Lav Angelina 6 Parça Kokteyl-Bira Bardağı

174 TL
(29 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,46 TL
merchant-marker-image
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,95 TL

Ürün Bilgileri

Lav Angelina 6 Parça Kokteyl-Bira Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: D E C O R E S Satıcı Ünvanı: DECORES İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272075415700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720754157
    Bu ürün D E C O R E S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sosyal içiciler arasında yapılan bir araştırmada bira bardağının şeklinin içme hızını etkilediğini biliyor muydunuz?
  • Aynı hacme sahip birayı, düz bardaktan içenlerin 13 dakikada, angelina gibi bombeli bardaktan içenlerin ise 8 dakikada içtikleri tespit edilmiş
  • 6 adet angelina bira bardağı
  • Elde yıkayınız
  • Hacim: 570 cc 19 1/4 oz
  • Ebat: 183 mm
  • Iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Kokteyl Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lav Angelina 6 Parça Kokteyl-Bira Bardağı

Sosyal hayatta katıldığınız bir davette yemek yemek ya da bir şeyler içmek her zaman yapılan davranışlardan biridir. Lav Angelina 6 parça kokteyl-bira bardağı size pürüzsüz görünümüyle kusursuz bir sunum olanağı tanır. Her tarza uyan modern dizaynı ve göz alıcı yapısı ile evlerinizde davet verirken ya da arkadaşınızla bira ya da meyve suyu içmek isterken tercih edeceğiniz bir üründür. Şık tasarımı ve kusursuz üretimi ile sofranıza göz alıcı güzellik katar. Kaliteli cam üretimi size uzun süre kullanım imkanı sağlar. Lav bira bardağı kullanışlı tasarımının yanı sıra kaliteli yapısı sayesinde birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Evinizde vereceğiniz davette şık tasarımı ile farklı bir sunum yapabilirsiniz. Set halinde satışa sunulan bu modele siz de sahip olabilirsiniz.

  • Kalın cam üretim
  • Şık tasarım
  • Geniş iç hacim

Kusursuz Lav Kokteyl-Bira Bardağı Özellikleri

Kusursuz Lav Kokteyl-Bira Bardağı Özellikleri

Lav Angelina 6 parça kokteyl-bira bardağı yorumları arasında kaliteli tasarımından ve kullanışlı özelliklerinden bahsedilir. Her zaman kullanabileceğiniz bir ürün olmakla birlikte sofranıza şıklık katar. 74 mm genişliğinde ağız kısmı ile içeceğinizden çok rahat yudumlar alabilirsiniz. Sahip olduğu 570 cc hacmiyle içeceğinizi rahatlıkla içebilirsiniz. 183 mm yüksekliğinde olduğu için dolabınızda fazla yer kaplamaz. Size daha rahat kullanım alanı imkanı tanırken şık tasarımıyla da farklı sunumlar yapmanızı sağlar. Lav kokteyl bardağı uygun büyüklüğü ile size içeceğinizden ekstra keyif alma imkanı sunar. Üretiminde kullanılan cam ham maddesi sağlam bir yapıya sahiptir. Kaliteli bir üretim sürecinden geçtiği için uzun ömürlüdür. Kalın cam üretimi çok kolay çatlamasını ya da zarar görmesini engeller. Elde yıkama yapabilir veya ürünü bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.

Lav Angelina Bira Bardağı Avantajları

Lav Angelina Bira Bardağı Avantajları

Lav Angelina 6’lı bira bardağı bombeli yapısı ile sofralarınızda estetik bir görüntü yaratmanıza yardımcı olurken tarzınızı ortaya koyar. Şeffaf cam yapısı içeceğin rengini açık bir şekilde gösterir. Geniş hacimli yapısı ile bir kutu birayı rahat bir şekilde bardağa doldurabilirsiniz. Bira köpüğü payına da çok rahat imkan tanır. Bombeli şekli ile içeceğinizi yudumlamak için elinize her aldığınızda hafif yapısı ile sizi memnun eder ve size tutuş kolaylığı sağlar. Ayaklı tasarımı ile herhangi bir yumuşak çarpmada devrilmez. Uygun büyüklüğü ve geniş iç hacmi içeceğinizden keyif almanızı sağlar. Birçok amaç için kullanılabilir. Lav Angelina kokteyl bardağı sizin için avantajlı bir üründür. Kaliteli tasarımı ve kullanışlı yapısı ile birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu ürüne siz de bütçenize uygun fiyatla sahip olabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lav Angelina 6 Parça Kokteyl-Bira Bardağı Fiyatı

Lav Angelina 6 Parça Kokteyl-Bira Bardağı Fiyatı

Lav Angelina 6 parça kokteyl-bira bardağı kullananlar ürünü şıklığı ve ideal boyutu sebebiyle tercih ettiklerini söylerler. Hem şıklığı hem de her tarza uygunluğu büyük beğeni toplar. Her cebe uygun fiyatı sizi ve cebinizi mutlu eder. 6’lı bira bardak modeli ile içeceklerinizi yudumlarken büyük keyif alırsınız. Geniş yapısı içeceklerinizi içerken size uzun süre keyifli zaman geçirmenizi sağlar. Kaliteli kalın cam üretimi uzun yıllar rahatlıkla kullanmanız için özel olarak üretilir. Pürüzsüz cam kesimiyle de sofranıza kusursuz bir görünüm ve estetik katar. Hafif üretimi içeceğinizi yudumlarken size rahatsızlık vermez. Şık tasarımı sizi memnun eden özelliklerinden sadece biridir. Kullanışlı yapısı ve estetik görüntüsü ile size avantaj sağlar. Şıklığıyla göz kamaştıran Lav Angelina 6 parça kokteyl-bira bardağı fiyatını Trendyol’dan inceleyip kolayca sahip olabilirsiniz.