LAPENTA Kiraz Çekirdekli Isıtıcı Yastık Lila

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LAPENTA Kiraz Çekirdekli Isıtıcı Yastık Lila

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • "LAPENTA KİRAZ ÇEKİRDEĞİ YASTIĞI *Kiraz çekirdeği yastığı, ısıyı (soğuk veya sıcak) tutarak,kullanım sırasında vücuda dengeli bir şekilde geri verir. Bayanların regl sancısını azaltmak, gaz sancıları ve benzerleri için idealdir. *%100 doğal malzemelerden üretilmiştir. *Isıtması ve kullanımı çok kolaydır. *Güvenlidir. Sıcak su torbası, buz torbası ve jellerden üretilmiş mamûllerin aksine akma, delinme ve teninizi yakma riski yoktur. *Özel tasarımı sayesinde ergonomik ve esnektir. *Hiçbir olumsuz etkisi yoktur. *Yıkanabilir dış kılıfı sayesinde özellikle bebekler içinhijyeniktir. *Mikrodalga fırında iç kılıfı 600 Watt'da 3 dk. ısıtılarak kullanılır. *Ortam sıcaklığına bağlı olarak ısısını 20-30 dk. korur. *Buzlukta 30 dk. soğutularak ateş düşürme amacıyla da kullanılabilir. NASIL KULLANILIR? A)Sıcak Kullanım: 1. Mikrodalga'da Isıtma Mikrodalga fırına,kenarlarına değmeyecek şekilde yerleştirerek, 600 Watt ayarında (Orta) 3 dakika ısıtınız. Gerekirse istenen sıcaklığa ulaşmak için ısıtmaya devam edebilirsiniz, ancak kullanmadan önce ısıyı mutlaka elinizle kontrol ediniz. 2. Normal Fırında Isıtma Normal fırını 100°C dereceye ayarlayarak önceden ısıtınız. Yastığı, temiz fırın teli üzerine,fırının kenarlarına değmeyecek şekilde yerleştiriniz.15 dakika boyunca alt üst ederek ısıtınız. Gerekirse istenen sıcaklığa ulaşmak için ısıtmaya devam edebilirsiniz. B)Soğuk Kullanım: Derin dondurucuda su ve nem geçirmeyen bir poşet içinde 40 dk. bekletiniz. NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR? * Isınma esnasında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamak için gözlem altında ısıtmanızı tavsiye ederiz. *.Tavsiye edilen ısı derecelerinden daha yüksek derecelerde ısıtmayınız. *Yaşlılar ve bebeklerde kullanmadan önce sıcaklığı elinizle kontrol ediniz. *Su ve nemden uzak tutunuz. *Lapenta rahatlama ve terapi yastıklarını ısıttıktan sonra tekrar ısıtmak için en az 30 dakika bekleyiniz ya da düşük ısıda ısıtınız. *Tedavi edici değildir. Sadece rahatlama ve ağrının azaltılması amacıyla kullanıma uygundur. NEDEN LAPENTA RAHATLAMA VE TERAPİ YASTIĞI? *%100 doğaldır. * Kullanımı pratik ve kolaydır. *Güvenlidir. Sıcak su torbası, buz torbası ve jellerden üretilmiş mamûllerin aksine akma, delinme ve yakma riski yoktur. *Özel tasarımı sayesinde ergonomik ve esnektir. * Her yaş gurubunda kullanılabilir. *Hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Ürün Ölçüleri: 25 x 30 cm ağırlık 600 gr
Geri Bildirim Ver