LANSINOH Slikon Göğüs Pompası Ve 25'li Süt Saklama Poşeti

430,78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LANSINOH Slikon Göğüs Pompası Ve 25'li Süt Saklama Poşeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lansinoh Türkiye Satıcı Ünvanı: LANSİNOH LABORATORİES İNC.MERK.DELAWAREABD TÜRKİYE İST.ŞUB. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048595200018 Vergi Kimlik Numarası: 6080485952
    Bu ürün Lansinoh Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silikon Göğüs Pompası Göğüs Pompası Nedir veNeden Kullanılır? Anne sütünü sağmak vebiriktirmek üzere geliştirilen ürünlere göğüs pompası deniyor. Memeden sütüvakumlayarak çeken pompalar, sütü bir haznede biriktiriyor. Biriken süt, uygunkoşullarda saklanarak daha sonra bebeğe biberonla veriliyor. Göğüs pompasıkullanımının nedeniannenin bebeğin yanında olmadığı durumlar için annesütünü hazır tutmaktır. Ayrıca doğumdan hemen sonra anne sütü gelmesi için annepompa ile alıştırma yapabilir. Göğüs pompaları, manuel ve elektrikliolabilir. Sağlıklı Malzemeden Üretiliyor.
  • Anne sütü toplayıcı olarak da bilinen silikon göğüs pompası, cilde dostmalzemelerden üretilmiştir. BPA ve BPS içermez. Anne Sütünü Topluyor.
  • Anne sütünü son damlasına kadar biriktirme hedefiyle geliştirilmiştir.Emzirme ve süt sağımı sırasında diğer göğüsten gelen sütü toplar. Güçuygulamaya gerek kalmadan anne sütünü toplamak üzere özel bir tasarıma sahiptir Pratik Tasarıma Sahip
  • Emzirme dönemindekullanılan ürünlerin pratikliği önemlidir. Kullanım kolaylığı olan pratik birüründür. Yıkanabilir özellikte olması nedeniyle hijyeniktir. Vakum tabanlı veboyun askılı olarak tasarlanmıştır. Böylece dökülme için pratik bir önlemsunar. Lansinoh Silikon GöğüsPompası Kullanımı Lansinoh silikon göğüspompası, kullanımı kolay bir ürün olarak tasarlanmıştır. Bebeklerin annesütünden maksimum düzeyde yararlanmalarını amaçlar. Değerli anne sütünün boşagitmemesinden ilham alır. Emzirme öncesinde ellerin yıkanması önemlidir. Önceeller sabun ve su ile yıkanır. Ardından Lansinoh Silikon Göğüs Pompası alınırve askısından boyuna asılır. Sonra ağız kısmı göğse tutturulur. Diğer göğse debebek, emzirmek için doğru ve rahat pozisyonda yerleşir. Bebek emerken diğergöğüsten akan süt, süt toplayıcı içinde birikir. Biriken anne sütü, daha sonrakullanılmak üzere anne sütü saklama poşeti ya da anne sütü saklama şişesinekonur. Böylece bebek emerken anne sütünün fazlası yine bebeğin beslenmesi içinayrılmış olur. Emzirme sonrasında göğüs uçlarına HPA lanolin göğüs ucu kremiuygulanabilir. Böylece meme uçlarına bakım yapılmış olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
Geri Bildirim Ver