La Roche Posay Pure Vitamin C10 Işıltı Veren Serum 30 ml

1.549,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.475 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.498,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.601,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.669 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Pure Vitamin C10 Işıltı Veren Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmolog Satıcı Ünvanı: COSMOLOG KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047322600010 Vergi Kimlik Numarası: 2120473226
    Bu ürün Cosmolog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: La Roche Posay Saf Vitamin C 10 Işıltı Veren Serum 30 ml Ürün Markası: La Roche Posay Ürün Boyutu: 30 ml Ürün Faydaları: Yüksek konsantrasyonda dozlanan C Vitamininin nemlendirici etkisi ile antioksidan ve kırışıklık oluşumunun önlenmesine yardımcı C Vitamini serumu. En hassas ciltlerin bile parlaklığını ortaya çıkarmaya yardımcı olur. 1 / %10 Saf Vitamin C : Cildin parlaklığını ortaya çıkaran ve kırışıklık oluşumunun önlenmesine yardımcı aktif bileşen. C vitamini, leke oluşumunu engellemeye yardımcı bakım sağlar. 2/ Salisilik Asit : Gözenekleri açar ve sebum oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Bazı meyvelerde doğal olarak bulunan salisilik asit, cildin pürüzsüzleştirilmesine yardımcı olurken aynı zamanda yumuşamasını da sağlar. 3/ La Roche Posay Termal Suyu : Hassas cilde bakım sağlar. Mineraller ve selenyum açısından zengindir. Cildi yumuşatmayı sağlar. Verimlilik : Cilt daha yumuşak ve ışıltılı hale gelir. Cilt tüm parlaklığına kavuşmuş olacaktır. Uygun Cilt Tipi: Tüm Cilt Tipleri Kullanım Şekli: C vitamini serumunu sabah ve / veya akşam yüzünüze ve boynunuza uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik C Vitamini
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Saf Vitamin C10 Serum 30 ml - Işıltı Veren Serum 3337875660570

Kadınlar için cildin daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüm kazanması oldukça önemlidir. Bu görünümü sağlayabilmek için de C vitamini içeren serumlar tercih edilir. La Roche Posay saf vitamin C10 serum 30ml - ışıltı veren serum 3337875660570 sayesinde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunan özel malzemelerle cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi kazanabilirsiniz. Hassas ciltlere özel antioksidan özelliğiyle kızarıklık ve akne gibi problemlerin oluşmasını önler. Kaybedilen ışıltının geri kazanılmasına yardım ederek sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardım eder. Nemlendirme özelliği sayesinde yumuşak ve pürüzsüz bir görüm sunar. Parlak ve dolgun cilde sahip olmak istiyorsanız 3337875660570 kodu ile ürününe ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. La Roche Posay C10 serum kullananların görüşlerini de okuyarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • Yenilenmiş cilt
  • Nemlendirme özelliği
  • Sağlıklı görünüm

Cildi Yenileyen La Roche Posay Saf Vitamin C10 Serum

Cildi Yenileyen La Roche Posay Saf Vitamin C10 Serum

Cildin yenilenmesi; renksiz bir görünümün ortadan kalkması ve canlanması açısından oldukça önemlidir. Bu görünümü yakalamak ise C vitamini serumları ile mümkündür. La Roche Posay saf vitamin C10 serum 30ml - ışıltı veren serum sayesinde cildinizin sağlıklı bir şekilde yenilenmesini sağlayabilirsiniz. Düzenli kullanım ile cildinizde oluşmuş kırışıklıkları ve ince çizgileri ortadan kaldırabilirsiniz. Saf içeriği sayesinde dolgun ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca cildinizin ihtiyaç duyduğu nem seviyesini de doğru bir şekilde karşılayabilirsiniz. La Roche Posay Pure vitamin C10 serum nasıl kullanılır sorusunun doğru cevabı sabah cildinizi temizledikten sonra uygulamaya başlamanızdır. Göz çevresine dokundurmadan yumuşak bir şekilde yüzünüze sürebilirsiniz. Bu sayede cildinizin yenilenmesini de sağlayabilirsiniz. Siz de canlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız La Roche Posay saf vitamin C10 serumu kullanabilirsiniz.

Cildi Nemlendiren La Roche Posay Saf Vitamin C10 Serum

Cildi Nemlendiren La Roche Posay Saf Vitamin C10 Serum

Cildin nemlenerek yenilenmesi aknelerin ve siyah noktaların oluşumunu önlemeye yardım eder. La Roche C10 serum cildin ihtiyaç duyduğu nem seviyesini sağlıklı bir şekilde vererek pürüzsüz bir görünüm oluşturabilmenizi sağlar. Cilt tonunu düzenleyerek eşit bir görüntü sunar. Işıltısını kaybetmiş ve solgun görünen cildinize La Roche C10 kullanarak nemlendirme işlemi yapabilirsiniz. Kırışıklıkları ve ince çizgileri ortadan kaldırarak kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz. Koyu lekeleri de ortadan kaldırarak elastikiyetini kaybetmiş bölgeye dolgunluk kazandırabilirsiniz. La Roche Posay Pure vitamin C10 serum kullananlar ciltlerinin yeni görünümünden memnun kalır. Siz de bu görünüme ulaşmak istiyorsanız La Roche Posay tarafından satışa sunulan saf vitamin C10 serumunu satın alarak güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca cildinizi de nemlendirerek kusursuz bir yüzey oluşturabilirsiniz.

Sağlıklı Görünüm Sunan La Roche Vitamin C10 Serum Fiyatı

Sağlıklı Görünüm Sunan La Roche Vitamin C10 Serum Fiyatı

La Roche vitamin C10, cildinizin sağlıklı bir görünüm oluşturarak parlamasına ve nemlenmesine yardım eder. Salisilik asit sayesinde ışıltısını kaybeden cilde yumuşaklık kazandırarak nemlenmesini sağlar. Hassas ciltlerde kızarıklık oluşturmayan ve sivilce yapmayan bir yapısı vardır. Uygun fiyatları sayesinde her bütçeye uyum sağlayarak müşterilerin beğenisine sunulur. La Roche Posay C10 serum fiyatına avantajlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz La Roche Posay saf vitamin C10 serum 30ml - ışıltı veren serum fiyatları sayesinde ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. La Roche Posay saf vitamin C10 serum 30ml - ışıltı veren serum kullananların görüşlerinden yararlanarak ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. La Roche Posay saf vitamin C10 serum 30ml - ışıltı veren serum yorumları sayesinde güvenli bir alışveriş deneyimi imkanı elde edebilirsiniz.