Lambiri Fugalı Fındık Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Lambiri Fugalı Fındık Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SerMimar Satıcı Ünvanı: YAĞMAHAN İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928044494400001 Vergi Kimlik Numarası: 9280444944
    Bu ürün SerMimar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİR PAKET FİYATIDIR VE BİR PAKETTE 10 ADET 20 CM X 3 METRE LAMBİRİ BULUNUR. 20 CM X 3 METRELİK 10 ADET LAMBİRİ 6 METREKARE ALAN KAPATIR.
Geri Bildirim Ver

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar-Tavan/10'lu 6 Metrekare

Lambri, bir kaplama çeşididir. Genellikle iç mekanlarda kullanılır. İç mekanların duvar ve tavanlarında bulunan kaplamalara verilen isimdir. Lambriler çok farklı malzemelerden yapılabilir. Bu malzemeler ahşap, plastik, taş veya mermerdir. Yapılan malzemelerin yanında lambrilerin kalınlıkları da farklılık gösterir. Kullanılacak alana göre kalınlık, genişlik boyutları değişmektedir. Fugalı PVC lambiri estetik bir görünüm oluşturmak amacıyla sıklıkla tercih edilir. Uygulama kolaylığı sağlar. Bunun yanı sıra antibakteriyel özelliklere sahip olması da oldukça avantajlıdır. Ses ve ısı yalıtımı sağlamaktadır. Ev, işyerleri veya ofisler gibi pek çok farklı alanda rahat bir kullanım sağlar. Estetik bir görünüm sağlıyor olması ürünün en önemli avantajlarından birini oluşturur. Bunun yanı sıra uzun süre boya veya badana gibi işlemleri istememesi de ürün için önemlidir. Tavan lambrilerinde sıklıkla tercih edilen bir malzemeyi oluşturur.

  • Kolay Uygulanabilir Yapı
  • Düşük Maliyet
  • Estetik Görünüm

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Nedir?

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Nedir?

Lambri, birden fazla alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Lambrilerin kullanıldığı alanlarda mekanların yüksek bir görünüme sahip olabilmesi için döşenen lambriler düşey hizada olmalıdır. Geniş bir mekan görünümüne sahip olabilmek için ise lambriler tavanlarda yatay veya çapraz bir şekilde yerleştirilmelidir. Lambri Fugalı fındık plastik PVC duvar – tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre – 6 metrekare olan ürün hem duvar hem de tavan için kullanılabilir. Açık renkli bir ürün olmasından dolayı bulunduğu alanı oldukça geniş bir şekilde gösterir. Ürün içerisinde 6 metrekarelik alana uyumlu 10 adet lambri bulunur. Bu lambriler 20 x 3 cm ölçülerine sahiptir. Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare kampanya dönemlerinde farklı fırsatlar dahilinde kullanıcı alımına sunulan bir ürün çeşididir.

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Estetik Dekorasyon Ürünü

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Estetik Dekorasyon Ürünü

Tavan lambriler, inşaat sektörünün önemli dekorasyon malzemelerindendir. Hem görünüm açısından hem de yalıtım bakımından büyük önem taşır. Özellikle binaların iç kesimlerinde bulunan dekorasyonlar her ne kadar göze hitap etse de yalıtım açısından da avantajlı bir şekilde yapılmalıdır. Bu alanda en sık kullanılan ürü tavan lambrileridir. Tavan ve duvar kısımları lambriler ile döşenerek ev veya iş yerlerinde tercih edilen yalıtımlı estetik görünüme kavuşulur. Ses ve ısı yalıtımı oluşturması bakımından son derece avantajlıdır. Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare yorum bakımından incelendiğinde ürünün kullanımı ve sunmuş olduğu işlevleri görebilmek mümkündür. Bununla birlikte Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare indirim dönemlerinde cazip fiyatlardan satışa sunulan ürünlerdendir.

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Satın Al

Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare lambiri000041 Satın Al

Lambri tercihinde pek çok model ile karşılaşılır. Bu modelleri tercih ederken ürünün kullanılacağı alanın özellikleri iyi bilinmelidir. Bir diğer önemli detay ise uygulanacak bu sistemin ortamı nasıl göstermek istendiği iyi bilinmelidir. Farklı döşeme şekilleri ortamı da farklı gösterir. Uygulanacak alan ferah bir görümüme kavuşturulmak istenildiğin açık renge sahip Fugalı lambri kolaylıkla kullanılabilir. Uygulaması ve kullanımı oldukça basittir. Fındık desenine sahip olan bu ürün bulunduğu alana da farklı bir görünüm yaratır. Fugalı plastik lambiri fiyatları ürünlerin özelliklerine göre değişen bir sisteme sahiptir. Lambiri Fugalı Fındık Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare satın al seçeneği ile bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.