LAKEN Inox Çelik Kırmızı 0,75 lt Termos

1.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

LAKEN Inox Çelik Kırmızı 0,75 lt Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macera Cumhuriyeti Satıcı Ünvanı: BATI MÜMESSİLLİK DIŞ TİCARET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150015554100018 Vergi Kimlik Numarası: 1500155541
    Bu ürün Macera Cumhuriyeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Laken ınox çelik kırmızı 0,75lt termosözellikleriiç kısmı sağlığa zararlı bpa içermeyen özel bir malzeme ile kaplanmıştır.laken şişelerin içindeki özel kaplama, içeceklerin koku ve tatlarını koruduğu gibi, zararlı kimyasalları içermez.laken alüminyum mataralar 100% geri dönüştürebilen ve %100 içeceklerle reaksiyona girmeyen malzemelerden üretilmiştir.üretim süreci boyunca enerjiyi daha az tüketmek üzerine bir sistem izler, bu sebeple çevreye duyarlıdır.dış kısmı ise kolay çizilmeyi önleyen ve bpa içermeyen polyester bir cila ile kaplıdır.sıcak, soğuk ve asitli içecekler koyabilirsiniz.sıcak içecekler için 12 saatlik bir ısı yalıtımı sağlar.soğuk ve buzlu içecekler için 24 saatlik biz ısı yalıtımı sağlar.paslanmaz çelikten üretilmiştir.iç yüzeyi %100 inox paslanmaz çeliktir.ürünler bulaşık makinesinde yıkanabilir.izolasyonu sayesinde dışarıdan terleme yapmaz ve yoğunlaşma olmaz.yüksek performanslı vakum yalıtımı sağlar.üretim yeri ispanya'dır.teknik özelliklerihacim: 0,75 litreağırlık: 513 gr.ebattlar: 82 x 293 mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver