LA VIE EN PURÉ %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LA VIE EN PURÉ %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LA VIE EN PURÉ Satıcı Ünvanı: PINAR ERDOĞAN ŞENNAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1608898303600001 Vergi Kimlik Numarası: 3500428135
    Bu ürün LA VIE EN PURÉ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La vie en Puré %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası yumuşak At Kılından üretilmiştir. At kılı fırçası ile yapılan kuru vücut fırçalama vücuttaki kan dolaşımını hızlandırarak selülitlerin görünümünü azaltmaya ve yok etmeye yöneliktir.Cildi sıkılaştırma özelliği sayesinde vücudunuz daha dirençli hale gelir.Batık oluşumunu engeller.Cildin nefes almasını sağlar. Düzenli olarak her gün aşağıdan yukarıya doğru 10 dakika kuru fırçalama yapılması tavsiye edilir.Kuru fırçalama yaptıktan daha sonra nemlendiricinizi ya da selülit kreminizi kullanabilirsiniz.Vücutta kuru fırçalama yaptıktan sonra spor yaptığınızda daha çok etkisini göreceksiniz. Ürünlerimiz tüm cilt tiplerine uygundur.Üretiminde hiçbir canlıya zarar verilmemiştir.Gürgen ağacı üzerine ergonomik tasarımı yapılmıştır.At kılı selülit fırçamız %100 doğal olup hiçbir sentetik kıl içermemektedir.Atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir.Ham bez kesesi ile gönderilecektir. La vie en Puré %100 Doğal at kılı yüz fırçası yumuşak at kılından üretilmiştir.Yüzdeki kan dolaşımını hızlandırdığı için aynı zamanda peeling etkisi yaratmaktadır.Siyah noktalara iyi gelmektedir.Düzenli kullanımda yüzünüzü pürüzsüzleştirmektedir.İnce çizgilerin görünümünü azaltmaktadır.Kuru fırçalama yapılması tavsiye edilmektedir.Ürünlerimiz tüm cilt tiplerine uygundur. Üretiminde hiçbir canlıya zarar verilmemiştir.At kılı yüz fırçamız %100 doğal olup hiçbir sentetik kıl içermemektedir.Atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir.Gürgen ağacı üzerine ergonomik tasarımı yapılmıştır.Ham bez kesesi ile gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver