La Vital Mini Puppy Kuzulu Yavru Köpek Maması 2 Kg

299 TL
(149,50 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

La Vital Mini Puppy Kuzulu Yavru Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petimce Satıcı Ünvanı: KC SANAL MAĞAZA İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541082233800001 Vergi Kimlik Numarası: 5410822338
    Bu ürün Petimce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük ırk yavru köpekler için kuzu etli ve pirinçli LaVital Mini kuru mama. Mama içerisinde bulunan kuzu eti yavru köpekler için kaliteli protein kaynağıdır. Yavruluk ve büyüme döneminde doğru beslenme, sağlıklı bir yaşamın ilk adımıdır. Çünkü büyüme dönemi bir köpek için sindirim sisteminin en hassas olduğu dönemdir. Yavru köpeklerin sindirim problemlerine karşılık ihtiyacı olan besinler ile beslenmesi çok önemlidir. İşte bu yüzden kaliteli proteinlerle beslenmek tüm köpeklerin hakkı. LaVital Mini Puppy Lamb Formula, 2. aydan itibaren yetişkin oluncaya kadarki dönemde, küçük ırk yavru köpeklerin sağlıklı bir büyüme periyodu geçirmesi ve tüm besinsel ihtiyaçlarının karşılanması için özel olarak formüle edilmiştir.Kaliteli ve sindirim oranı yüksek içerikle formüle edilmiştir. Bağırsak aktivitesini destekleyen bir prebiyotik olan frukto-oligosakkarit içerir. Düşük kalorili formül, kısırlaştırılmış kedilerde ideal vücut kondisyonunun sürdürülmesini sağlar. Böbrek hastalıklarını önlemek için, kaliteli içerik ve düşük magnezyum ile formüle edilmiştir. Seçilen(*) içerik genetiği değiştirilmiş organizma içermez. (*)AB mevzuatına göre

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver