LANSINOH Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40gr(5060062996166)

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LANSINOH Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40gr(5060062996166)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteSepet Satıcı Ünvanı: 4 K ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001206928100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012069281
    Bu ürün EliteSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 Gr Net: 40 gr Emziren annelerin kuruyan ve çatlayan ağrılı meme uçlarını iyileştirir ve korur. Her emzirmeden sonra meme ucu ve çevresine parmak arasında yumuşatılarak sürülür. %100 saftır, kokusu ve rengi yoktur, parfüm içermez, leke bırakmaz. Bakteriostatiktir, hipo-alerjeniktir. Cildin Ph değerini değiştirmez ve doğal yağ-su dengesini korur. Emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur. Ürünün özellikleri Doğum sonrası meme başı çatlakları nedeniyle ortaya çıkan ağrı ve acılar pekçok annenin erkenden emzirmeyi sonlandırmasına yol açabilir. Lansinoh lanolin nemli tedavi uygulayarak ağrıların azalmasını sağlar böylece emzirmenin sürdürülmesini destekler. Emzirme öncesi silinmesine gerek olmadığı için çatlakların kısa sürede iyileşmesini sağlar. Kokusu ve rengi olmadığı için bebeğiniz etkilenmez. Hem anne hem de bebek için güvenlidir. Kullanım: Her emzirmeden sonra meme ucu ve çevresine parmak arasında yumuşatılarak sürülür. Hamilelikte meme ucu kuruluğunu gidermek ve meme uçlarını emzirme dönemine hazırlamak için günde iki defa kullanılmalıdır. Rahatlatıcı olarak hassas meme uçlarının korunması için banyo yapmadan önce kullanılır. Lansinoh, doğal bir esterdir ve aynen derideki sebum (yağ) gibi uygulandıktan bir kaç dakika sonra emilir. Lansinoh güvencesiyle Lansinoh Lanolin meme başı kremini seçkin eczanelerden, bebek marketlerden, internet üzerinden satış(e-ticaret) yapan sitelerden ve MARKETimizden satın alabilirsiniz. KULLANILDIĞI DURUMLAR: Bebeğin memeyi yanlış yakalaması
  • Bebekte yarık dudak - damak problemi
  • Mastit (meme iltihabı)
  • Meme başı çatlakları
  • Meme ucunun tümünde ağrı
Geri Bildirim Ver