Lav 12'li Alya Çay Seti

360 TL
(30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
3. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
merchant-marker-image
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350,16 TL267,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lav 12'li Alya Çay Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVER'S KİTCHEN Satıcı Ünvanı: NURULLAH MENEKŞE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6150557871
    Bu ürün LOVER'S KİTCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAV ALYAS1 12'li ÇAY SETİ Ürün Özellikleri MateryalCam
  • Parça Sayısı12
  • Hacim220 ml
  • RenkBeyaz
  • Ebat67 mm
  • Kişi Sayısı6 Kişilik
  • Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 200-249 ml
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Lav 12'li Alya Çay Seti LV-ALYAS1

Renkli sunumların vazgeçilmezi ve çay keyfinin tamamlayıcısı olacak bu set, sevdiklerinizle sohbetlere eşlik eder. İnce bir yapıya sahip Lav 12’li Alya çay seti LV-ALYAS1, 12’li takımdan oluşur. Sade tasarımı, modern ve şıklığı bir arada sağlar. Dayanıklı cam yapıda olduğundan kolay kırılmaz. Bu sayede uzun ömürlüdür. Makine ya da el ile temizlenebilir. Sert ve kolay kırılmayan bir yapıya sahiptir. Zarif ve özenle tasarlanan görüntüsü ile her mutfağa uyum sağlar. Sağlıklı ve temizlenmesi kolay bir üründür. Vakitten ve efordan kazanç sağlar. Özel olarak tasarlanan Lav çay bardağı modelleri beşgen yapısı sayesinde estetik bir görüntü sağlar. Geniş bir zevk aralığına hitap eder. Ayrıca farklı kullanım alanları için imkan sağlar. Bardağın yeni tasarımı bu sete siz de sahip olabilirsiniz.

  • 12’li set
  • Beşgen model
  • Cam materyal

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Özellikleri

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Özellikleri

Lav Alya 12 parça çay seti, cam özelliğe sahiptir. Ekonomi dostu olmasından dolayı bütçeyi zorlamaz. Sıradanlıktan sıkılanlar için geliştirilen simetrik model, son derece şık görünümdedir. Bardaklar, dayanıklı cam özelliğe sahiptir. Sağlam ve temizlemesi kolaydır. Ayrıca temizlik için sterilize edilmesi kolay bir yapıda geliştirilir. Ürün, el boyaması olduğu için makine yerine elde yıkama tercih edilmelidir. Şıklık ve farklılığı üst düzeyde sağlar. Fiyat olarak da farklı bütçelere hitap eder. Tüm mutfak dekorasyonlarına kolaylıkla uyum sağlar. Cam yapısı uzun süre kullanıma uygundur. Malzemesi sağlıklı olmasının yanında koku ve tat sindirmeyen yapısı yeniden kullanımında hem iz hem de koku bırakmaz. Mikrop tutmayan antibakteriyel özelliği ile ekstra avantaj sunar. Modern teması ile hemen her eve uyum sağlar. Çayınızın sıcaklığını uzun süre korur. Bütçe dostu bu takımı siz de satın alabilirsiniz.

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Avantajları

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Avantajları

Pek çok alanda kullanılan bu seçenek, özellikle mutfakta size ve sevdiklerinize eşlik etmek için tasarlanır. Çay keyfinin yanında bu şık tasarımlı set, mutfağınızın dekorasyonuna uyum sağlar. Sağlıklı ve uzun süre dayanıklıdır. Bundan dolayı müşterilerin sıklıkla tercih ettiği modellerin başında Lav Alya çay seti gelir. Dayanıklı yapısı uzun süreli kullanıma uygundur. Bu özelliğinin haricinde kolay temizlenebilmesi ve sağlıklı yapısı sağlığı da güvence altına alır. Lav 12’li Alya çay seti LV-ALYAS1 yorumlarına baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir çay takımından beklenen maksimum performansı göstererek mutfağınızın tasarımını destekler. Uygun fiyat avantajı ile farklı bütçelere uyum sağlar. Çay tabakları da setin içerisinde mevcuttur. Kolay temizliği ile zamandan kazanç sağlar. Lav 12’li alya çay setini dayanıklılığı sayesinde güven içinde kullanabilirsiniz.

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Fiyatı

Lav 12’li Alya Çay Seti LV-ALYAS1 Fiyatı

Özenle geliştirilmiş Lav çay seti dayanıklı yapısı, uzun ömürlü olması ve kolay temizlenebilme özellikleri açısından kullanışlı bir üründür. Geliştirilmiş tasarıma sahip olmasına rağmen fiyatı açısından da son derece ekonomiktir. Uygun fiyatı sayesinde de satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Ergonomikliği ile size pratik bir çay keyfi sunar. Bardakların simetrik tasarımı, farklılık sevenler için birebirdir. Malzemesinden kaynaklı olarak uzun süre mutfağınıza eşlik eder. Güvenilir bir yapıda üretilir. Müşterilerin memnun kaldığı yüksek performansa sahip estetik ve sağlıklı bir üründür. Lav 12’li alya çay seti LV-ALYAS1 fiyatı ile de yüz güldürür. Farklı sunum arayanların tercih edebileceği bir üründür. Daha fazlası için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Uzun ve etkili kullanım garantisini bir arada görmek isterseniz bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.