Lancaster Tan Deepener - Tinted Jelly Spf 30-200 ml

194 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lancaster Tan Deepener - Tinted Jelly Spf 30-200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duyguu Parfümeri Satıcı Ünvanı: BORA ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560123550
    Bu ürün Duyguu Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lancaster Sun Beauty Tan Deepener-Tinted Jelly Spf30 200 Ml Bronzlaştırıcı Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Yüksek koruma. Hafif renkli vücut jeli derin bir bronzluk elde etmenizi sağlarken cildi anında ışıltı verir. Formül: Yeni özel Infrared Teknolojisi, UVB & UVA filtrelerinin ötesine geçmiştir, cildin sıkılık ve elastikiyet kaybından sorumlu olan Infrared ışınlarından cildi korur. Daha hızlı, derinlemesine ve kusursuz bronzluk için yeni güçlendirilmiş Bronzluğu Aktive Eden Kompleksi (TAC) içerir. Cildi nemsizlikten, kuruluktan ve pullanmadan koruyan nemlendiriciler içerir. Daha eksiksiz korunmuş cildiniz artık daha güzel görünür. Bronzluğunuz fark edilir şekilde ışıltılı, eşsiz ve kalıcıdır. Uyarı: Kıyafetler ve diğer tekstiller ile temas etmesinde kaçının - leke yapabilir. Ürün Avantajları Işıltılı, eşsiz ve kalıcı bronzluk… Ürün Kullanımı Yüksek koruma. Tüm vücudunuza güneşe çıkmadan önce uygulayın. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzdükten, terledikten, kurulandıktan ve uzun süreli güneşlendikten sonra uygulamayı tekrarlayın. Az miktarda kullanım koruma seviyesini azaltacaktır.
Geri Bildirim Ver