8
Göğüs Pedleri Koruyucular kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24 Mm

215 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,60 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göğüs Ucu Koruyucu 24 Mm

Ürün Özellikleri

  • Model Kalkan
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Lansinoh İkili Silikon Göğüs Ucu Koruyucu

Lansinoh ikili silikon göğüs ucu koruyucu sayesinde yeni doğum yapan ve emziren anneler rahat bir nefes alır. Emzirme sürecinde yaşanan yara ve hassasiyet için ideal olan bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Anne sütü alan bebekler için de herhangi bir sakınca yaratmayan ürün sayesinde hem bebekler rahat emer hem de anneler acı çekmeden bu sürece devam eder. Anneler emzirirken memeye temas eden yüzeyleri engellemek için kullanılan ürün; yaraların daha çabuk iyileşmesini ve memenin nefes almasını sağlar. Aynı zamanda olası enfeksiyonu engellerken emziren annelerin yaşadığı acı hissini de azaltır. Tüm bunlarla birlikte anne memesini kavramada zorluk çeken bebekler için de tasarlanır. Bebeklerinizi bu ürün sayesinde son derece rahat bir şekilde emzirebilirsiniz.

  • Kolay emzirme imkanı
  • Rahatlatıcı yapı
  • İkili silikon yapılı koruyucu

Etkili Lansinoh Silikon Göğüs Ucu Koruyucu

Etkili Lansinoh Silikon Göğüs Ucu Koruyucu

İkili silikon göğüs ucu koruyucu emzirmekte güçlük çeken anneler ve bebekler için özel olarak tasarlanır. Seçenek; ikili olarak satılır. Bu sayede hem göğüs uçlarını koruyup hem de meme ucuna bebeklerin kolaylıkla ulaşmasına destek olur. Genellikle prematüre ve düşük doğum kilosuna sahip bebekler için tercih edilir. Aynı şekilde düz ve içe dönük meme ucuna sahip kişiler tarafından kullanılır. Ayrıca hiperlaktasyon durumları, dil ve dudak bağı olan bebekler için oldukça kullanışlıdır. Özel kesimi sayesinde anne bebek temasını maksimum seviyeye çıkarır. Ultra şekilde ince ve esnek bir yapıya sahiptir. Ürün, silikondan üretilir. Göğüs ucu koruyucu hijyenik bir şekilde saklanması için özel taşıma kutusuna sahiptir. BPA ve BPS gibi zararlı kimyasallara sahip değildir. Ürün bebeğinizin ağzına değdiği zaman bebek hiçbir kimyasala maruz kalmaz. Bu açıdan rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Hijyenik Lansinoh Silikon Koruyucu

Hijyenik Lansinoh Silikon Koruyucu

Göğüs ucu koruyucu silikon 24 milimetre meme ucu çapında çok ince ve ağza göre şekil alabilen bir tasarıma sahiptir. Ürünü kullanırken anneler koruyucuyu meme ucuyla aynı hizaya getirir. Koruyucu kenarlarından bastırılarak kısmen ters tarafa doğru çevrilir. Meme ucunun en geniş kısmı koruyucunun ortasında kalacak şekilde göğse hafif bir şekilde bastırılarak göğse yapışması sağlanır. Ürünün özel kesim olan kısmı göğsün üst tarafında kalır. Böylece emzirme sırasında bebeğin burnu annenin memesini kolay bir şekilde temas eder. Ürünün kutusundan iki adet silikon uç çıkar ve göğüslere yerleştirilerek rahat bir şekilde kullanım sağlanır. Daha önce emmeyi başaramayan bebekler için ideal olarak tasarlanan ürün sayesinde anneler ve bebekleri rahat bir nefes alır. Siz de bu farklı durumları yaşıyorsanız bu ürünü satın alarak sıkıntılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Avantajlı Lansinoh İkili Silikon Göğüs Ucu Koruyucu Fiyatı

Avantajlı Lansinoh İkili Silikon Göğüs Ucu Koruyucu Fiyatı

Hem özel durumlu anneler hem de farklı durumlar yaşayan bebekler için koruyucu amaçlı satılan kapakları kullanabilirsiniz. Ürün hem esnek hem de pratik tasarımı sayesinde göğüs ucu baskı yapmaz. Aynı zamanda bebeğin ağzına ve dudaklarına da zarar vermez. Koruyucu ve tehlikeli kimyasal içermeyen ürün sayesinde anne ve bebeklerin vücutlarında sağlık tehdidi oluşturmaz. Lansinoh marka olan ürün annelerin emzirmekten yara olan göğüs uçlarını da koruyarak onlara destek olur. Hava alan kısımlarında hava alarak ve kıyafetlere temasını da engeller. Lansinoh ikili silikon göğüs ucu koruyucu fiyat olarak her müşteri grubuna hitap eder. Fiyat performans ürünü olan bu etkili ürün hem anneler hem de bebekleri için oldukça pratiktir. Kaliteli, sağlıklı ve koruyucu olan bu ürüne sahip olmak için Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Lansinoh ikili silikon göğüs ucu koruyucu yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.