay Kuru Ciltleri Yatıştıran Nemlendirici Kaliteli midir?

La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici son derece kalitelidir. Bahsi geçen ürün birinci sınıf materyallerle imal edilmiştir. Bu sayede La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici, işlevini yüksek performans göstererek yerine getirmeyi başarır. Ürünün sağladığı etkiler, kullanıcı tarafından beğenilir. La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici formülünde parfüm ya da alkol gibi ağır kimyasallar bulunmaz. Böylelikle krem deriyi tahriş etmez. Ürünün özel formülünde kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı maddelere de yer verilmemiştir. La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendiriciyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünün formülünden yüksek verim alınması için düzenli kullanım tavsiye edilir. Dilerseniz La Roche Posay kuru ve hassas ciltler için yatıştıran nemlendirici yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede kremi daha önce kullanmış olan bireylerin tecrübelerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de bu cilt nemlendiriciyi Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.