Lacoste Pour Femme Edp 90 ml

2.349,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL

Ürün Bilgileri

Lacoste Pour Femme Edp 90 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lacoste Pour Femme zahmetsiz, doğal olarak zarif ve sportif şıklığı çağrıştırır. Yasemin, hibisicus çiçeği ve bulgar gülü ile ince bir şekilde harmanlanmış yenibahar notaları ve mor frezya ile beklenmedik güzelliği kutluyor. Benzersiz, kendine güvenen ve yaşam sevinci dolu sıra dışı kadınlar için

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lacoste Pour Femme EDP 90 ml Kadın Parfüm

Dünya çapında bilinen ve çok satan markalardan birisi olan Lacoste, özgün notalara sahip kadın parfümleri üretir. Markanın birbirinden farklı ve feminen kokularından birisi de Pour Femme adını taşır. Bu parfüm baskın ama aşırı yoğun olmayan kokusu ile her ortamda size eşlik edebilir. Gün içerisinde arkadaşlarınızla bir şeyler içmeye giderken Pour Femme ile güzel kokarsınız. Akşam ise romantik bir randevuda çekiciliğinizi ön plana çıkararak daha özgüvenli hissedersiniz. Lacoste Pour Femme EDP 90 ml kadın parfümü şık, zarif ve bir o kadar ince olan tasarımı ile dikkat çeker. 90 ml’lik cam şişe tasarımının üzerinde marka ile özdeşleşen timsah logosunun yer aldığı görülür.

  • Karakteristik kokuya sahip imza parfüm
  • Hem gece hem de gündüz kullanıma uygun kalıcılık
  • Taze çiçeklerden elde edilen ferah koku

Kalıcı Kokusu ile İmza Parfüm Lacoste Pour Femme

Kalıcı Kokusu ile İmza Parfüm Lacoste Pour Femme

Kadınlar farklı zamanlarda değişik kokular keşfetmeyi ve kullanmayı sevse de kişinin kendisi ile özdeşleştirdiği tek bir imza parfümü olur. Pek çok kadının imza parfüm olarak tercih ettiği Pour Femme her zaman güzel ve özel hissetmenizi sağlar. Lacoste Pour Femme EDP 90 ml kadın parfümü yorumları bu kokunun birbirinden farklı giyim tarzına sahip kişiler tarafından sevilerek kullanıldığını gösterir. Çünkü bu ürün hem günlük hem de klasik tarz ile kolayca bütünleşir. Sportif ve salaş giyinmeyi seven kadınlar bu koku sayesinde kendilerini rahat ve çekici hisseder. Klasik giyim tarzına sahip olanlar ise asil ve zarif duruşlarını ön plana çıkarır. Giysi tercihiniz ne olursa olsun Pour Femme teniniz ile bütünlük sağlayarak sizi her zaman kendiniz gibi hissettirir. Gündüz, gece kullanımı için de uygun bir seçenektir.

Çiçeksi Kokusuyla Lacoste Pour Femme Parfüm

Çiçeksi Kokusuyla Lacoste Pour Femme Parfüm

Lacoste markasına ait popüler kadın parfümü Pour Femme üst, orta ve alt notalarında birbirinden eşsiz çiçeksi dokunuşlar barındırır. Ürünün üst notası mor frezya çiçeği, orta notası amber, yasemin ve gül üçlüsünden oluşur. Alt noktalarda ise ürünü klasik çiçeksi kokulardan başka bir seviyeye taşıyan sandal ve tütün yer alır. Birbirini tamamlayan notalar sayesinde parfüm yoğunluğu ile bunaltıcı bir koku olmaktan çıkar. Tam tersi insana ferahlık veren kalıcı bir koku haline gelir. Lacoste kadın parfümü gün boyu kalıcılığını korur ve tazeliğini kaybetmez. Yazın sıcak kışın ise soğuk havalardan etkilenmez. Her mevsimde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayrıca minimal tasarımı sayesinde her türlü çantada muhafaza edilebilir. İnce ve uzun şişedeki 90 ml’lik Pour Femme parfümünü kol çantanıza atarak her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Ne İstediğini Bilen Kadınların Tercihi Lacoste Pour Femme

Ne İstediğini Bilen Kadınların Tercihi Lacoste Pour Femme

Hala aradığınız kokuyu bulamadıysanız Lacoste Pour Femme ile taşınmamış olabilirsiniz. İçerisindeki sandal ağacı ve tütün notalarından ötürü şekerimsi kokulardan uzaklaşan parfüm klasik çiçeksi parfümlerden ayrılır. Maskülen ve feminen havayı bir araya getirerek harmanlayan ürün iddialı görünmeyi sevenleri memnun eder. Kendini çekici ve rahat hissettirecek bir parfüm arayan her kadının önce bu kokuyu denemesi gerekir. Lacoste Pour Femme edp 90 ml kadın parfümü kullananlar için bir yaş aralığı belirlemek mümkün olmaz. Geniş bir yaş skalasına sahip olan parfüm genç kızlardan orta yaşlı kadınlara kadar pek çok kesime hitap etmeyi başarır. Örneğin bu ürün sizin için genç kızlığa adım attığınızda kullandığınız ilk parfüm de olabilir. Lacoste Pour Femme edp 90 ml kadın parfümü fiyatı hakkında bilgi almak için Trendyol’a bakabilirsiniz.