LAND OF MYTH Lom1191 Yeni Nesil Kıvırcık Saç Tarağı Saç Açma Tarama Fırçası, Ahtapot Dizayn, Esnek Dişler -yeşil

179,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LAND OF MYTH Lom1191 Yeni Nesil Kıvırcık Saç Tarağı Saç Açma Tarama Fırçası, Ahtapot Dizayn, Esnek Dişler -yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAND OF MYTH STORE Satıcı Ünvanı: LAND OF MYTH KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608132810000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081328100
    Bu ürün LAND OF MYTH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Nesil Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası, Ahtapot Dizayn, Esnek Dişler, Kıvırcık Saç Tarağı -yeşil

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

LAND OF MYTH Yeni Nesil Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası, Ahtapot Dizayn, Esnek Dişler, Kıvırcık Saç Tarağı -yeşil

LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası, ahtapot dizayn, esnek dişler, kıvırcık saç tarağı -yeşil renkte olan model çıkarılabilir kilitleme klipsi, kavisli yapısı ve birbirinden bağımsız esnek 8 sıra diş yapısıyla dikkat çeker. Dişler arasındaki mesafeyi klipsle rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası-yeşil birbirinden bağımsız hareket eden yuvarlak başlı dişleri, orijinal sağlam yapı özellikleriyle uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Esnek kafa yapısı ergonomik kullanım avantajı sağlar. Kıvırcık, dalgalı, normal yapıda saçlarda oluşan inatçı düğümleri hasar vermeden kolaylıkla açabilir. Hızlı kurutma yapabileceğiniz, saçların aşırı ısınmasına ve sert görünmesine engel olan özel bakım ürünüdür. Kendinizin ya da çocuğunuzun saçlarını tararken acı çekmeden zahmetsiz, rahat kullanım deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Pratik kullanım

Estetik LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası

Estetik LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası

LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık esnek dişler tarama fırçası-yeşil kişisel kullanım için ideal olan estetik, şık tasarımı, ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkan özel üretim üründür. Çeşitli testlerden geçirildiği için zahmetsiz, rahat kullanım avantajı sağlar. LAND OF MYTH yeni nesil kıvırcık saç tarağı-yeşil gün içerisinde doğal ve bakımlı görünmeniz için özel olarak dizayn edilir. Sağlam, orijinal, önemli yardımcı ekipmanlar arasında gösterilir. İnce telli ya da seyrek dişli modelleri bulunan bu ürün; pratik, rahat kullanım imkanı sunar. El ergonominiz için özel olarak üretilmiş olup tarama işlemlerini pratik, rahat şekilde yapabilirsiniz. LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık ahtapot dizayn tarama fırçası-yeşil özel tasarım yapısı rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Ürünün diş kilitleme klipsleri çok yönlü kullanım avantajı sağlar. Hareketli panellerin arkasından klipsin takıldığı iki sıra delik bulunur. Kısa ve ince saçlı iseniz klipsi üst çizgide kullanmanız tavsiye edilir. Saçlarınız kalın yapıda ise klipsi alt çizgide kullanabilirsiniz.

LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası Kullananlar

LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası Kullananlar

LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası-yeşil satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Düzleştirme ve şekillendirme işlemleri için özel olarak dizayn edilen bu ürün saçlarınıza kolayca şekil verebilir. LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası-yeşil kullananlar ürünün kolaylıkla uygulanabilen estetik, zarif yapısının yanı sıra ergonomik kullanım özelliklerini ilk denemede hemen fark ederler. Land of myth tarak yüksek kaliteli malzemeden tasarlandığı için uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Saçlarınız ıslak ya da kuruyken kullanabileceğiniz özel tasarım ürün, fonksiyonel kullanım desteği sağlar. Orijinal yapıda olduğu için uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Tarak ve düzleştirici göreviyle ayırdığınız tutamları kolayca tarayıp düzenlerken dalgalı, hacimli, farklı saç şekillerine sahip olabilirsiniz.

LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası Fiyatı

LAND OF MYTH Yeni Nesil Saç Açma Tarama Fırçası Fiyatı

LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası-yeşil fiyatı ürünün kalitesi ve içeriğine göre farklılık gösterebilir. Başınıza nazik davranacak şekilde uygulayarak kısa sürede istediğiniz modele kolaylıkla kavuşabilirsiniz. LAND OF MYTH yeni nesil dolaşık saç açma tarama fırçası-yeşil yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek birbirinden farklı, doğal modellere sahip olmanıza yardım eden bu ürünü bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. İnce yapılı tellere sahip olan kişiler üzerinde narin, hassas tarama yapılması tavsiye edilir. Saçınızı ıslatarak ya da saç kremiyle yumuşatarak hızlı, iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Fırçanın özel yapısı fön yapılırken fönden gelen havayı engellemediği için şekillendirme işleminin başarıyla tamamlanmasını sağlar. Bakım uygulamalarında sıklıkla tercih edilen orijinal ürün yüksek kalitede üretilir. Saçlarınıza istediğiniz düz, dolgun ve dalgalı şekil verebileceğiniz özel tasarım bu ürünü Trendyol'dan araştırarak alabilirsiniz. Ufak hareketlerle uçlara doğru kıvrım elde edebilir; saçlarınıza hacimli, dalgalı, farklı, estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.