La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Renkli Light Nemlendirici 50 ml

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Renkli Light Nemlendirici 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermoderman Satıcı Ünvanı: ESMA ESİN HAMARAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Vergi Kimlik Numarası: 4560630471
    Bu ürün dermoderman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Renkli Light Nemlendirici 50 ml Ürün Özellikleri Gliserin içeren formülü ile 24 saat boyunca nemlendirme sağlar. Seramid içeren formülü ile cilt bariyerini onarmaya ve korumaya yardımcı olur. B3 Vitamini içeren formülü ile cildi yoğun bir şekilde yatıştırır.Hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Alkol ve parfüm içermez. Kızarıklık görünümü anında azalır. Cilt tonu eşitlenir. Cildi yatıştırır ve korur. Ürün Uygulaması Yüz ve boyun bölgesine günlük olarak uygulayın. Ellerinizi yüzün iki tarafına yerleştirip nazikçe masaj yaparak alın bölgesinden başlayıp burun, yanak ve çeneye doğru ürünü yayın. Her zaman yüzün merkezinden başlayın ve dışa doğru nazik hareketlerle uygulayın. Ürün Sunumu 50 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. La Roche Posay markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Light 50ml

Renkli nemlendirici, fondöten kullanmak istemeyen ve saten bitiş seven kadınların tercihidir. Cildi içten nemlendirerek yüzeyde göz alıcı bir parlaklık yaratır. La Roche Posay Toleriane Sensitive le Teint Creme Light ürününün üzerine uyguladığınız diğer tüm makyaj ürünleri de parlak ve canlı görünür. Bu sayede hem kalın ve örtücü bir makyaj yapmamış olur hem de cildinizi nemlendirirsiniz. La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Light kullananlar ürünün özellikle bu özelliğinden memnundur. Sağlıklı bir makyaj görünümü birçok kadının kozmetik ürünü seçerken aradığı bir kriterdir. Markanın bu ürünü, cildin dokusuna zarar vermeden renk eşitsizliklerini gideren bir teknolojiyle üretilir. Bu sayede kozmetik ürünlerinde temiz içerik arayan birçok kişinin beğenisini kazanır.

  • Yoğun nemlendirici içerik
  • Parlak ve sağlıklı cilt görünümü
  • İnce ve örtücü kapatıcılık

Toleriane Sensitive ile Ciltte Renkli Nemlendirici Deneyimi

Toleriane Sensitive ile Ciltte Renkli Nemlendirici Deneyimi

Son yılların trendi olan hafif ve parlak görünümlü makyajların ideal tercihi La Roche Toleriane Sensitive Le Teint Creme ürünüdür. Özellikle yaz mevsiminde yoğun pudralı görünümler, sıcak havada bozulmaya meyillidir. Bu sebeple nemli havalarda birçok kadın renkli nemlendirici gibi ince örtücülükte ürünlere yönelir. La Roche Posay markasının 3337875678667 kodlu ürünü, ince yapısıyla birçok kadının beğenisini toplar. Ciltte oluşan çeşitli renk eşitsizliklerini gidermek için tasarlanan bu krem sayesinde cildinizin ışıltısını makyajınıza yansıtabilirsiniz. Özellikle kuru ciltlerde gün boyu nemlendirme sağlayarak cildin doğal yansımasını sağlıklı ve canlı gösterir. Bu sayede üzerine uygulayacağınız diğer tüm ürünler gün boyu kalıcı olur. Aynı zamanda markanın renkli nemlendiricisini kullanarak kuru ciltlerde yaşanan pul pul dökülme problemini de ortadan kaldırabilirsiniz. Şık gece davetlerinde bu ürünü kullanarak iyi fotoğraf verebilirsiniz.

Kuru Cilt Dostu Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme

Kuru Cilt Dostu Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme

La Roche Posay, kozmetik ürünlerinde temiz içerikleriyle birçok kişinin tercihi olan bir markadır. Kuru ciltli kadınlara hitap eden Toleriane Sensitive Le Teint Creme, saten görünümüyle birçok kadının beğenisini toplar. Cilde uygulandığı andan itibaren ten renginizle bütünleşerek doğal bir görünüm yaratır. Yağlı ciltler için de gün içinde üzerine transparan bir pudra uygulanarak kullanıma müsaittir. Ürün, temel olarak tüm cilt tiplerine hitap edecek nem zenginliğine sahiptir. Özellikle kuru cilt tipine önerilme sebebi, kuru ciltlerin kalın kozmetik ürünlerinde yaşayabileceği dökülme probleminin önüne geçmektir. Bu ürünü kullanarak cilt bariyerini güçlendirebilir, kuruluk hissini azaltabilirsiniz. La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Light 50ml ürünü, tüm çantalarınızda kolayca taşınabilir, böylece gün boyu makyajınızı tazelemenize olanak sağlar. Kolay uygulanabilen bu ürünü birçok farklı mevsimde ve etkinlikte kullanabilirsiniz.

Toleriane Sensitive Le Teint Creme ile Makyaj Tercihleri

Toleriane Sensitive Le Teint Creme ile Makyaj Tercihleri

Hem nemlendirici hem de makyaj ürünü olarak kullanabileceğiniz Toleriane Sensitive Le Teint Creme Light, aydınlık makyaj görünümü seven kadınların tercihidir. Cilde zarar vermeyen temiz içeriğiyle gün içinde cilt bariyerini güçlendirir. Kat kat uygulamaya uygun ince bir yapıya sahiptir. Toleriane Sensitive Le Teint Creme Light 50ml deneyimleyenler ürünün yapısından ve ışıltısından memnundur. Kremsi ve yumuşak yapısıyla cilt dokusunu içten besleyen bir formüle sahiptir. Bu ürünü kullanarak mevcut cilt lekelerinizi kapatmadan nefes almasını sağlayabilir ve uzun vadede iyileşmelerini sağlayabilirsiniz. Toleriane Sensitive Le Teint Creme yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu sayede satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Islak bitişli, sağlıklı görünen makyajınızla dikkatleri üzerinize toplayabilir, gün içinde rahatlıkla tazeleyebilirsiniz. Az ve orta düzeydeki kapatıcılığı ile cildinizi yormadan bakımlı görünebilirsiniz.