Lal Baby Baggage Bag Zikzak Gri Omuz Askılı Anne Bebek Bakım Çantası

849,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lal Baby Baggage Bag Zikzak Gri Omuz Askılı Anne Bebek Bakım Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lal Baby Satıcı Ünvanı: HİLAL HIZAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4620507939
    Bu ürün Lal Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lal baby bebek bakım çantalarıyla ihtiyacınız olan her şey yanınızda! Bebek bakım çantası modelleri içinde belki de sizi en mutlu edecek çanta! Geniş iç hacim Geniş iç hacmi ile siz anne ve babaların ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş iç ve dış gözleri sayesinde hem ihtiyacınız olan her şeyi yanınıza alabilir, hem de karmaşadan kurtulmanıza yardımcı olur. Lal baby anne bebek bakım sırt çantası ile bebeğinizin ve sizin ihtiyacınız olan her şeyi yanınıza rahatlıkla alabileceksiniz. Iç ve dış gözleri sizi karmaşadan kurtarıp, ihtiyaç anında kolay bir şekilde aradığınız eşyanıza ulaşmanızı sağlayacak. Isı yalıtımlı biberon gözleri Çantanızın ön gözünde bulunan 3 adet termal ısı yalıtımlı biberon gözleri ile sıcak olan sıvıları sıcak, soğuk olan sıvalarınızı ise soğuk kalacak şekilde uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Islak mendil bölümü Çantanızın yan kısmında bulunan özel olarak tasarlanmış ıslak mendil bölümü ile ıslak mendillerinizi rahatlıkla muhafaza edebilir ve istediğiniz zaman çekip alabilirsiniz. Omuz askısı Askılı anne bebek bakım çantası anne bebek çantası olarak kullanıma uygun olarak tasarlanmış olup bir çok farklı kombininiz ile rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. Yıkama talimatı Bebek bakım çantanızın kumaşı silinebilirdir. 30° ve altında yıkayabilirsiniz. %100 yerli üretim Sevgili anne ve babalar, ürünlerimizin tüm parça ve detayları %100 yerli üretimdir. Istanbul'da bulunan atölyemizde sizler için hız kesmeden üretime devam edilmektedir. Boyutları nedir? En: 37 cm Boy: 31 cm Genişlik: 16 cm Sıvı geçirmez. Sağlığa zararlı hiç bir kimyasal kullanılmamıştır. Fitalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Omuz Çantası
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver