Laufwunder Schrundena - Çatlak Topuk Kremi 75 Ml.

1.111 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.111 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.111 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.111 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.111 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Laufwunder Schrundena - Çatlak Topuk Kremi 75 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuaförce Satıcı Ünvanı: KUAFÖRCE GÜZELLİK SALONU HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590127375200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901273752
    Bu ürün Kuaförce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sert, kuru ve çatlak ciltler için geliştirilmiş özel bir kremdir. Cilt üzerinde özel bir film tabaka oluşturarak nem kaybını önlemektedir. İçerisindeki papatya özleri ile tahriş olmuş cildi rahatlatarak çatlak cildin yenilenmesine yardımcı olur. Nasırlara esneklik kazandırıp çatlakları ve topuk yırtıklarını önler. Kuru ciltte rahatlatıcı ve koruyucu bir etkisi vardır. Düzenli kullanıldığında topuk çatlaklarını onararak cilt esnekliğini yeniden kazandırır. Schrundena, topuk çatlağı onarımında Almanya nın 1 numarası olarak bilinmektedir ve ülkemizde de ayak sağlığı / podoloji merkezlerinde uzman podologlar tarafından önerilmektedir. İçerik: Bisabolol, Linalol, Limon ekstresi Kullanım: Ayak ve bacak peelingi ile cildinizi temizledikten sonra Schrundena Onarıcı ve Önleyici Topuk Çatlak Kremi masajı ile uygulanır. Günlük bakım için her akşam ya da sabah kullanılabilir. Düzenli kullanım ile derin topuk çatlakları ve yarıklar da dahil olmak üzere onarım sağlamaktadır. Not: Hijyen ve sağlık güvenliğini korumak adına ürün iadesi kabul edilmemektir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Çatlak
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver