Lav Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı

27,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lav Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğuş Mutfak Satıcı Ünvanı: TÜRKAN UZUNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030058501
    Bu ürün Doğuş Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lav Kahveyanı Bardağı Ada 6'lı Hacim:150 cc Yükseklik:101,5 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 100-199 ml
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LAV Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı

Kahve ikramı yaparken sunumun görüntüsü önem taşır. Türk kahvesi, su ile servis edilir. LAV Ada 6 parça kahve yanı su bardağı LV-ADA315F, sade ve şık tasarımı ile kahve sunumlarınıza zarif bir görüntü kazandırır. İdeal boyutu ile konforlu kullanım sağlar. Kaliteli cam malzemeden üretilir. Şık ve sade bir yapısı bulunur. Sahip olduğu estetik tasarımı ile çeşitli ortamlarda kullanmanıza olanak sağlar. Bu ürünü, ev sakinleri ve misafirleriniz için kahve ikramı yaparken kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kafe, restoran ve diğer profesyonel işletmelerde tercih edebilirsiniz. Ürün içeriğinde toplamda 6 adet minimal boyda su bardağı bulunur. Bardak tabanı kalın bir yapıya sahiptir. Üst taraftan bakıldığında derinlik sunar. Bardakları elde yıkamanız tavsiye edilir. Bu ürünü özel anlarınız için kullanabilirsiniz.

  • Modern ve şık tasarım
  • Dayanıklı cam yapı
  • Fonksiyonel kullanım

LAV 6’lı Kahve Yanı Su Bardağı Özellikleri ve Avantajları

LAV 6’lı Kahve Yanı Su Bardağı Özellikleri ve Avantajları

Kahvenin acı tadını damaktan arındırması amacıyla kahve yanında su ikram edilir. LAV 6’lı kahve yanı su bardağı, kahve sunumlarınıza şık bir görünüm kazandırır. Sade ve zarif bir tasarımı bulunur. Her bir bardak 101.5 mm yüksekliğe ve 150 cc hacime sahiptir. Bardaklar, duru bir görünüş ile sunumlarınıza zarafet kazandırır. Yüksek kaliteli yapısı ile uzun ömürlü bir kullanımı mevcuttur. Uzun yıllar güven içerisinde kullanabilirsiniz. LAV Ada 6 parça kahve yanı su bardağı, sade tasarımı ile ferah bir görüntü sağlar. Aynı zamanda, çeşitli fincan takımlarınız ile sunum kombinleri tasarlayabilirsiniz. Sahip olduğu görüntüsü sayesinde fincanlarınız ile uyumluluk sağlar. Ayrıca minimal tasarımı ile beğenileri toplar. Bu ürünü çeşitli mekanlarda kullanabilirsiniz. Dayanıklı cam yapısı ile deforme olmaz ve rahat bir kullanım olanağı sunar.

Modern LAV Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı Yorumları

Modern LAV Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı Yorumları

Ürün, sahip olduğu kaliteli yapısı ile sıklıkla tercih edilir. LAV Ada 6 parça kahve yanı su bardağı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ürün içeriğinde toplamda 6 adet LAV Ada kahve yanı su bardağı bulunur. Bardak tabanı kalın bir yapıya sahiptir. Bu ürün, kahve servisi yaparken kullanılır. Gıda ile temasa uygun ham maddesi ile güvenli bir kullanım olanağı sağlar. Türk kahvesi yanında su ikramı, damak tadının tazelenmesine yardımcı olur. Özel günler için ve gündelik amaçlı kullanıma uygundur. Çağdaş tasarımı ile estetik bir görüntüsü bulunur. Bu ürün; evde, iş yerlerinde ve kafelerde kullanılabilir. Kaliteli yapısı ile uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Parlak cam görünümü mevcuttur. Keyif katan sunumlara sahip olmanıza imkan verir. Bardaklar, ideal boyut ölçüsü ve silindir şekli ile rahatça tutulur.

Avantajlı LAV Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Avantajlı LAV Ada 6 Parça Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Bu ürün, şık tasarımı ile kahve sunumlarınızı zenginleştirir. LAV Ada 6 parça kahve yanı su bardağı fiyat bilgisi, ürünün sahip olduğu özellikler doğrultusunda belirlenir. Ürün, yüksek kaliteli cam malzemeden meydana gelir. Yalın tasarımı ile kahve yanındaki su ikramları için kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapısı, uzun yıllar kullanmanıza imkan sağlar. Aşınmaya karşı dirençlidir. LAV Ada bardak, kahve yanında su ikram edilirken kullanılır ve konforlu bir deneyim sağlar. Aynı zamanda parmak izi tutmaz yapısı ile kolayca temizlenebilir. Şık tasarımı ile estetik görünümlü sunumlar yaratır. Ürün temel bileşeni, sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez. Böylece güvenli bir kullanım sağlar. Şeffaf görünüşü ile sunumunuza berraklık kazandırır. Silindir şekilli bardaklar kolay bir kullanıma sahiptir. Fincan takımlarınız ile rahatça uyum sağlar. Ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.