Lamy Safari Parlak Aquamar Metal Klips M Uç Dolma Kalem

1.140 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.310,22 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lamy Safari Parlak Aquamar Metal Klips M Uç Dolma Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saat & Kalem Satıcı Ünvanı: DAİMAMODA İLETİŞİM PAZARLAMA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0267063873700010 Vergi Kimlik Numarası: 2670638737
    Bu ürün Saat & Kalem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lamy Safari 2020 Özel Üretim Rengi Dolma Kalem Özellikleri Çok cazip renkler, zamansız tasarım, mükemmel ergonomi. Bunlar, LAMY safarinin dünya çapında en popüler yazı gereci olmasının sadece birkaç nedeni.
  • Fonksiyonel modern tasarım, kolaylıkla değiştirilebilen uç ve eşsiz girintili grip yazma konforunu garanti eder. Çok farklı renk yelpazesine sahip LAMY safari modeli, her yıl yeni bir özel üretim rengini piyasaya sunulmaktadır.
  • Farklı renkleri ve ikonik tasarımı ile Lamy safari kalem severlerin ve koleksiyonerlerin göz bebeği olmaya devam ediyor.
  • Dayanıklı gövde,
  • Ergonomik grip,
  • Esnek eşsiz metal klips,
  • Parlak çelik uç,
  • LAMY T 10 kartuş ve LAMY Z 28 dolma kalem pistonu ile birlikte kullanılabilir.
  • Uç kalınlığı: Medium

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Lamy 21A-M T16186 Safari Candy Aquamarine M Uç Dolma Kalem

Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem, son derece kaliteli ve dayanıklı özelliklere sahiptir. Lamy markasının ikonik tasarımlarından biri olan ürün, kullanıcılar tarafından yoğun ve büyük ilgi görür. Marka, her sene farklı bir renk üzerine modern çizgilere sahip dolma kalemler üretir. Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem, 2020 yılının eşsiz ürünlerinden biridir. Sağlam materyalleri ve modern tasarımıyla öne çıkan dolma kalem, bütün kullanıcılardan tam not almayı başarır. Yapımında titizlikle çalışılan ürün, kullanıcısına büyük bir oranda ergonomiklik ve konfor sağlar. Benzersiz dizaynıyla dolma kalem, kullanıldığı her yerde adından söz ettirmeyi başarır.

  • Uç Kalınlığı: M (Orta)
  • Üretim Serisi: 2020-Aquamarine
  • Kullanılan Materyal: Alüminyum, çelik, esnek metal

Lamy Safari Dolma Kalem Aquamarine M Uç Özellikleri Nelerdir?

Lamy Safari Dolma Kalem Aquamarine M Uç Özellikleri Nelerdir?

Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem, markanın 2020 yılına özel olarak hazırladığı serinin bir ürünüdür. Göz alıcı turmaline rengiyle dolma kalem, bulunduğu her ortamda ilgiyi üzerine çekmeyi başarır. Fonksiyonel ve modern bir tasarıma sahip olan ürün, ergonomik bir kullanım vadeder. Lamy Safari Candy kalemin ucu, kolaylıkla değiştirilebilir. Zamanın ötesinde dizaynıyla ürün, kullanıcısına benzersiz bir konfor sunar. Orta kalınlıkta yazılar yazmanıza yardımcı olan M uç, paslanmaz çelikten üretilir. Böylece ürün hem estetik hem de dayanıklı bir görünüme sahip olur. Lamy Aquamarine kalemin esnek ve metal klipsi eşsiz bir kullanım sağlar. Karakteristik ve kendine has ön yüzüyle dolma kalem, bütün dikkatleri üzerine çeker.

Lamy Safari Candy Kalem Aquamarine M Uç Dayanıklı Mıdır?

Lamy Safari Candy Kalem Aquamarine M Uç Dayanıklı Mıdır?

Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalemin gövdesinde alüminyum kullanılır. Alüminyum sayesinde son derece sağlam bir tutum sergileyen dolma kalem hafif bir tasarıma sahiptir. Lamy Safari Candy dolma kalemin ucunda ise paslanmaz çelikten yararlanılır. Bu sayede kalemi uzun bir süre boyunca ilk günkü performansını kaybetmeden kullanabilirsiniz. Lamy Safari Candy Aquamarine M uç dolma kalemin klipsi, esnek metalden üretilir. Konforlu bir kullanım garanti eden klips, esnekliğiyle takılma ve bozulma gibi problemlerin de önüne geçmeyi başarır. Tüm bu özellikleriyle ürün, güvenli ve dayanıklı bir kullanım imkânı verir. Mat siyah klips ve turmalin rengiyle Lamy Safari Aquamarine dolma kalem, son derece ikonik bir dizayna sahiptir. Dayanıklı nitelikleriyle ürün, koleksiyonerlerin ve kalemseverlerin yoğun ilgisini görür.

Lamy Safari Candy Dolma Kalem Aquamarine Kullanımı Nasıldır?

Lamy Safari Candy Dolma Kalem Aquamarine Kullanımı Nasıldır?

Lamy Safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem, son derece ergonomik bir kullanım imkânı sunar. Ürünü elinize aldığınız anda dolma kalemin sahip olduğu kaliteyi hissedebilirsiniz. Parmaklarla özdeşleşen yapısıyla yazılarınızda eşsiz bir uyum yakalamanız mümkündür. Dolma kalem, kullanıcılara özel bir tutuş kolaylığı sunar. Ürün göz alıcı bir görünüme sahiptir. Estetik ve konforlu yapısı sayesinde Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem, son derece verimli bir kullanım sağlar. Böylece yazdığınız her yazı, özgün ve şık bir şekilde kâğıtta yerini alır. Bütün kullanıcıların göz bebeği olmayı başaran Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem farklı çizgilere sahiptir. Ürün donanımlı ve modern tasarımıyla öne çıkar. Siz de kaliteli bir dolma kalem arayışındaysanız bu ürünü Türkiye'nin lider çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Öncesinde Lamy safari Candy Aquamarine M uç dolma kalem yorumlarını ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden de yararlanmanız mümkündür.