LAND OF MYTH 53 Mm-lom1184 Nano Teknoloji Seramik + Iyonik Termal Fön Saç Fırçası, Doğal At Kılı Diş, Profesyonel

89,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LAND OF MYTH 53 Mm-lom1184 Nano Teknoloji Seramik + Iyonik Termal Fön Saç Fırçası, Doğal At Kılı Diş, Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAND OF MYTH Satıcı Ünvanı: ASYA KERVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 3106351939000001 Vergi Kimlik Numarası: 5450788647
    Bu ürün LAND OF MYTH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖLÇÜ: 53 mm (Belirtilen fiyat 1 adet 53 mm çaplı fırça fiyatıdır) KALİTE: Bu ürün uluslararası kalite standartlarına sahip üretim tesislerinde üretilmiştir. %100 orijinal üründür. Uzun süreli ve profesyonel kullanım koşulları göz önüne alınarak yüksek kaliteli, insan sağlığına uygun ve çevre dostu ham maddeler kullanılarak üretilmiştir. Ürünler açıklamalarda belirtilen özelliklerde ve resimlerde görüldüğü gibidir. Sürprizlerle karşılaşmazsınız. NANO İYONİK TEKNOLOJİ, SERAMİK GÖVDE: 30 farklı mineral içeren seramik gövde, negatif iyonlar yayarak saçların kabarmasını azaltır ve parlaklığı artırır. Seramik kaplama haznesi yüksek ısı direncine sahip olmakla birlikte, aynı zamanda “Kötü koku giderici”, “Antistatik” ve hafif “Nano” malzeme özelliklerine de sahiptir. Saçınıza istediğiniz şekli vermenize, sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Fön sırasında seramik gövde ısınarak, hacimde ve kıvrılmada kilitlenmeye yardımcı olur. Gövde üzerindeki delikler fönden gelen sıcak havanın serbestçe akmasını sağlar. Köklerden uçlara pürüzsüz, yumuşak bir doku elde edilir. Saçlarda gevşek bukleler ve dalgalar oluşturur. Hacim kazandırmaya ve düzleştirmeye yardımcı olur. TASARIM ÖZELLİKLERİ: İnsan saç derisi doğal olarak “Sebum” adı verilen, sağlıklı saçlar için çok önemli olan bir yağ üretir. Özel tasarım ürünü olan Saç Fırçamızın dişleri bu yağı yok etmek yerine, saç derisi üzerine ve saçlara yayılmasına yardımcı olur. Saçlara istenen şeklin verilmesini sağlar, parlaklığını artırır. Anti-Statiktir ve yüksek sıcaklıklara dayanmak üzere tasarlanmıştır. Hızlı ve yumuşak bir kurutma sağlar. Fırçayı kullanırken, saçınızın belirgin bir şekilde değiştiğini ve saçlarınızın daha dokulu olduğunu fark edersiniz. ERGONOMİK TUTAMAK: Tutamakta kaymayı engellemek için yüksek kaliteli yumuşak kauçukmalzeme kullanılmıştır. Esnek işlemeli, hafif, ergonomik bir tasarıma sahiptir. KULLANIM ALANI: Profesyonel Salon ürünü olmakla birlikte bireysel ev kullanıcıları için de uygundur. Tüm saç tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. ÜRÜN BİLGİLERİ: Doğal Kıl + Anti-Heat Naylon Diş Kombinasyonu, Arı Deseni Delikli Alüminyum Gövde, Seramik Kaplama, Doğal Kauçuk Tutamak, ABS Ayırma Pimi. Ölçüler: Boy: 265 mm, Ağırlık: 86-134 g PAKET İÇERİĞİ: 1 adet LOM1180 serisi Nano Teknoloji Seramik + İyonik Saç Fırçası - 53 mm İADE: Siparişler bizzat kendi ekibimiz tarafından özenle hazırlanarak adınıza faturalı olarak gönderilir. Kargo sürecinde hasar görmüş ürün teslim alınmamalı ve kargo görevlisine hasar tutanağı tutturulmalıdır. Ürünü sağlam olarak teslim altıktan sonra ürünün kullanılmamış ve hasarsız olması kaydı ile 15 gün içerisinde koşulsuz olarak ve ücretsiz kargoyla (sistemden alınacak anlaşmalı kargo kodu ile) iade edebilirsiniz. İlgili yasa gereği, Kişisel Kullanım ürünlerinde ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilememektedir. Orijinal ambalajında, tüm aksesuarları ve faturasıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Tip Fön Fırçası
Geri Bildirim Ver