La Vital Lavital Sterilised Kuzu Etli Kedi Maması - 1.5 Kg

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
1.350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

La Vital Lavital Sterilised Kuzu Etli Kedi Maması - 1.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiks Market Satıcı Ünvanı: FİKS SBÇ YAPI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387130789700001 Vergi Kimlik Numarası: 3871307897
    Bu ürün Fiks Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LaVital Sterilised Kuzu Etli Kedi Maması - 1.5 KgKısırlaştırılmanın ardından hormon dengesi değişen kedilerde iştah artışı ve beraberinde kilo alımı görülebilir. Bunun önüne geçmek için kedilerin beslenmeleri kilo kontrolü sağlanacak şekilde tekrar düzenlenmelidir. Ayrıca bu süreçte böbrek sağlığına daha fazla özen göstermek gerektiğinden, besinlerin mineral içeriklerine dikkat edilmelidir.LaVital Sterilised Adult Lamb Formula, 12 ay üzeri kısırlaştırılmış kediler için ideal bakım sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu besleyici ve dengeli özel formül, kısırlaştırılmış kedilerde ideal kilonun korunmasına yardımcı olur.Kolay sindirilirKolay sindirilirKaliteli ve sindirim oranı yüksek içerikle formüle edilmiştir.Bağırsak aktivitesini destekleyen bir prebiyotik olan frukto-oligosakkarit içerir.Metabolik KontrolMetabolik KontrolDüşük kalorili formül, kısırlaştırılmış kedilerde ideal vücut kondisyonunun sürdürülmesini sağlar.Düşük Magnezyum SeviyesiDüşük Magnezyum SeviyesiBöbrek hastalıklarını önlemek için, kaliteli içerik ve düşük magnezyum ile formüle edilmiştir.GDO İçermez GDO İçermez Seçilen(*) içerik genetiği değiştirilmiş organizma içermez. (*)AB mevzuatına göre üretilmiştir.İşlenmiş hayvansal protein (kuzu %12), pirinç, buğday, arpa, patates proteini, mısır gluteni, hayvansal yağ, kurutulmuş pancar posası, kurutulmuş maya, keten tohumu, bezelye özü, bitkisel lifler, (FOS) frukto-oligosakkaritler (%1), kurutulmuş hindiba posası (%1), balık yağı, ayçiçek yağı, sodyum fosfat, potasyum klorür, işlenmiş bitkisel ürünler, yucca schidigera bitkisi.Besinsel Katkılar: Vitamin A 31.000 IU/kg, Vitamin D3 1.600 IU/kg, Vitamin E (alfa tokoferil asetat) 370 mg/kg, Vitamin K (MNB) 1 mg, Vitamin B1 (tiamin moninitrat) 6,5 mg/kg, Vitamin B2 (riboflavin) 20 mg/kg, Vitamin B6 10 mg/kg, Vitamin B12 0,09 mg/kg, Niyasin 45 mg/kg, Folik asit 1 mg/kg, Pantotenik asit (kalsiyum D-pantotenat) 27 mg/kg, Biotin 0.28 mg/kg, Vitamin C (askorbil monofosfat kalsiyum, sodyum tuzu) 200 mg/kg, Beta karoten 27 mg/kg, Taurin 2,200 mg/kg, DL-metiyonin 1,000 mg/kg, L-karnitin 100 mg/kg, Demir sülfat monohidrat 715 mg/kg (Demir 215 mg/kg), Bakır sülfat pentahidrat 44 mg/kg (Bakır 11 mg/kg), Çinko sülfat monohidrat 485 mg/kg (Çinko 170 mg/kg), Manganez sülfat monohidrat 129 mg/kg (Manganez 40 mg/kg), Kalsiyum iyodat anhidrit 1 mg/kg (İyot 0,63 mg/kg), sodyum selenit 0.93 mg/kg (Selenyum 0,42 mg/kg), Antioksidanlar.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver