Langelica Misket Limonu & Nane Aromalı Fitoterapi Diş Macunu + Langelica Tarçın & Nane Aromalı Fitot

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Langelica Misket Limonu & Nane Aromalı Fitoterapi Diş Macunu + Langelica Tarçın & Nane Aromalı Fitot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtatarakcom Satıcı Ünvanı: FAMER KOZMETİK BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385062778818609 Vergi Kimlik Numarası: 3850627788
    Bu ürün Tahtatarakcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Langelica Tarçın & Nane Aromalı Fitoterapi Diş Macunu - Toothpaste with Phytotherapic Extracts Cinnamon-Mint 75 ml Ürün Bilgileri Istituto Erboristico L'Angelica, 20 yılı aşkın bir süredir bitkilerin geleneksel kullanımı ve bilimsel yenilikleri birleştirerek daha iyi ve güzel bir yaşam için hindistancevizi yağı içeren Fitoterapi diş macunu serisi ile diş ve diş etlerinize tam koruma sağlayan sağlıklı bir ağız bakımı sunuyor. İçeriğinde antiseptik özelliklere sahip tarçın ve onun keskin kokusuyla birlikte birleşen nane aromasının yarattığı uzun süreli ferahlık hissi ile kendinizi şımartın. Langelica Misket Limonu & Nane Aromalı Fitoterapi Diş Macunu - Toothpaste with Phytotherapic Extracts Lime-Mint 75 ml Ürün Bilgileri Istituto Erboristico L'Angelica, 20 yılı aşkın bir süredir bitkilerin geleneksel kullanımı ve bilimsel yenilikleri birleştirerek daha iyi ve güzel bir yaşam için hindistancevizi yağı içeren Fitoterapi diş macunu serisi ile diş ve diş etlerinize tam koruma sağlayan sağlıklı bir ağız bakımı sunuyor. Heyecan verici bu tazelik hissini deneyimlemek için, ekşi misket limonu ve nane tadının mükemmel birleşiminin özgünlüğünü mutlaka deneyin. Kullanım Şekli Dişlerinizi günde en az iki kez veya diş doktorunuzun tavsiye ettiği sıklıkta fırçalayınız ve ağzınızı bol su ile çalkalayınız. Günlük kullanıma uygundur. Yutmayınız. 7 yaşın altındaki çocuklarda, nohut tanesi kadar diş macunu kullanılmalı ve yutulmaması için diş fırçalama işlemi bir yetişkin gözetiminde gerçekleştirilmelidir. Boyut 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver