Lalique Encre Noire Edt 100 ml Erkek Parfüm

1.772,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lalique Encre Noire Edt 100 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatıçı firmanın etiketi üzerindedir *Ürünümüzü aldıktan sonra bildiğiniz güvendiğiniz parfümeriye gösterebilirsiniz, orijinal olmadığını iddia eden olursa iade edebilirsiniz *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lalique Encre Noire EDT 100 ML Erkek Parfüm

Lalique Encre Noire EDT 100 ml erkek parfüm; karşı konulmaz çekim gücü, estetik, şık şişe tasarımı ve rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Ürün; güçlü ve karizmatik erkeklerin tercihi halindedir. Merak uyandıran bu koku, eşsiz bir karışımdan oluşur. Üst notalarında burgon ve haiti vetikeri yer alır. Orta notası selvi, alt notası misk ve kaşmir ağacının sıcaklığındaki fresh koku iksirine sahiptir. 3454960022522 kodlu parfüm, tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirir. Cezbedici, doğal ve hoş kokusuyla dikkat çeker. Lalique - Encre Noire üst seviyeye taşıdığı yüksek etkili ve fresh kokusuyla ilgi görür. Cesur karakterleri temsil eden ve dünya çapında beğenilen özel üretim parfümdür. Temiz cilt ve kıyafete istediğiniz sıklıkta uygulayıp kendinizi günün her saati hoş hissedebilirsiniz.

  • Karizmatik hoş koku
  • Şık tasarım
  • Doğal içerik

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Kullanımı

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Kullanımı

Lalique Encre Noire EDT 100 ml erkek parfüm kullananlar; ürünün yüksek aromatik, egzotik ve çarpıcı koku etkisini ilk uygulama sonrası hemen fark eder. Ürün; etkileyici nota geçişlerine sahip olup duyulara hitap eder. Zarif ve egzotik koku sevenlerin tercihi olup günün her anında rahat şekilde kullanılabilir. Koltuk altında ter veya iz oluşumuna mahal vermez. Her an özgür hareket edebileceğiniz kalıcı kokulu bu parfüm, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Kullanmadan önce kutuyu mutlaka çalkalamanız tavsiye edilir. Her kullanım öncesinde çalkalama işlemini tekrar edebilirsiniz. Tek bir püskürtmede dahi etkili ve aromatik kokusunu hissettiren doğal bakım ürünü doğru şekilde kullanılmalıdır. Günlük kullanım için ideal olan ve özel bitkisel formül içeriğiyle öne çıkan bu parfümle hoş bir koku deneyimi yaşayabilirsiniz.

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Lalique Encre Noire Homme EDT 100 ml erkek parfüm; zengin bitki özlerine sahiptir. Bu seçenek; hoş koku etkisiyle öne çıkan özel bakım ürünüdür. Romantik duygulara hitap eden bu parfüm; içeriğindeki zengin bitki özleri, güçlü, çiçeksi koku notalarıyla dikkat çeker. Lalique Encre Noire EDT 100 ml erkek parfüm satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Karakter yapınıza hitap eden bu parfümü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Koku etkisini ilk kullarından itibaren hemen fark ettirir. Şehirli ve modern erkeklerin vazgeçilmezi haline gelen özel tasarım parfüm kişilere kendini özel hissettirir. Onların duygusal ihtiyaçlarına cevap veren özel üretim bu koku, estetik ve şık şişe tasarımı ile de oldukça dikkat çeker. Günlük ve gece kullanımı için ideal olan özel bakım ürününün hoş koku etkisiyle girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Lalique Encre Noire EDT 100 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Lalique Encre Noire EDT 100 ml erkek parfüm fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Kalıcı ve etkileyici içeriğiyle dikkat çeken özel tasarım bu ürünün şişe tasarımı da kaliteli yapıdadır. Bu sayede dökülme ve kırılma problemi olmadan uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Lalique Encre Noire EDT 100 ml erkek parfüm yorumları ürünün ergonomik kullanım özelliklerinin yanı sıra doğal hoş kokusu, modern ve şık şişe tasarımını ön plana çıkarır. Enerji veren fresh hoş kokusuyla öne çıkan parfüm zarif ve romantik ruhlara hitap eder. Doğal içerikli bu parfüm çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Kıyafetlerinizde leke bırakmadan hijyenik ve sağlıklı kullanım avantajı sunar. Fresh kokusuyla dikkat çeken ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen özel üretim parfümü Trendyol'dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.